Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sanal alemde de kral...

harrykewell

Öne çıkan mesajlar

MARATON said:

Ligde ve Avrupa'da fırtına gibi esen Cim Bom, Facebook'ta da rekora koşuyor.

Taraftarların oluşturduğu 'G.Saray Fan Page' adlı grup 1.9 milyon üyeyi geçti. En yakın rakip M.United ise sarı kırmızılıları 1 milyon üye geriden takip ediyor

Esclusivosportivo.blogspot.com'un araştırmasına göre, Galatasaray sanal alemin de kralı. Spor kulüpleri kategorisinde en çok taraftarı bir araya getiren 'Galatasaray Fan Page', rakiplerine ezici bir üstünlük sağladı. Facebook'ta en yakın rakipleri yaklaşık 1 milyon üyeli M.United ve ve 919 bin üyesi olan New York Yankees'i gerilerde bırakan 'Galatasaray Fan Pag'in Türkiye'den yanına yaklaşan bile yok. Facebook'taki sıralamaya göre Beşiktaş 7., Türk Milli Takımı 17., Genç Fenerbahçeliler ise 27. sırada bulunuyor. Sayfa kurucusu Umut Öfkeli, hedeflerinin 2 milyon G.Saraylıyı kulübe destek için bir araya toplamak olduğunu belirterek, 'Galatasaraylılık aşkı ile çıktığımız bu yolda ilk etabı layıkıyla başardık. Umuyoruz ki bu rakam daha da yukarılara çıkacaktır ve kulübümüze desteğimiz eskisinden de fazla olacaktır' dedi.

İlgili LINK
Sosyal ağlarda paylaş

lol bir foruma koyuyorsan bunu yorum yapılması için koymuşsundur. forumlarda insanlar paylaşılan konulara yorum yaparlar.

ha sen gereksiz konu açmaya devam edebilirsin, ben de her konunun altına yorumumu yaparım. temiz bir forum için, sağ üst köşe harrykewell.
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

buraya açılan her başlıkta veya yazılan her mesajda neden rekabet hissi uyanıyor ki sizde ?

neden kendi kendinize hırs yapıp cevap verme ihtiyacı duyuyorsunuz ki ?

bazı şeyleri sadece okuyup geçmesini öğrenmelisiniz...

galatasarayliyim ama lutfen c/pledigin yaziya bi bak

harrykewell said:

MARATON said:

Ligde ve Avrupa'da fırtına gibi esen Cim Bom, Facebook'ta da rekora koşuyor.

Taraftarların oluşturduğu 'G.Saray Fan Page' adlı grup 1.9 milyon üyeyi geçti. En yakın rakip M.United ise sarı kırmızılıları 1 milyon üye geriden takip ediyor

Esclusivosportivo.blogspot.com'un araştırmasına göre, Galatasaray sanal alemin de kralı. Spor kulüpleri kategorisinde en çok taraftarı bir araya getiren 'Galatasaray Fan Page', rakiplerine ezici bir üstünlük sağladı. Facebook'ta en yakın rakipleri yaklaşık 1 milyon üyeli M.United ve ve 919 bin üyesi olan New York Yankees'i gerilerde bırakan 'Galatasaray Fan Pag'in Türkiye'den yanına yaklaşan bile yok. Facebook'taki sıralamaya göre Beşiktaş 7., Türk Milli Takımı 17., Genç Fenerbahçeliler ise 27. sırada bulunuyor. Sayfa kurucusu Umut Öfkeli, hedeflerinin 2 milyon G.Saraylıyı kulübe destek için bir araya toplamak olduğunu belirterek, 'Galatasaraylılık aşkı ile çıktığımız bu yolda ilk etabı layıkıyla başardık. Umuyoruz ki bu rakam daha da yukarılara çıkacaktır ve kulübümüze desteğimiz eskisinden de fazla olacaktır' dedi.

İlgili LINK

bu kisim gordugun gibi rekabet ustune yazilmis
yazi tamamen rekabet ustune ne demesini bekliyosn ki milletin
way be iyi gecmisler bizi mi
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

buraya açılan her başlıkta veya yazılan her mesajda neden rekabet hissi uyanıyor ki sizde ?

neden kendi kendinize hırs yapıp cevap verme ihtiyacı duyuyorsunuz ki ?

bazı şeyleri sadece okuyup geçmesini öğrenmelisiniz...

"HER YERDE KRALDI SANAL ALEMDE DE KRAL, RAKİPLERİ DE AHA BU KADAR GERİDE" diye başlık açıp, sonra rekabet hissi uyanmasın mı diyorsun yani? Normal insan mısın acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Konu hani çok önemli değil ama 3 ay önce çok değil facebookta tüm arkadaşlarım "İşte Fenerbahçe, Sanal Alemin Kralı, Facebook'un kralı" diye 1 milyon küsür üyeli falan filan diye mesajlar atıyorlardı. GS Geçti FB grubu kapandı.

Düşününce gereksiz işler ama FB grubunun GS geçtikten sonra kapanması priceless.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu gs taraftarı zaten her sanal alem organizasyonunda önde çıkar normal bişi , ha forma almaya gelince Fenerbahçenin gerisinde kalırlar , kombinede geride kalırlar , gsm de geride kalırlar bilmem nerde geride kalırlar ama işte taraftarız diye geçinirler..
klasik yani taraftarlık sanal alemde oluyorsa oke kralsınız ;)
Sosyal ağlarda paylaş

lol harrykewell, antipatiklige devam ediyorsun haha provokatif baslik acip, yorumlar yapip sonra da "ben provokasyon yapmiyorum ki? haber yayinliyorum" ayaklari priceless.

Sotto said:

Türkiye'de yaklaşık facebook üyesi 7m civarı...Abartı geldi sanki biraz,o kadar kişide bilgisayar olduğunu bile sanmıyorum..

2001 falan olsa dogru da artik 2009 dayiz, interneti en cok kullanan ulkelerin arasinda yer almaya baslariz yakinda. Surdan pay bic, artik net kafeler kapaniyor, insanlar evlerine baglanti bilgisayar alabiliyor yani.

Bu arada, o 7m'un 2 milyonu zaten feyk account sayfasidir :P
Sosyal ağlarda paylaş

peki şöyle yapalım, size toplu halde cevap vereyim, anlayanlar anlamayanlara anlatsın, anlaştık mı ?

şimdi ben genelde başlık açmam, çünkü bir zamanlar çok başlık açtım, bir faydasını görmedim , bıraktım. ( filmden alıntıdır. )

Ancak son zamanlarda iş durgunluğundan olsa gerek çok fazla boş zamanım oldu ve bende bu anlarda gazetelerde rastladığım enteresan haberleri burada sizlerle paylaştım.

Ve fark ettiyseniz bu haberleri buraya taşırken altlarına hiçbir yorum yapmadım, tamamen haberi copy-paste şeklinde foruma taşıdım.

Hal böyle iken niye hala provakatör veya rekabetçi bir kişilik olarak hafızalarda yer aldığımı anlayabilmiş değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

Ancak son zamanlarda iş durgunluğundan olsa gerek çok fazla boş zamanım oldu ve bende bu anlarda gazetelerde rastladığım enteresan haberleri burada sizlerle paylaştım.

Bunu diyen bunu da demiş;

harrykewell said:

ve sana bir tavsiye ;

bir işi yapacaksan eğer hakkını ver, ne ekmek yediğin yere ihanet et ne de gönlünü eğlendirdiğin, eli işte gözü oynaşta olmak hoş bir şey değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

harrykewell said:

Bunu diyen bunu da demiş;

harrykewell said:

ve sana bir tavsiye ;

bir işi yapacaksan eğer hakkını ver, ne ekmek yediğin yere ihanet et ne de gönlünü eğlendirdiğin, eli işte gözü oynaşta olmak hoş bir şey değildir.

Sevgili Baggio,

Yanlız böyle magazin muhabirleri gibi yazılarımı kırpıp kırpıp haber yaparsan olmaz. Niye olmaz ben sana anlatayım.

Şimdi benden alıntı yaptığın son sözleri ben senin için söyledim, çünkü sen burada bir yöneticisin ve anımsarsan aynı anda hem iş yapmaya çalışıp hem moderasyon yapmaya çalışır iken bir hataya sebebiyet vermiştin. Bu yüzden sana naçizane nasihatlarda bulundum.

Oysa ben burada sade ve sevilmeyen bir kullanıcıyım, istediğim zaman girer iki satır yazar istediğim zaman aylarca senelerce uğramam, yani buradaki insanlara karşı toplumda olan bireylere olan sorumluluklarım haricinde hiçbir borcum yoktur.

İkisi arasındaki farkı kavrayabildin mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Şu forumda belki en çok atışan insanım Baggio ile. Ama saçmalamanın da alemi yok. Adam çalışırken bi hata yapmış olabilir,çalışmazken de yapabilir alakası yok. Ayrıca mod olması bi sorumluluk verir ama polis de değil adam vakit bulduğunda ilgilenebildiğinde ilgilenmeye çalışır forumla. "Mod oldun 7/24 çalışıcaksın ulan." Triplerine girilmemesi lazım bence.

Onun da senin benim gibi kullanıcı olduğu gerçeğini unutmamak lazım.

Konuyla ilgili de açılan yüzlerce gereksiz,boş beleş konu/haber'den biri. Konuyu açan insan çok sevilmeyince bu tarz yorumlar geliyor aynı konuyu Rewendor açsa mesela bu kadar ses çıkmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...