reyou Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 nedanko said: bu arada videolari tekrar tekrar izledim. insan, insan olmaktan gurur duyuyor, boyle bir dunya nin medeniyetin parcasi olmaktan.. reyou += nedanko; hakkatten benimde tuylerim diken diken oldu, lan bide bazen ole videolar izliyoruzki insanligimdan utaniyorum, bolede garip bi denge var iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 organizasyon ayrıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 gar görevlileri döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 auha niye dayak yesinler:D ''Gar personeline destek için teşekkür ederiz. Gar müdürüne de ! Kendisi , BEAT IT dansını yapamasa da orada temsili olarak 'kıpırdayacak'. : ) '' istanbulda olsam gitmek isterdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 e han haydarpaşa garıydı? yukarda link gsl önü ve taksim meydanı diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 bunu seven bunu da sevdi: http://www.facebook.com/group.php?gid=93094702214 isteyen varsa katılsın, avrupa rekoru kıralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 hahah kesinlikle teaser ı izlemelisiniz izlemediyseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=hMnk7lh9M3o&NR=1 bu da iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Sailor said: bunu seven bunu da sevdi: http://www.facebook.com/group.php?gid=93094702214 isteyen varsa katılsın, avrupa rekoru kıralım. bu daha iyiymiş katılırım belkim buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 kısmetse katılıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Davulu da götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 11 ekimde prova varmış tolgahan da gidelim mi? bir engel çıkmazsa hatunu kapıp gideceğim takvime yazdım bile ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 aa bunun da varmış provası ben giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Yep bende varım Hatta pati buluşması yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 o öküzümsü müziği hayvan gibi meydana nasıl verecekler ben ondan endişeliyim. pilli radyo getirmesinlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 istanbul Galatasay. Hayvani bi kalabalık vardı bi bok görünmüyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 o diğer mekanlardaki seyirci kalabalığın birden dansa dahil olması atraksiyonunu yapabilselermiş şahane olurmuş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 meydanı bosaltmaları olmamıs, alakasız nole kalabalığıın ıcınden baslıycaktı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 daha kötü olabilirdi gene beklenilenden iyi olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Yalnız bu çok başarılıymış. Kızlara bak yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 thriller baya daha komplikeymiş ya yalnız :p tanışarock'a gidecek olan varsa, yarın bizim grup prova yapacak thiller üzerine... bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ah ah, öldükten sonra bunları görememek de ne kötü birşey ya. ne bahtiyar olurdu adam. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 -Neiloth- said: daha kötü olabilirdi gene beklenilenden iyi olmuş :D evet ya bu kadarına da şükür. diğer videolardaki gibi görsel şölen niteliği taşımıyo, ama en azından yapmışlar yani. Cuce said: meydanı bosaltmaları olmamıs, alakasız nole kalabalığıın ıcınden baslıycaktı işte evet ya, kötü olmuş böyle. bi de kalabalığı toplamışlar çevrelerine, alelade bi sokak dansı gösterisi gibi gözüküyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 hem bizdeki hem de ukraynadaki benim en begendigim 'dogallik' vurgusundan uzak olmus hani meydani bosaltmak zaten kotu de, ustune kalabaliga karisip efendi gibi dagilmak yerine birbirini kutlamalar, cigliklarla sarilmalar falan hepten bozmus ama emegi gecenlerin ellerine saglik tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 valla Türkiye şartlarına göre bukadar doğallık bile iyi, o elinde çekirdek meraklı izleyici profili yokedilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar