Baggio Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Baros olsa olsa babama sarkar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Yalnız Nonda'nın golüyle Beşiktaş - Nonda rekabeti daha bir kızıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukem Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Nonda'ya can feda be ne rekabeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 kizin olsa verirsin nondaya hic dusunmeden, oyle delikanli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 sallayın maçı ahmet çakar resilati var telegolde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 balon said: Shaggy said: balon said: üst bitmez onu söylim. 4-6 veya 7+. Holy said: bu maçın alt bitmesi %10 ihtimal falan. %10 ihtimal gerçekleşmiş işte? garanti üst bitecek deseydim %100 üst derdim di mi? Ha ayrıca, BERABERE KALMIŞ TAKIMIN ÜZGÜN TARAFTARLARI AĞLAMAK YERİNE SAĞA SOLA SALDIRIYOR YİNE AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 akşam akşam şu maçtan sora beni güldürdün ya allahta seni güldürsün kalecim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Kutsal arkadaş, bir GS taraftarı olarak üzüldüm ama maçı düşününce iyi oynuyoruz puan kaybı olur böyle şeyler demekle yetinebiliyorum. Çünkü gerçekten iyi oynadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 iyi oldu ya puan kaybettiğimiz. az titresinler. çok havalandılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 iyi oynayıp berabere kalmanıza ben de çok sevindim gerçekten, inşallah bütün sene iyi oynayıp berabere kalırsınız hatta. herkes mutlu olur böylece di mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Eses ligin iyi takımlarından maçı izlemedim ama iyi oynadık diyorsunuz orası yeter..Bence puan kaybı iyi oldu yok en iyi başlangıçmış fln ne farkedecek ilk hafta yenilip şampiyon bitirdiğimizi hatırlarım no problem bu takım iyi yolda... Zaten bu rekor işi fener ile ilgili değil miydi durmadan yok tarihinin en iyi başlangıcına 1 maç kaldı yok egale etti vs,gs işin içinde yoktuki zaten,ayrıca Kadıköy'e geriden takip ederek gitmek bence daha iyi....Puan kaybı bence iyi oldu,her maçı çok rahat kazanamayacağımızı gördü futbolcular,ona göre oynarlar artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Es-es e helal olsun bide bu var tabi http://img341.imageshack.us/img341/3373/61843431.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 takımımız balon olduğunu itiraf etmiş komple çekilmişler liglerden. fenerliler için yarın bayramdı bi daha bayram oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ÜZÜLDÜM kadıköye kadar kayıpsız gelip kadıköyde galatasarayın ifadesinin alınmasını istiyordum,neyse,gassaray yetemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukem Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Nonda'dan biraz daha bahsetmeliyiz bence. Ayrıca gün geçtikçe şunu biraz daha anlıyorum ki, alınmaca gücenmece yok fenerbahçelik hakikaten bir hastalık. Geçmiş olsun herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Valla bu hafta herkes GS veya FB'nin en az birinden puan kaybı bekliyodu, en azından haftaiçi okuduğum yorumlar hep böyleydi. Dün Fener öyle ya da böyle kurtardı, biz kurtaramadık. Anormal değil bence. Üzüldüm ayrı konu. İçerde puan kaybetmek iyi değil tabi ki, ama biraz uyarı olur artık. Son haftalarda skorlar iyiydi yine ama oyunun genelini izleyince bir düşüş vardı yorgunlukla beraber. Moral açısından da çok bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum sonrası için. Orta sahada da sakatlar iyileştikçe oyunun hakimiyetiyle ilgili sorun çözülür gibi gözüküyor. Arkadan topu rahat çıkarınca da sonrası bir şekilde geliyo kadro yapısı itibariyle. Ayrıca Keita'ya devre arasında nerf gelmesi lazım, abartmış biraz yine. Yediğimiz gol de baya kolpa o fena olmuş. Ayrıca Mehmet Yılmaz Azmo'ya benziyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 tahmin ettiğim gibi puan kaybı geldi bu hafta ligi yenilgisiz bitirmek bile çok zorken beraberliklerin olması tabiki normal. şunu da belirtmek lazım; rakibimiz bu sezon ligde yenilgi yüzü görmemiş diğer 3 rakipten biriydi haftaya yine 2 yenilgisiz takımın maçı var ama ben fb'nin önümüzdeki hafta da 3 puan alıcağına inanıyorum ve tekrar umarım yanılırım diyorum ha fb gider yenilgisiz bitirir, hatta 34/34 yaparak bir rekora imza atar, tebrik etmekten başka bir şey gelmez elden(tatar ramazanın dediği gibi koyu taraftar olarak aziz yıldırımın 3 senelik şampiyonluk sözünü de hatırlatmam gerekir herhalde=p) "Tatar Ramazan" said: Shaggy said: antunun bağrından kopup gelen yorumlar... Dinime küfreden müslüman olsa! Ayrıca Baggio'ya laf atanlar, diğer 2 modun koyu gsli olduğunu unutmazsa iyi olur. ayrıca ne koyuluğumu ya da fanatikliğimi gördün merak ettim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Keitanın topu alışı yetti bana ya =) maçla ilgili söylenicek bişey yok futbol bu yüzden güzel bi spor bazen rakibinden daha güçlü de olsan daha iyi de oynasan kazanamayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ayhan lazım yav bu takıma. oyun kuramıyoruz geriden. ayrıca aydın ne abi.. 1-1 olmuş oyun. aydın mı kurtaracak gs'yi.. hem de eskişehirin kapanacağı belli. bence kewell'ı çıkarıp, arda'yı sola taşıyıp, ardanın yerine de elano'yu almalıydı. nitekim aydın bir şey yapamadı, sağ kanat kitlendi kaldı. ama yine de takım kötü değil. daha iyi olabilir ama kötü değil. eskişehir de iyi takım, beraberliği hakettiler. bir çok takım, son 20 dakikadaki baskıya dayanamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ilk kez baggio'nun aşırı tepki verdiğine katılıyorum.. ayrıca bariz bu hafta puan kaybedecektik çünkü maçı izleyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 iyi de, tabiyi ki gelip birbirimizin forumunun icine sici kizdiracaz yani... su an ligde iki takim var sampiyon olabilecek, ve ikisi de yillardir gorulmedik bir rekabete girmis durumda. Gs epic oynuyor, cok iyi kadrosu var, fener de daum usulu oynayip yine her zamanki gibi anadolu maclarinda estirip buyuk maclari kaybediyor (evet, sheriff te olsa, su boktan yenildigimiz hollanda takimi da olsa, avrupa maclari fener icin her zaman buyuk olmustur, basarisiziz cunku o kulvarda sdfg)... yani bu sene ikisinden biri bal da olsa, sistemli de olsa sampiyon. Simdi karsilikli satasma mecburen olacak. Sorun su ki, fenerlilerin kayipta yorumlara kizmasi normal, o kadar cok GS li var ki forumda, fenerli ben 2-3 kisi sayiyorum bol bol yazan, ki bitanesi benim ve dunya pek te umurumda olmuyor bu seyler :P Hani belirtmek istedim neden kizdigimizi, 3 kisi gelseniz neyse de, 50 kisisiniz yahu :( Hadi ben 15-20 tanenizi tutarim, gerisi yapamaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 -Dünya sıralamasında 1. sıraya yükselen İLK Türk Takımı. -Devlet üstün hizmet madalyası alan İLK Takım -UEFA Kupası'nı hiç yenilgi almadan kazanan İLK ve TEK Türk Takımı -Üç yıldızı alan İLK takım -Türkiye Süper Ligi'nin İLK Şampiyonu -Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda Avrupa'yı temsil eden İLK ve TEK Türk Takımı -Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final'e yükselen İLK Türk Takımı -Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda Yarı Final oynayan İLK ve TEK Türk takımı -İstanbul Şampiyonluğu'nu kazanan İLK Türk Takımı (1908-1909) -Yurt dışında galibiyet alan İLK Türk Takımı (1911) -Yurt dışında maç yapan İLK Türk Takımı (1911) -Şampiyonlar Ligi'ne katılan İLK Türk Takımı -Avrupa'da, UEFA Kupası'nı hiç yenilgi almadan kazanan İLK Takım Buna dikkat. -Balkanlar'da UEFA Kupasını kazanan İLK ve TEK Takım -Uluslararası maçlarda kendi sahasında ardarda EN çok galibiyet alan TEK Türk Takımı (20 kez) -UEFA Kupası'nı kazanan İLK ve TEK Türk Takımı -Süper Kupa'yı kazanan İlk ve Tek Türk Takımı -İnternet sitesine sahip İLK Türk Takımı -Bir sezonda 2 İtalyan takımını eleyen İLK Türk Takımı (Milan ve Bologna) -Bir sezonda 2 İngiliz takımını eleyen İLK Türk Takımı (Leeds United ve Arsenal) -Türkiye 1. Ligi'ni namağlup bitiren İLK Takım (1985-86) -Profesyonel ligde EN fazla aralıksız şampiyon olan Takım (4 kez üst üste) -Profesyonel ligde yerli hocayla EN çok şampiyon olan Takım (8 kez) -EN fazla şampiyonluk yaşayan futbolculara sahip olan Takım (Hakan Şükür ve Bülent Korkmaz 8 kez, Suat Kaya ve Arif Erdem 7 kez) -Bir sezonda EN fazla Avrupa kupası maçı yapan Takım (17 maç) -Avrupa'da Şampiyonlar Ligi'ne EN fazla katılan Takım (10 kez) -Türkiye Kupası'nı EN fazla kazanan Takım (14 kez) -Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı EN fazla kazanan Takım (10 kez) -Avrupa kupalarında 1 sezonda EN fazla puan toplayan Takım (17 maç 34 puan) -Bir sezonda Avrupa kupalarında EN fazla galibiyet alan Türk Takımı (9 kez) -Bir sezonda Avrupa kupalarında EN fazla gol atan Türk Takımı (29 gol) -Deplasmanda aralıksız EN fazla yenilmeyen Takım (40 kez) -Bir sezonda EN fazla maç yapan Takım (58 kez) -Avrupa kupalarında EN çok tur atlayan TEK Türk Takımı -Avrupa kupalarında EN fazla maç yapan TEK Türk Takımı (17 maç) -Türkiye liglerinde bir sezonda EN fazla gol atan Takım (1962-1963 sezonu 105 gol) -Avrupa kupalarında EN çok gol atan Türk Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 -İnternet sitesine sahip İLK Türk Takımı -Bir sezonda 2 İtalyan takımını eleyen İLK Türk Takımı (Milan ve Bologna) -Bir sezonda 2 İngiliz takımını eleyen İLK Türk Takımı (Leeds United ve Arsenal) az daha zorlasalarmis. adidas ayakkabi giyen ilk takim coraplarini dizine ceken ilk takim formanin altina atlet giyen ilk takim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 acaba fenerden 6 yiyen ilk türk takımımısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 fenerbahçeye en çok yenilen türk takımı. tromsö 6-0 falan mı desem? geçelim artık biz sizi yenioruz daha büyüğüz geyiklerini ,biz uefayı aldık geyiklerini. sıfırda da isa doğdu. önümüze bakalım tüm türk takımları olarak avrupada daha başarılı olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar