Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mutlaka oynanması gereken güncel oyun

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,
uzun zamandır bilgisayar oyunlarından uzağım. Yaklaşık 3 senedir.
mmorpg, multi falan istemiyorum. gayet yapay zekaya karşı oynayabileceğim bir oyun arıyorum.
mutlaka oynamam gereken güncel oyun ne var ? seri oyunların sonuncusu olabilir, yeni çıkan bir şey olabilir. ne oynasam acaba? abuk subuk şeyler olmasın, gayet insancıl bir oyun istiyorum. abuk subuk derken kastım yaratık öldürmeli, zombi doğramalı falan.
Sosyal ağlarda paylaş

2006'dan beri çıkan oyunlardan oynayıp beğendiklerim
Call of Duty 4 Modern War
Batman: Arkham Asylum
Street Fighter IV
The Secret of Monkey Island: Special Edition
X-Men Origins: Wolverine
Sherlock Holmes: The Awakened
Tales of Monkey Island Chapter'ları
Portal
Unreal Tournament 3
Grand Theft Auto IV
Saints Row 2 (kendi adamını yaratabiliyorsun - kovboy şapkalı, favorili, turuncu saçlı, Tşört/kot pantolonlu, İngiliz/İskoç aksanlı bir adamla oynamak çok zevkliydi)
Mass Effect
BioShock
Half-Life 2, Episode One, Episode Two
Warhammer 40.000 Dawn Of War II
The Witcher
Sam & Max Season One ve Season Two
Marvel: Ultimate Alliance
Dreamfall: The Longest Journey
Condemned: Criminal Origins
Titan Quest, Immortal Throne
Jade Empire: Special Edition
Fallout 3 oyna. forumlarda Fallout 3 nefreti olsa da ortadaki oyunlar arasındaki en iyilerinden biri. Oblivion'dan da iyi olmuş.
Oldukça değişik ve ilginç bir oyun oynamak istiyorsan, The Path.
edit: 3 yıl demiş, eklemeler yaptım.

Ferrero said:

abuk subuk şeyler olmasın, gayet insancıl bir oyun istiyorum. abuk subuk derken kastım yaratık öldürmeli, zombi doğramalı falan.

bu yazdıklarımın hiç birini oynayamassın o zaman, hepsi yaratık öldürmeli oyunlar.
yaratık öldürmeli oyunlar abuk sabuksa, insancıl bir oyun istiyorsan,
The Sims 3 var. En iyi insancıl, abuk sabuk şeyler olmayan oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

Batman, Call of Duty 4, GTA 4, Assassin Creed, Prototype son zamanlarda en çok beğendiğim oyunlar ancak COD 4 ve GTA 4'ü kesinlikle oynamalısın.

Prototype senin insancıl kavramına giriyor mu tam emin olamadım gerçi konusu sen yaratıksın, yaratıkları öldürüyosun gibi ama uçabiliosun fln bi nevi de süper kahraman gibisin :) Korku veya gerilim değil oyun bu yüzden bence insancıl kategorisinde :)

AAaaaa bi de Tales of Monkey Island var, daha 2 episode çıktı ama Monkey Island serisini seviyorsan kesinlikle oynamalısın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...