Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Selamlar, uzun zamandır bilgisayar oyunlarından uzağım. Yaklaşık 3 senedir. mmorpg, multi falan istemiyorum. gayet yapay zekaya karşı oynayabileceğim bir oyun arıyorum. mutlaka oynamam gereken güncel oyun ne var ? seri oyunların sonuncusu olabilir, yeni çıkan bir şey olabilir. ne oynasam acaba? abuk subuk şeyler olmasın, gayet insancıl bir oyun istiyorum. abuk subuk derken kastım yaratık öldürmeli, zombi doğramalı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Company of heroes oyna ww2 rts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Plants vs zombies oyna çok eglenceli bir kule savunma oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Batman: Arkham Asylum, GTA4, Dead Space, Mass Effect ve lütfen Fallout 3 oynama, sakın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 cod 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Majesty 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Heroes of Newerth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 3 sene cok uzun, oyun cagin gecmi$ senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Company of heroes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Tropica 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 portal oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 anno 1404 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 2006'dan beri çıkan oyunlardan oynayıp beğendiklerim Call of Duty 4 Modern War Batman: Arkham Asylum Street Fighter IV The Secret of Monkey Island: Special Edition X-Men Origins: Wolverine Sherlock Holmes: The Awakened Tales of Monkey Island Chapter'ları Portal Unreal Tournament 3 Grand Theft Auto IV Saints Row 2 (kendi adamını yaratabiliyorsun - kovboy şapkalı, favorili, turuncu saçlı, Tşört/kot pantolonlu, İngiliz/İskoç aksanlı bir adamla oynamak çok zevkliydi) Mass Effect BioShock Half-Life 2, Episode One, Episode Two Warhammer 40.000 Dawn Of War II The Witcher Sam & Max Season One ve Season Two Marvel: Ultimate Alliance Dreamfall: The Longest Journey Condemned: Criminal Origins Titan Quest, Immortal Throne Jade Empire: Special Edition Fallout 3 oyna. forumlarda Fallout 3 nefreti olsa da ortadaki oyunlar arasındaki en iyilerinden biri. Oblivion'dan da iyi olmuş. Oldukça değişik ve ilginç bir oyun oynamak istiyorsan, The Path. edit: 3 yıl demiş, eklemeler yaptım. Ferrero said: abuk subuk şeyler olmasın, gayet insancıl bir oyun istiyorum. abuk subuk derken kastım yaratık öldürmeli, zombi doğramalı falan. bu yazdıklarımın hiç birini oynayamassın o zaman, hepsi yaratık öldürmeli oyunlar. yaratık öldürmeli oyunlar abuk sabuksa, insancıl bir oyun istiyorsan, The Sims 3 var. En iyi insancıl, abuk sabuk şeyler olmayan oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Batman, Call of Duty 4, GTA 4, Assassin Creed, Prototype son zamanlarda en çok beğendiğim oyunlar ancak COD 4 ve GTA 4'ü kesinlikle oynamalısın. Prototype senin insancıl kavramına giriyor mu tam emin olamadım gerçi konusu sen yaratıksın, yaratıkları öldürüyosun gibi ama uçabiliosun fln bi nevi de süper kahraman gibisin :) Korku veya gerilim değil oyun bu yüzden bence insancıl kategorisinde :) AAaaaa bi de Tales of Monkey Island var, daha 2 episode çıktı ama Monkey Island serisini seviyorsan kesinlikle oynamalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 MASS EFFECT + KOTOR 1 & 2 Oyna pişman olmıyıcaksın benden söylemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Netcafe said: MASS EFFECT + KOTOR 1 & 2 Oyna pişman olmıyıcaksın benden söylemesi kesinlikle! Buna ek olarak Jade Empire Special Edition'u da ekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Sadece 3 sene uzak kalmış, nostaljiye gitceksek The Curse of Monkey Island :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 sensible soccer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 zeka oyunu seviyosan world of goo braid portal a el atıcaksan, bitirdikten sonra portal:prelude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar