Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray'ın Semih misillemesi!


delimanyakcapkin

Öne çıkan mesajlar

Kanarya'nın Arda ısrarına sinirlenen Başkan Adnan Polat, harekete geçti

Takvim'in haberine göre, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın ısrarla Arda Turan'ı istemesine sinirlenen Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın müthiş bir misilleme planı içinde olduğu ortaya çıktı. Alınan bilgilere göre, Polat'ın hedefindeki isim Sarı-Lacivertliler'in golcüsü Semih Şentürk...

Cimbom transfer için çalışmalara gizliden gizliye başladı.

Ailesi de "git" diyor! Semih'in yakın arkadaşı Arda'ya F.Bahçe'de yedek kalmasından dolayı duyduğu rahatsızlığı anlattığı ve Arda'nın da durumu Başkan Polat'a ilettiği öğrenildi. Semih'in ailesinin de fanatik G.Saraylı olduğu ve transferi çok istediği belirlendi. Yıldız futbolcunun sezon sonu sözleşmesi biteceği için transferi bedavaya gelecek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İyi sıkmış Takvim, yakın arkadaşlarmış bir de belli geçen seneki maçtan. Hatta bir de beleşe alacakmış gs lol
Rijkaard'ı beleşe kaptırmayın da, adam Kasımpaşa'yı ve stadı görünce kararını tekrar gözden geçirmeye başladı sanırım.
Futbol komitesi üyeleri Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ ile Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, birkaç gündür bazı gazete ve televizyonlarda çıkan, “Brezilyalı teknik direktör Leonardo ile bir yere varamayacağını anlayan Milan, Frank Rijkaard’a kancayı taktı” haberleri üzerine dün Hollandalı çalıştırıcı ile bir görüşme yaptı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıda Üstünel, Yalçındağ ve Sezgin, Rijkaard’a, “Milan’dan veya başka bir kulüpten transfer teklifi aldınız mı?” diye sordular. 49 yaşındaki teknik adam, Milan’dan hiçbir şekilde transfer önerisi almadığını vurgularken, bundan sonra gelecek tekliflerin de önüne set çekti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hürriyet - 24 Eylül 2009
Radyospor'da yayınlanan Özgür Sancar’la Haber Özel Programı'na birbirinden çarpıcı açıklamalar yapan eski Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Fatih Gökşen, Arda’nın Messi’den daha iyi olduğunu belirterek, “Arda’yı Messi’ye değil, Messi’yi Arda’ya benzetmeleri gerekir dedi. İşte Fatih Gökşen’in birbirinden çarpıcı sözleri:
Bence Arda’yı Messi’yle değil; Messi’yi Arda’yla kıyaslamak lazım; çünkü Arda’nın kalça yapısı, fizik özellikleri Messi’den daha güçlü… Arda’nın bir sözüne kızdılar. İsmim Arda değil de başka bir şey olsaydı, şu anda 70-80 bin Eurolara konuşulan bir futbolcu olurdum” dedi. Doğru söyledi, eğer ismi yabancı bir isim olsaydı, şu anda Arda, transfer rakamı olarak dünyanın sayılı futbolcuları arasında olabilirdi. Medyanın sahip çıkması gerekir. Arda, Barcelona, M.United, Arsenal gibi üst düzey takımlarda banko top oynar.

--Şimdi Arda'ları Semih ile ve Messi'leri de İbrahimoviç ile değiştirin. Alın size bu transfer olursa, Gökşen'in gelecek sene yapacağı açıklaması!!
Adamın hayal dünyası çoook geniş LoL
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaray semihi alırsa kendi kendini misillemis olur
misilleme nedir ayrıca abi herhangi bi başkanın bunlarla uğraşması için işsiz güçsüz boş gezen bi herif olması lazım.
bizden ardayı istediler dur hele bizde semihe yazalım görsünler falan.bu ne lan.var mı böyle bi klüp başkanı acaba yeryüzünde.fmde yapmassın böle şeyler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...