calimero Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=87639229878&ref=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 süper reklamdı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Melih Kibar sağolsun su reklamında bizi ağlatmayı başarmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Çok ama çok başarılı bir reklamdı. Garanti'nin vizyon ve misyonu başka bi yolla bu kadar net bir şekilde beyinlere kazınamazdı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 kahrolsun kapitalizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ben bunu limonatalı hatırlıyodum suymuş meğer. lan kim alır bardaktan su eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 işin mantığı o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Olur mu yahu, eskiden pazarda su satmak çok modaydı. Az meybuz parası kazanmadım ordan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 eskiden çok satılırdı ya soğuk su bardakta. pazar olsun , bakırköy meydanı olsun kalabalık yerlerde doluydu. kafam kadar buzlar olurdu kocaman bidonların içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Fistan said: kahrolsun kapitalizm.cnm benim. sen senin cafeteryana başka masa sandalye koyma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 o değilde bu calimero gomnüst diyollar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 nidimeh !! tiz kellesi vurula cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Dragonmax said: Fistan said: kahrolsun kapitalizm.cnm benim. sen senin cafeteryana başka masa sandalye koyma. 4. şubeyi açtık kenka sen ne diyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ondan emekçi öğesi içeren birsürü şeyde parmağı varmış hatta birazda asiymiş gençsivillerden biri olabilir hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Fistan said: Dragonmax said: Fistan said: kahrolsun kapitalizm.cnm benim. sen senin cafeteryana başka masa sandalye koyma. 4. şubeyi açtık kenka sen ne diyon :D<3 o zman hakkatten kahrolsun kapitalizm lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Ramones said: ondan emekçi öğesi içeren birsürü şeyde parmağı varmış hatta birazda asiymiş gençsivillerden biri olabilir hattaadresini bulabilirmisin ? dövelim edelim bişe yapalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 cidden bir reklam şu kadar sene sonra hatırlanıyorsa büyük başarı. helal olsun hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 yav said: ben bunu limonatalı hatırlıyodum suymuş meğer. lan kim alır bardaktan su eheh O devamıydı gibi hatırladım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 bebe water tycoon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 BEDAVA YAŞIYORUZ BEDAVA reklamı daha bir melankolikti, daha çok severdim onu http://www.youtube.com/watch?v=25d3jPpF3eA Reklam youtube'da yok, reklamda okunan bu şiirle idare edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Cine5 spamlardı bunu Gs'nin 99 yılında UEFA kupası maçları öncesi, devre arası, sonunda falan. tey tey. zaman akıyor hacı. 10 sene geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 yalnız bu 3. ye falan açılıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar