Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 xunn said: Xenocide said: kingpin said: bttf ve sw serisine kötü diyene saygı duyuyorum ne diyim o da ayrı bir boyut dfds. abi adam post kasıyor kendi çapında trollüyor don't feed. ben biraz besledim kazara. uyarı tabelasını asayım hayırdır arkadaşım annen falan mı yaptı filmleri hayırdır arkadaşım abilify annen falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 pirates1 - resmen pirates2'nin tırnağı olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 The good the bad and the ugly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 solarismi öyle birşey izlemiştim öss sonrası yıllar önce. o sınav sonrası ferahlama felan hepsini almıştı film hayata küstüm bir kaç saat geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 The Usual Suspects Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 böyle "sıkıcı filmler" gibi topicleri sevmiyorum. back to the future, good bad ugly gibi filmlere sıkıcı diyenler çıkıyor sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 back to the future, good bad ugly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Caché http://forum.paticik.com/read.php?20,4184853,4206671#msg-4206671 http://www.imdb.com/title/tt0387898/ izlemeyin izlettirmeyin.. sevenlerin görüldüğü yerde sıkılarak öldürülmesini temmeni ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 oha double ve hatta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 hatta triple post olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bunu yazmak zorundayım,kesinlikle yazmak zorundayım !!! diye abandın mı abi klavyeye asdf triple posta ilk defa şahit oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 cache süper film bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 sir, yani patide az biraz postlarını okumamış olsam troll derdim şimdi ehu. ama herkesin zevkleri tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 DarKRideR said: bunu yazmak zorundayım,kesinlikle yazmak zorundayım !!! diye abandın mı abi klavyeye asdf triple posta ilk defa şahit oldum yok yaw. o sırada sitede bi sorun vardı herhal.. bastım..... öle bekledik.... cache filmi gibi.. ha bu arada o filmi izlemek yerine camın dışında yürüyen sineğe bakıyorum da.. çok daha hareketli nan! wuuuu modemimin ışıkları da çoook heyecanlı yanıp sönüyor (filme göre tabii...) tanrım heyecandan kalp krizi geçirecektim.. az önce tam 4kere çok hızlı hızlı yandı modemin ışığı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ehauhe hafif trollemek için attım o mesajı, ama hakkaten iyi film yav. ama kurdun günü kötüydü mesela, aynı adamın. üstelik sıkıcıydı da, eklenebilir yani topiğe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Aaa Listeye bi de şeyi ekliycem, ismi neydi o filmin. Hani gelecekte geçiyo, genetik süper insanlar (göz bozukluğu yok, diabet kanser vs yatkınlığı yok, kas yapısı iyi vs vs) var bi de normaller. Bizim esas adamımız normal adam, uzaya gitmek istiyo, ama uzaya sadece genetiğiyle uynamış insanları yolluyolar, bi tane bacakları sakat insanla üçkağıda girip uzaya gitmeye çalışıyodu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 "roket adam" said: bir numarada; Revolutionary Road (2008) var. ardından ilk türk psikolojik bilmemne filmi gomeda geliyor. devamını getirin. Off başlığı okuyunca aklıma gelen ilk filmdi Revolutionary Road. İzlediğim en sıkıcı filmdi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 2001 a space odyysey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 güneşi gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Rewendor said: Aaa Listeye bi de şeyi ekliycem, ismi neydi o filmin. Hani gelecekte geçiyo, genetik süper insanlar (göz bozukluğu yok, diabet kanser vs yatkınlığı yok, kas yapısı iyi vs vs) var bi de normaller. Bizim esas adamımız normal adam, uzaya gitmek istiyo, ama uzaya sadece genetiğiyle uynamış insanları yolluyolar, bi tane bacakları sakat insanla üçkağıda girip uzaya gitmeye çalışıyodu falanGattaca. şahane filmdir. yanlız süper insanlar yok. genetik malzemesi iyi olanlar iyi işlere geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar