Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

inanılmaz derecede sıkıcı filmler anketi

roket adam

Öne çıkan mesajlar

xunn said:

Xenocide said:

kingpin said:

bttf ve sw serisine kötü diyene saygı duyuyorum ne diyim o da ayrı bir boyut dfds.

abi adam post kasıyor kendi çapında trollüyor don't feed. ben biraz besledim kazara. uyarı tabelasını asayım

hayırdır arkadaşım annen falan mı yaptı filmleri

hayırdır arkadaşım abilify annen falan mı?
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

bunu yazmak zorundayım,kesinlikle yazmak zorundayım !!! diye abandın mı abi klavyeye asdf triple posta ilk defa şahit oldum

yok yaw. o sırada sitede bi sorun vardı herhal..

bastım..... öle bekledik....

cache filmi gibi..

ha bu arada o filmi izlemek yerine camın dışında yürüyen sineğe bakıyorum da..

çok daha hareketli nan!

wuuuu modemimin ışıkları da çoook heyecanlı yanıp sönüyor (filme göre tabii...)

tanrım heyecandan kalp krizi geçirecektim.. az önce tam 4kere çok hızlı hızlı yandı modemin ışığı!
Sosyal ağlarda paylaş

Aaa Listeye bi de şeyi ekliycem, ismi neydi o filmin. Hani gelecekte geçiyo, genetik süper insanlar (göz bozukluğu yok, diabet kanser vs yatkınlığı yok, kas yapısı iyi vs vs) var bi de normaller. Bizim esas adamımız normal adam, uzaya gitmek istiyo, ama uzaya sadece genetiğiyle uynamış insanları yolluyolar, bi tane bacakları sakat insanla üçkağıda girip uzaya gitmeye çalışıyodu falan
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Aaa Listeye bi de şeyi ekliycem, ismi neydi o filmin. Hani gelecekte geçiyo, genetik süper insanlar (göz bozukluğu yok, diabet kanser vs yatkınlığı yok, kas yapısı iyi vs vs) var bi de normaller. Bizim esas adamımız normal adam, uzaya gitmek istiyo, ama uzaya sadece genetiğiyle uynamış insanları yolluyolar, bi tane bacakları sakat insanla üçkağıda girip uzaya gitmeye çalışıyodu falan
Gattaca. şahane filmdir. yanlız süper insanlar yok. genetik malzemesi iyi olanlar iyi işlere geliyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...