Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

inanılmaz derecede sıkıcı filmler anketi

roket adam

Öne çıkan mesajlar

sıkıcı filmi kötü filmle karıştırmayın abiler aplalar. bi film süper kaliteli olabilir, hede yönünden aşmış olabilir ama sıkıcıdır. alın işte space odyssey... birsürü yönden övülüyor film, hatta ben de katılıyorum çoğuna ama SIKICI.

her beğenmediğimiz görüş de troll değildir bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında bi filme sıkıcı demek de saçma. Sizin sıkıldığınız filmler anketi falan olsa daha iyi. Çünkü mesela ben Space Oddyssey izlerken sıkılmadım :) Göreceli bişey. İşte biri Riddck izlerken sıkılır, benim babam Star Wars'da uyudu vs. Futbola da "22 adam 1 topun peşinden koşuyo, sıkıcı" diyenler var. Futbol sıkıcı mı? :)
Shawshank'e laf yok ama (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

satantango var macar filmi, 7 saat =) onu tek geçerim. yönetmen bela tarr'ın diğer filmleri de sıkıcılık alanında yarışır.

bunun yanısıra tsai ming liang ve carlos reygadas filmleri müthiş sıkıcı ama bi o kadar da kaliteli filmlerdir. tarkovsky dicem ama onları hiç sıkıcı bulmadığım için emin olamıyorum. lynch filmleri ise kesinlikle bi an bile sıkılmadan izlenir.
Sosyal ağlarda paylaş

2001: a space odyssey --> eeennn fena! uyku ilacı resmen, allah muhafaza

28 days later --> çoook sıkılmıştm ben seyretttiğimde, sonra o sıkıntıyla ekşide hakkında attım tuttum diye karmam düşmüştü baya, ehe. pişman diilim.

son zamanlardan da watchmen --> ööööeeeeeehhhh be kardeşim. 3 kere filmin başına oturup her seferinde uyur mu insan :P
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Aslında bi filme sıkıcı demek de saçma. Sizin sıkıldığınız filmler anketi falan olsa daha iyi. Çünkü mesela ben Space Oddyssey izlerken sıkılmadım :) Göreceli bişey. İşte biri Riddck izlerken sıkılır, benim babam Star Wars'da uyudu vs. Futbola da "22 adam 1 topun peşinden koşuyo, sıkıcı" diyenler var. Futbol sıkıcı mı? :)
Shawshank'e laf yok ama (:P)

OF YA HERHALDE YANİ. Bilimsel bir sıkıcılık ölçütü olmadığına göre herkes kendine göre sıkıcı olanını yazacak alla allaaaa.

Çok demagoji yapıyon hocam ya
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Gerçi sonunu da getirmeden kalkmak istedim hepsinde ama yine de yazayım. Çoğuna "kaliteli" diyolar yine de rezil film olmasına rağmen. Liste en kötüsünden başlayarak sıralı

1- Million Dollar Hotel (Baby değil Hotel, Mel Gibson'un oynadığı)
2- Babel
3- Kill Bill
4- Stalker (bunu 10. 15.dk da falan kapattım zaten)
5- He is not that interested into you (ya da böyle bişidi adı)

Anaaa, Watchmen'i nasıl unuturum bu listede, Ema aplaya teşekkürler

Hemen düzelteyim:

1- Million Dollar Hotel (Baby değil Hotel, Mel Gibson'un oynadığı)
2- Babel
3- Kill Bill
4- Watchmen
5- Stalker (bunu 10. 15.dk da falan kapattım zaten)
5- He is just not that into you (ya da böyle bişidi adı)
Sosyal ağlarda paylaş

2. tekrar olacak ama olsun, bıkmayalım, açıklayalım.

bu başlık beğenmeme, anlamama başlığı değil; sıkıcı bulma başlığı.

şekil 1a: şu çocuk çok yakışıklı ama sıkıcı
şekil 1b: rukiye çok zeki ve anlayışlı ama muhabbeti sıkıcı
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:

2001: a space odyssey --> eeennn fena! uyku ilacı resmen, allah muhafaza

28 days later --> çoook sıkılmıştm ben seyretttiğimde, sonra o sıkıntıyla ekşide hakkında attım tuttum diye karmam düşmüştü baya, ehe. pişman diilim.

son zamanlardan da watchmen --> ööööeeeeeehhhh be kardeşim. 3 kere filmin başına oturup her seferinde uyur mu insan :P

2001: a space odyysey e skıcı diyen ema ablama terlik fırlatıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...