Sufi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 sıkıcı filmi kötü filmle karıştırmayın abiler aplalar. bi film süper kaliteli olabilir, hede yönünden aşmış olabilir ama sıkıcıdır. alın işte space odyssey... birsürü yönden övülüyor film, hatta ben de katılıyorum çoğuna ama SIKICI. her beğenmediğimiz görüş de troll değildir bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 shawshank redemption'a laf ettirmem ama sdfdsf. sıkıcı da değil, kötü de değil. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Aslında bi filme sıkıcı demek de saçma. Sizin sıkıldığınız filmler anketi falan olsa daha iyi. Çünkü mesela ben Space Oddyssey izlerken sıkılmadım :) Göreceli bişey. İşte biri Riddck izlerken sıkılır, benim babam Star Wars'da uyudu vs. Futbola da "22 adam 1 topun peşinden koşuyo, sıkıcı" diyenler var. Futbol sıkıcı mı? :) Shawshank'e laf yok ama (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Kim başkasının sıkıldığı filmleri yazıyor ki? Konuyu okumadım ama herhalde kimse bilmem kim için A filmi sıkıcı dememiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Hayır yani sıkıcı demek yaftalamaktır. Genel bir terim. "Ben bu filmde sıkıldım" demekle "bu film sıkıcı" demek arasındaki fark "bu yemeği beğenmedim" demek ile "bu yemek iğrenç" demek arasındaki fark gibiir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Sweeny todd çok eğlenceliydi ama ben sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Masticore said: The New World'ü tek geçerim ett kotu filmle sıkıcı film,'i karıstırmayalım. Dün vardı kanal d'de kalbim temizmiş... Bu film'i izleyip sıkılmadım diyen varmı merak ediyorum. Sonu efsaneydi zaten keşke sonunu izlemeseydim diye milyon kere küfrettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 satantango var macar filmi, 7 saat =) onu tek geçerim. yönetmen bela tarr'ın diğer filmleri de sıkıcılık alanında yarışır. bunun yanısıra tsai ming liang ve carlos reygadas filmleri müthiş sıkıcı ama bi o kadar da kaliteli filmlerdir. tarkovsky dicem ama onları hiç sıkıcı bulmadığım için emin olamıyorum. lynch filmleri ise kesinlikle bi an bile sıkılmadan izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 once upon a time in america çok güzel bir filmdi ama cidden kopuyor insan arada. ilk tvde izlemiştim, gece 11 gibi başlamıştı; arada 2 kere falan uyuyup uyanmıştım. Bakıyorum filmde zaman ilerlemiş, büyümüşler acayip karışmıştı herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Medea, Pigpen (Pier Paolo Pasolini) ayrıca sir gibi hile yapacaksak ben de Sleep (Andy Warhol) diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 matrix-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Abilify Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 @abilify komikmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 2001: a space odyssey --> eeennn fena! uyku ilacı resmen, allah muhafaza 28 days later --> çoook sıkılmıştm ben seyretttiğimde, sonra o sıkıntıyla ekşide hakkında attım tuttum diye karmam düşmüştü baya, ehe. pişman diilim. son zamanlardan da watchmen --> ööööeeeeeehhhh be kardeşim. 3 kere filmin başına oturup her seferinde uyur mu insan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 abvblizzard said: Sweeny todd çok eğlenceliydi ama ben sıkıldım. o nası oluyo S: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 nileppezdel said: Aslında bi filme sıkıcı demek de saçma. Sizin sıkıldığınız filmler anketi falan olsa daha iyi. Çünkü mesela ben Space Oddyssey izlerken sıkılmadım :) Göreceli bişey. İşte biri Riddck izlerken sıkılır, benim babam Star Wars'da uyudu vs. Futbola da "22 adam 1 topun peşinden koşuyo, sıkıcı" diyenler var. Futbol sıkıcı mı? :) Shawshank'e laf yok ama (:P) OF YA HERHALDE YANİ. Bilimsel bir sıkıcılık ölçütü olmadığına göre herkes kendine göre sıkıcı olanını yazacak alla allaaaa. Çok demagoji yapıyon hocam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 godfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Rewendor said: Gerçi sonunu da getirmeden kalkmak istedim hepsinde ama yine de yazayım. Çoğuna "kaliteli" diyolar yine de rezil film olmasına rağmen. Liste en kötüsünden başlayarak sıralı 1- Million Dollar Hotel (Baby değil Hotel, Mel Gibson'un oynadığı) 2- Babel 3- Kill Bill 4- Stalker (bunu 10. 15.dk da falan kapattım zaten) 5- He is not that interested into you (ya da böyle bişidi adı) Anaaa, Watchmen'i nasıl unuturum bu listede, Ema aplaya teşekkürler Hemen düzelteyim: 1- Million Dollar Hotel (Baby değil Hotel, Mel Gibson'un oynadığı) 2- Babel 3- Kill Bill 4- Watchmen 5- Stalker (bunu 10. 15.dk da falan kapattım zaten) 5- He is just not that into you (ya da böyle bişidi adı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Watchmen i beğenmeyenler, anlamayanlardır, yeterince zeki değillerdir diyen bir tipleme vardı, onu summon lıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 2. tekrar olacak ama olsun, bıkmayalım, açıklayalım. bu başlık beğenmeme, anlamama başlığı değil; sıkıcı bulma başlığı. şekil 1a: şu çocuk çok yakışıklı ama sıkıcı şekil 1b: rukiye çok zeki ve anlayışlı ama muhabbeti sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Emaleth said: 2001: a space odyssey --> eeennn fena! uyku ilacı resmen, allah muhafaza 28 days later --> çoook sıkılmıştm ben seyretttiğimde, sonra o sıkıntıyla ekşide hakkında attım tuttum diye karmam düşmüştü baya, ehe. pişman diilim. son zamanlardan da watchmen --> ööööeeeeeehhhh be kardeşim. 3 kere filmin başına oturup her seferinde uyur mu insan :P 2001: a space odyysey e skıcı diyen ema ablama terlik fırlatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 assasination of jesse james by the coward bilmemne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 di hangover, hiç gülmedim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Narnia Chronicles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 benjamin button. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar