Chemical Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Ahanda, süper ehehe Merak ettim doğaçlama mı çalıyorsun sanki bi moledin var devamını kendin getiriyorsun sanırım eheh
CapN Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 bu aletı yapan dayıların adresıne fılan nasıl ulaşılıyor ? Tanıtım amaçlı Internet siteleri varmı ? Aleti dayılardan almaya kalkarsan nekadara alabılıyorsun ?
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Selam arkadaşlar tekrar, Tüm süper yorumlarınız için çok teşekkür ederim tekrar. Elimizden geldiğince kotarmaya çalıştık durumu aletin adı bildiğimiz HANG diye okunuyor ingilizce misali heng olarak değil. zira almancadan geliyor adı. bildiğim kadarıyla da el davulu manasına geliyor. alamancı arkadaşlarımız yamuluyorsam düzeltsinler. Serdar Ortaç'tan önce Tuğba Özay'dan albüm teklifi almıştım ama bir daha aramadılar :P Bu arada hemen mp3 mempiüç olaylarına girmişsiniz inceden esefle kınamadım değil. Telif hakkı, emeğe saygı,korsana hayır! biz kazanamıyoruz!!!111BirBİR falan. @Apis: aleti çalmayı deneye yanıla kendim öğrendim. mantığı kavradıktan sonra daha rahat ilerliyor ama herşey. @ArchAngel: istanbula gelirsen bi pati buluşmasında buluşur kaynaşırız. heheh ildenizciğim senin alnının çatı bir yana göbeğine bile imza atarım. aynı şey mortis için de geçerli tabii =) hon'da aynı başarıyı gösterebileceğimin garantisini veremiyorum malesef. biraz kabiliyetsizim. zegnacığım patinin reklamını yapamadım ama umuyorum ki çıkacak albümde (albüm yalan da) paticik veya for the hordes of troll isimli bir parçaya yer vermeyi düşünüyorum :P @Chemical genellikle doğaçlama çalıyorum. ama belli başlı kalıplar da oturtmuş durumdayım. yine de yayında çalacağım şeyi üç aşağı beş yukarı önceden belirlemiştim. @Capn üretici firma PANart'ın tanıtıcı sitesi yok. Fakat hang drum panart falan diye googlelarsan mektup adreslerine ulaşabiliyosun.1. elleri eğer listede sıran gelirse 1500-2000 dolar arası fiyatlar buluyor. Tekrar hepinize teşekkürler canım patilerim.
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 uww babamlar seni görmüşler demekki eve geldıgınde heycanla anlattı bı cocuk soyle moyle bısey calıyordu cok super ne o biliyormusun diye =)
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ahah demin ben de babama izlettim, görür görmez "aa ben bu çocuğu gördüm sabah, çok güzel çalıyordu ama başka kanala çevirmem gerekti hepsini göremeden, üzülmüştüm" dedi. kaçmaz ondan zaten haber kanalları. (:P) hepsini görünce daha da beğendi, bayram mesajın da dahil. :) mp3 de çıktı artık fırtına gibi eser net'te eheh.
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 TEDdeyken Judo yapıodun,onda da zaten bayağa bi başarın vardı yanılmıyosam,şimdi HANG drum, efsane isim olma yolundasın öp bizi reha yi bizi reha :d
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 orda da iki istanbul judo şampiyonluğum bi tr şampiyonluğum vardı. ama san'ata (bülent ersoy tonlaması) verdim artık kendimi.
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 judodada dövmüo ki,fırlatıo hop ordan oraya,hang'ı fırlatırken müzik olablr bnece
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 tebrikler abi, hersey on numero olmus yani.. kutlarim.. Zegna said: estel insan 2 laf arasına paticik.com fılan sıgdırır reklam lan. cok teessuf ettim sana ve laflar hazırladım. ya abi birak ya adam tum karizmayi yapmis, intihar et diyon sen. ben ciksam pati deseler o ne derim. o derece..
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Hadi biz paticik bu ne lan muhabbeti yapıyoz da genel yönetici yapınca da komik duruyuomuş ahahhaa
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 nedanko said: ya abi birak ya adam tum karizmayi yapmis, intihar et diyon sen. ben ciksam pati deseler o ne derim. o derece.. ahaha harbi ha bende onu dicektim. paticik diye isim koyun foruma ondan sonra niye reklamı olmuyo. olmaz tabi utanır insan :P
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 zamanında çok dendi beygirgücü olsun diye ama dinlemediniz...
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 sevgili hayvanım paticiğe desteğinden dolayı sonsuz saygı ve sevgi yolluyorum denilebilirdi.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 sonra da hepimize hayvan dedin diye harraslardınız.
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 harbi hiç bişeye paticik diye isim konmamalı bence :P bu arada hang drum süpermiş yau. estelde güzel çalıyoda, şu ilk sayfalara bi video konmuş, bittim ona ben ya süper çalıyor herif. böle video koysanıza başka bi enstrümanla beraber falan. ney mesela merak ettim nası oluyo.
reyou Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 bende basligi gorunce, bu ne ya icerik yok bisi yok garbage lik bu bu diyince, okudukca anladim icerigi, gercekten super olmus, tebkikz. (tu)
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ben müzik bölümüne topic açıyorum yau oraya video falan koyalım :P
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 seni de görmek istiyoruz ekranlarda kartal :)
Öne çıkan mesajlar