Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Kasımpaşaspor - Galatasaray 21.09.09 @ 21.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

Yalnız tüm goller (Kasımpaşanınki dahil) çok güzelmiş. O değil de ne uçmuş Ali Güneş kardeşim, Beşiktaş alsın bunu Rüştü sakatken Hakan'dan iyi kalecilik yapar valla...

Şeytan Rıdvanda aynı seyi söyledi,bende kasımpasanın kalecisinden daha iyi lan dedim kendi kendime aklın yolu birdir bence.

Maça gelince hakem süper kötü yonetti.Hakettik aldık tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahah yorum programlarını izlemeyi yeni bıraktım, 24 sayfayı okudum, applevodka ve pzero eksik olmasın başımızdan asdsafsa. Adamlar sanki bjk ve fbli fanatiklerle dalga geçen trolller xD

İlk yarı galatasaray pek parlak değildi açıkçası, hücuma kalkarken falan çok zorlandık, gerçi bunda hakemin aptalca kararlarının oyuncular üzerindeki etkisi ve hakemin kart göstermemesinden yararlanan tipik küçük takım oyuncusunun çirkeflikleri de vardı ama defansımız ve orta alanımız bu kadar kötü olmamalı. Hakan Balta ve Ayhan haftaya Eskişehir maçında mutlaka oynamalı, özellikle Ayhan'ı arıyorum son bir kaç maçtır.

İkinci yarıya girerken babam küfrediyordu bizimkilere, kaybedicez vs. diyordu, hakeme falan da baya kızdı (bir de yüksek tansiyon var sinirler zıplıyor arkadaşta, topladık bütün kumandaları incik boncuğu falan) dedim Elano-Baros çıkar; Keita-Nonda girer çakarız 5 tane. Nitekim Reijkaard beni kırmadı değiştirdi o ikiliyi. Baya iyi anlaşıyor Keita ve Nonda bunu da görmüş olduk. Gerçi Baros da o pasları tamamlar öyle kaçar ama Nonda oyuna geriden de katılabiliyor ve böyle sert geçen itiş-kakışın bol olduğu maçlarda fizik avantajı var.

Keita'nın adamı dövdüğü pozisyon için de birşey söylemek istiyorum, Keita girmeden önce de aynı şey Elano'ya yapılıyordu orada; yerde kafasına diz falan attı adam, sürekli dirsekle kaburgalarına vuruyordu. Keita'ya da aynı şeyi yapmaya kalkınca pozisyonun ivmesiyle çok profesyonelce dövdü Keita onu. O diz suratına falan gelseydi geceyi hastanede noktalardı. Böyle oyuncuları hakemler hiç affetmemeli. Oyunu çirkinleştirmekten başka bir iş yapmıyorlar. Ayrıca Keita'yı tutmaya koşan Neeskense de hakkatten helal olsun, üstüne bir de sol kanada yolladılar Keita'yı bir süre. Çok profesyonelce işler yapıyorlar bu sene, tebrikler.

Sonuçta;
EZ
DİK
:P
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Ahahah yorum programlarını izlemeyi yeni bıraktım, 24 sayfayı okudum, applevodka ve pzero eksik olmasın başımızdan asdsafsa. Adamlar sanki bjk ve fbli fanatiklerle dalga geçen trolller xD

pzero'yu bilmem de ben gördklerimi söyledm bro beni ndn onlar karsılastrdn anlamadm :D gelip burda bjk hakki fln savunmadm :D 3-1 olur dedm oldu
Sosyal ağlarda paylaş

Hakem maçı öyle bir katletti ki, yani öyle böyle değil, uzun zamandır bir hakemin bu kadar içine ettiği bir maç görmemiştim, en son rooneye verilen çok abuk bir penaltılı falan bir manchester maçı vardı ingilterede birkaç hafta önce ama bu adam resmen maç nasıl katledilir 101 falan verdi sahada. Ali güneş 1 galatasaray 3 gibi birşey oldu aslında, herif bir o kafa vurucakmış gibi yapıp da tokatladığı toptan bir de 2. yarıda gole giden kewellı indirerek bariz 2 gol kurtardı, hakemin gıkı çıkmadı. Federasyon yarın bu maç 4-1 ya da 5-1 bitti diye düzeltme yapsa yeridir nerdeyse :p

Yine çok iyi oynadı galatasaray, geçen senelerle arasında dağlar kadar fark var. Leo Francoyo ilk defa birkaç ciddi top geldi o da mondragonlu günleri hatırlattı, caner pek sırıtmadı hakan baltadan fazlam var diyemedi pek. Bu yıl bu kadar takviye edilmiş, bu kadar formdaki kadroyla şampiyonlar liginde olmak vardı, seneye kim öle kim kala : /
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahha bu tipler çok iyiydi ya, gol oluyo hepsi birden adnan polatla haldun üstünele sarılıyodu, kaynıyodu böyle :D

Bi de PZero, abi çok fena fail olup duruyosun şu futbol bölümünde, dediklerinin her zaman tersi çıkıyo be :D

PZero said:

kasımpaşa büyük bir patlama yapar

Sanıyorum bunun da tersi çıkıcak :D
PZero said:

düğmeye basıldı fenerbahce şampiyon olur artık
Sosyal ağlarda paylaş

Szasstam said:

Keita dirsek yedi boynuna sancakdan,
topsuz alanda, televizyonda sadece tedavisi için oyunun durdugunu gördük o kadar, kalktığında boynunu tutuyordu nefes alamıyordu.

Onun için kudurdu zaten,
(maçda kuzen var dirsek kısmını o söyledi)

kısaca 3. kırmızıyıda es geçmiş hakem.

Bu görüntüyü görünce keitanın sahada yığılıp bayıldığı an aklıma geldi. O zamanda buna benzer bir darbe almıştı. Herif belliki acaip agresifleşti haklı olarak. Futboldan çok başka şeylerin peşinde olan bir ligde futbol oynamak isteyen biri olarak haklıydı. Maç sonrası açıklamalarda dediki "Elano'yada benzer şekilde davrandı banada yaptı. Sonrasında yaptıklarını hakeme göstermek için birşeyler yapmak lazımdı". Kısaca çirkef takım ve bunu görmekten uzak çirkef hakemLER olduğu için kimse olaylara karışmadı.

Ayhan'ın takım için olmazsa olmaz olduğunu gördük. Devre arası onun gibi bir adam almak gerekebilir. Linderoth sakatlık yarışını bırakırsa o işi yapabilir ama herif kronik sakat.

Hala aklıma geldikçe sinir oluyorum. 8 ve 58'de kırmızı kart görmedi herif sonra sakatlandı çıktı.
Sosyal ağlarda paylaş

maçın ilk yarısının ( 38. dk ya kadar ) kaçırdığım için sadece izlediğim bölüm ile ilgili konuşucam, gerçi değişik olarak söylenebilecek çok fazla birşey yok.

Ardanın inanılmaz gevşekliği iki tane net gol pozisyonunu harcamasına yol açtı, hatta bir pozisyonda iki kere üst üste net pozisyon harcadı, biri bu çocuğun kulaklarından asılmalı ki tez zamanda kendine gelsin.

Reykard hangi akla hizmet keitayı yedek bırakmış çözemedim, sanırım biri ona hıncal okutmuş, ya da tercüme etmiş, o da hıncal haklı dedirtmek için elinden geleni yapmış.
Ben hiçbir zaman bir futbolcunun kenarda oturtularak dinlendirildiği düşüncesine katılmıyorum.

Gerçi şöyle birşeyde var, Galatasaray takımında bir oyuncunun ilk onbir çıkması ile yedek klubesinden gelmesi performansını ciddi anlamda etkliliyor. Misal Kewell ilk maçlarda yedek başlıyor ve oyuna girdikten sonra ciddi katkılarda bulunuyordu, fakat son maçlarda bir hayli durgun gördüm kendisini.

Galatasarayın en büyün şansı Nonda gibi ne yapacağı hiç belli olmayan bir forvete sahip olması, adam durduk yere 3 gol buldu. Bütün golleri dikkatli izlerseniz Nondanın pozisyon olgunlaşır iken olaya ne kadar uzakta olduğunu ve bir anda son noktada nasıl bittiğini görebilirsiniz.

Henüz maçın başında hakemin yapmış olduğu ( hala pozisyonu görmedim ama ali güneşin itiraflarını seyrettim ) çok bariz bir hata, oyun hala 1-0 k.paşa lehine iken kewelin düşürülmesinde yaptığı hata hiç iyi şeyler düşündürmedi bana. üstelik böyle bir hakemimiz olduğunu ilk defa duydum ben, Polat başkan bir an önce bu olaylara el atmalı ve yılanın başını ufakken ezmeli. Aksi halde meydana boş bırakırsak ip atlatan çok olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Keita ve Elano'nun sakatlanmamasi mucizeydi dün zaten. Ayaklarina her top geldiginde Allah ne verdiyse girdiler adamlara. Ne yapin edin ama top oynatmayin bunlara dendi veya adamlar bir gazla basladilar maca "Ben varken bu adam beni gecemez, keserim bicerim ama gecemez.." Kahraman olmak icin sergiledikleri ucuz davranislar benim icin futbol adina bir ayipti. Gs'ye karsi cikan her takim zaten ekstra bir motivasyonla cikiyor. Galibiyet serisine son veren takim biz olalim. Yildizlar toplulugunu yenen ilk takim biz olalim vs..

Bazi oyunculari yedek birakip 2. yarida oyuna almasi da taktik geregi zaten. Gs'nin kondisyonuna suan cogu takim dayanamadigindan, eger mac kritik bir duruma gelmisse, Rijkaard 2. yarida saliyor 2-3 adami oyuna isi bitiriyor. 2. yari girenler zaten yorulmus defansi hallac pamugu gibi atiyor :)
Hakemler istedigi kadar hata yapsin, yapilan hatanin suana kadar geri dönüsü olmadi yada mac iptal edildigini -en azindan ben- hatirlamiyorum. Hakem kac kere katledebilecek bir maci. 1 vermez 2 vermez, ama sen yine de pasa pasa cikar oynar atar golleri yenersin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...