Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Evet biliyorum aşağıda konusu var oyunun ama bu fırsatı herkesin görmesini istedim, oraya yazsam ilgili olmayan biri göremeyebilirdi. Play like a pirate! haha çok iyi ya başlık.. http://www.telltalegames.com/playlikeapirate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 talk like a pirate day'den mi özenmişler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 hibina cracker scene gruplarından özenmişler bence, onlar bizim canımız gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 beleş oyun, beleş oyundur... indirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 n00b bi soru sorucam ama sadece bugün için ücretsiz derken bugün oynadın oynadın şeklindemi yani bugün indirdim yarın devre dışımı kalıcak oyun nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 evet, bugün oynadın, oynadın, sonra kapatçaklar. piratebay gibi şeylerele alakası yok direk talk like a pirate day ile alakası var. araştırın talk like a pirate day meselesini, bu sıralar birçok yerde bununla ilgili sürprizler yapıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 hayır bugün key alırsan istediğin zaman oynarsın kapama gibi bir durum yok, beleş oyun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 tabi oyunun kalan 4/5ini oynayabilmek için yine para ödemek gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 WoWda pirates day falan mesela http://www.talklikeapirate.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Silphatos said: hayır bugün key alırsan istediğin zaman oynarsın kapama gibi bir durum yok, beleş oyun işte. keyi bugün alıp sonra download edebilir miyiz sdf internetin kıt olduğu bir mekandayım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 edersin, oyun steam'deki gibi hesabına işleniyor. istediğin zaman dl edersin telltales'in sitedeki hesabından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Aaa iyi yakaladım valla ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 yaklaşık 2,5 saatte bitti=) ikincisini oyniyim bi de bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 asıl ikinciyi korsan gibi oynayacam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 oynadım çok kraldı da bunun episodelar böle zamanla mı çıkacak nedir? yoksa hepsi çıktı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ilk ikisi çıktı şu ana kadar.. ne sıklıkta çıkıyorlar bilmiyorum ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ayda birmiş galiba 2. yi de download ediorum artık napiim korsanlar gibi oynıcam üsteki arkadaşın dedii gibi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ben de ayda bir zannediyordum da.. 2 ay olacak episode 2 çıkalı nerdeyse =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 İndirdim, keyimi de aldım. Teşekkürler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 28 inde gelcek 3. sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar