Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 oyunlarda tabii (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 1. oyunla bağlantısı var mı? eski oyundaki save dosyası falan atabiliyor muyuz? Monthius said: Bu arada Witcher 1 save'inizde ne ekipman varsa üzerinizde (Bende Raven armor, baya güçlü bir Steel Pala ve Lady of the Lake'in verdiği Silver Sword vardı mesela) aynen onu 2. oyuna taşıyor oyun, çok takdir ettim. Combat da gayet zor bu arada, training bölümündeki adamlar bile çatır çatır indirebiliyor Geralt'ı dikkatli olmazsanız. aldım cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Steam servers are busy. Her oyun çıkışında aynı şey oluyor ffs. Sabahtan beri aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 miami seç server beni de deli etti o sabah en az 10 region denedim miami oluyo, uzak ama 300-350kb arası indiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 la de seçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Cok config istiyor ya laptopu cok yordu pfff yeni bir alet almam lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 çok iyi olmuş oyun. söylenmiş ama combat hakkaten zor. kastırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Sigilleri düzgün kullanmak lazım.Shieldlı target heavy armor target light armor targetlara sigil combosu yapmak şart yoksa gg direkt çiziyorlar.Silah savururken area effect gibi vuruyorlar dikkat edin hmmm aklıma başka birşey gelmedi şuan için combat zor derken konu bu bodoz ve tek sigil witcher 1 den kurtarmak istemişler.Hmmm şu king kısmında hala potion kullandırtmıyor ilginç :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Kral ile kaçarken Yahu bu son kısımda kral ben ve diğer eleman köprüde yürerken dragon gelirken alevden sağ tuş ile kurtuluyoruz sonra kralı taşıyıp kaçmak lazım arkadan yam yam gibi geliyor ejderha o kısmı nasıl atlatacağız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 oyun inanılmaz zor olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Nomak said: Kral ile kaçarken Yahu bu son kısımda kral ben ve diğer eleman köprüde yürerken dragon gelirken alevden sağ tuş ile kurtuluyoruz sonra kralı taşıyıp kaçmak lazım arkadan yam yam gibi geliyor ejderha o kısmı nasıl atlatacağız ? S'ye basılı tutuyorsun, kamera açısından dolayı sapıtmış biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Silphatos said: türkçe sux temalı bir konumuz vardı o niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 boone said: Berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Oyun baya şukela olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 silverhoof said: Silphatos said: türkçe sux temalı bir konumuz vardı o niye kötü olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Dün başladım, normalde 3-4 kişi geldiğinde oyunu kavramamış olursan ki daha kavramamış oluyorsun, direk ölüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Gangren said: Nomak said: Kral ile kaçarken Yahu bu son kısımda kral ben ve diğer eleman köprüde yürerken dragon gelirken alevden sağ tuş ile kurtuluyoruz sonra kralı taşıyıp kaçmak lazım arkadan yam yam gibi geliyor ejderha o kısmı nasıl atlatacağız ? S'ye basılı tutuyorsun, kamera açısından dolayı sapıtmış biraz. vay anam çok kastı yapana kadar az performance ayarlarını düşürüp denedim oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Valla daha witcher 1 deyim allahtan =P 2 ye gelene kadar 10ar kişiyi keseyim bari anlaşılan sonra 10 kişi geldimi yaracaklar beni hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Alışma ama çok farklı çünkü sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vertigo58 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Türkiye'ye kaçında gelecek, bir bilgi var mı Aral'dan falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Salla aralı, hem pahalı olacak hem geç gelecek, hem paraverilmez onlara, steam ya da gog dan al. aral ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsan PES fifa NFS hile call of duty kazikci kotick activision starcraft 2 aralgame aral game aral ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsan PES fifa NFS hile call of duty kazikci kotick activision starcraft 2 aralgame aral gamearal ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsan PES fifa NFS hile call of duty kazikci kotick activision starcraft 2 aralgame aral gamearal ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsan PES fifa NFS hile call of duty kazikci kotick activision starcraft 2 aralgame aral gamearal ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsan PES fifa NFS hile call of duty kazikci kotick activision starcraft 2 aralgame aral gamearal ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsanaral ithalat korsan aral ithalat korsanaral ithalat korsan PES fifa NFS hile call of duty kazikci kotick activision Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 save aktarma felan varmış 1 i oynamaya dğer mi hiç oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Güzel item geliyor bir kaç tane, ama bulabilirsin netten save i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar