DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 tomkat bu kadar ağladın,niye oynuyosunki anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 bi kere normalde swordsman olarak bitirdim bi kere hardda mage olarak bitirdim combatin zorlugu dedigim gibi seceneginin olmamasi classin ne olursa olsun dodge'a 2 puan verceksin son levellarda rpg oyunu olmasina ragmen combatta taktik diye bisey yok dusmanlar seni cevreleyip okuz gibi vuruyor sadece bunun counteri: 1-vur-kac(dodge) 2-block + counter attack=warrior 3-quen sign(level 2 quen)+ aoe sign spam=mage 2 saniye bu dediklerimi yapmayi unutursaniz direk gg adrenaline'i ikinci bolumde falan alirsin, character panel'e bak orda yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 aglayan yok baya iyi oyun bunlar da iyi olsaydi saheser olurmus baya iyi grafikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 RPG oyunu olmasına rağmen combatı aksyon oyunu gibi, ayrıca nightmaredan emin diilim ama hard ı hiç bi abilitye puan vermeden bitirebilirsiniz. Dodge kaç dodge kaç şeklinde inanılmaz uzun sürer sadece, böyle bi sıradanlığı var combatın. Quen'in bütün upgradelere gidip sign damage ve intensity üzerine bi gear yapınca kalabalık gruplar aarda igniye gerek olmadan kendiliğinden ölüyorlar falan. İşin kötüsü ilk act boyunca zaten abilitysiz oynuyorsunuz lvl yok talent yok witcher path zorunluluğu yüzünden, ikinci acte başlar başlamaz adrenalin açılmış oluyor upgradeleriyle birlikte, bi garabet sistem. Mutationların upgradeinin olmaması, consoletard arayüzü ve aksyon combat oyunun iyiliğine halel getiremiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 mutation nası kullanıoz bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 bide siz combatı neyle kıyaslıosunuz ki? ben de jedi knighti sadece force la, yada belli başlı kılıç hareketleriyle bitirdim? ( ki o aksiyon oynu ya hu ). ulen god of war da bile 3-4 vuruş + press x to do something awesome dan başka bişi yok ki? assasins creed de böle? ne bileyim oyun bulamadım dövüş oyunlarından başka. Ha evet mmolar var baya farklı aksiyonu olan, bide şey vardı die by the sword. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 loot sistemi dışında herşeyiyle çok iyi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Rpg combatı reflekse hızlı oynamaya değil, karakterin özelliklerine göre olmalı. New Vegas olsun, Alpha Protocol olsun bunu yansıtabiliyorken Witcher2 tam god of war, ne biliyim o jedi knight gibi. Öyle olmaması lazım, sorun burda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 heee annadım tamamto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Suark said: mutation nası kullanıoz bu arada? Meditation > character> mutate slotu olan bi abilitye gel > enter > mutageni seç. Yalnız upgrade olmadığı için lesser ve normal mutagenleri takma, sadece greaterları kullan. Bi de alchemy gidiyorsan impregnate var mutagenlerin verdiği bonusları arttıran, ona 2 puan vermeden mutagen takma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 buu arda ben oyubnu bıraz abartmıs olabilirim ya, sankim bloodlines biraz daha baskındı rp olarak. ama hikaye falan süper, güzel şeyler gelio. bide yarı mage yarı sword gıdıorm, harrda dayak yememeye basladım, yani daha zor oluorm artık. sanırım kasttettiğiniz buydu, tokatlıorm mılletı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 abi ben sadece swords gittiğimde son fight'larda dodge'a ihtiyaç duymadım nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 hybrid spec gitme bence son talentlar baya ise yariyo cunku illa mage sword yapcam diyosan counter attack'a 2 ver veya counter'a 1 dodge'a 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 guzel yaw sımdılık, bi planım yok ilerisi için, yani hafif eller güçlü olsun ama ağırlıklı sword olayım wiççırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Operator'ı quen 2/2 olmadan kesmeye çalışıyorum hardda ama yuh arkadaş sword buildla cidden zorluyor. Heliotrope ve improved deflecting quen nerdesiniz =( Hayır, swordun adrenalini gargoylelar üzerinde işe yaramıyor bile =/ Acaba nightmareda kesebilen var mıdır bunu quen olmadan? Alc/sword impregnation-madness muta buildları falan var farm üzerine, heralde anca onların şansı olur heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Bütün ayarlarda turuncumsu gözüküyor herşey ,karman çorman ,oyun akmasına rağmen ,bir sıkıntı var ama çözemedim var mı bu tarz bir sorun yaşayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Ekran kartının ayarlarından antiyi azaltınca düzeliyor ,arayan olursa çözümünüde yazayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 asdf ben daha 2 ye başlıyamadım bakayım nasılmıs diye 1 i yükledim,başlarda baya baydı ama şimdi chapter 3'ün sonlarındayım,baya sardı,GERÇEK bir rpg yapmaya baya uraşmışlar helal olsun dedim. ayrıca önüne gelene çakabiliyor olman süper olmuş,prensese,köylüye,yardım isteyene,yardım edene,herkese çat çat hesabını bildiyoruz cokgüzel. en son sokakta random bi zengin teyze bişiler istedi karşılıgında sexual favor alacagımı ima ederek,azcık para önerdim,hoşuna gitti öle "ucuz fahişe gibi " davranmam,seviştik. allaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 2 bitti şimdi baştan iorveth'in pathından gitmeye başladım, oyun baayaaa değişiyor sanırım Bu arada ya oyun 1. chapterda süper, ortam falan tam bir witchersın. 2. ve 3. chapterlar zayıf kalıyor. Bide çok güçleniosun bilader, yani, hardda bile yardır yardır geçiodum sword buildle. ilk chapter da 2-3 moba dalarken düşünüodum napsam die ama 2. chaptera bi geçtim anasını satim, lol harpy lol patlayan kafalar oldu. axedice bide, ben operatörü yapmadım ama sword buildi bosslara karşı çok ii deil zaten, swordun parladığı yerler instant kill critler falan. 4-5 mobun arasına girince, patır patır indirebiliosun ehe. Adrenalin gargoyllara yarıor bu arada, bossa yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Evet swordun öyle bi avantajı var trash combat çok kolay. Da imp. quenle gidersen daha kolay hehe. Fakat whirlle ve instantlarla cidden 10snde falan oyunun o son büyük packlerini alabiliyorsunuz. Alchemy tam bossluk olmuş, denemeyen vardır diye tahmin ediyorum. Özellikle potionların negatif etkilerini azaltıp pozitif etkilerini arttıran talent (rank 2de -%80, +%35) imbalar imbası. Bununla armor ve resiste gidip potion poisoning den gelen pasif resistleri birleştirince inanılmaz bi tank çıkıyor ortaya. Bildiğin dragon breathde heallandım %500 incineration resistle :P Golemlar falan sıyrık gibi geliyor. Aradan biraz zaman geçsin bi de nightmareda bitirmeyi düşünüyorum, bu defa başından alchemy gidicem. Bide swordun finisherı operator fighttaki gargoylelarda işe yaramadı bende, normal gargoylelarda sorun yok. Belki o combata özeldir belki bug gibi bişey olmuştur bilmiyorum. Ha bide magele oynarken operetora özellikle silverswordla dalıp adrenalin biriktirip gargyler gelir gelmez heliotrope açıyodum onu çok aradım heh Roche yerine iorverth pathla oynayınca act1in sonunda değişiyor yaptıklarınız, act 2 tamamen değişik (tam curse ün kaldırılması haricinde, yine aynı dandik npcleri kontrol ediyosunuz savaş alanında), act3te de sadece side questler aynı. Ben act2yi daha çok sevmiştim. Evet act1 daha bi witcher atmosferi yansıtıyor, ama act2nin politik gerilimi daha bi eğlenceli. Bi de Roche pathle bitirince havada kalan ya da öğrenemediğiniz bi sürü şeyi görüyorsunuz act2 Iorvethde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 abi 2 NE ZOR BAŞLADI BE mağraya giliriyorum,tipine bakıp gülüp geçtim nekkerlar gelince takır takır dövdüler gece ormana çıktım,pişman ettiler bi elf abla 2-3 o sincap abilerini cagırdı,farma bagladılar 20 kere fln öldüm gecene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ben act 2 nin başında, kapişonlu bi armor var bide silver swordun iyisi, başta onları yaptırdım rahatlamıştım. daha iisi gelio tabi ilerde ama başlangıç için gayet iiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Witcher2de özellikle kalabalık gruplarda bomba kullanacaksınız. Grapeshot olur, samum olur, dragons dream olur (üstüne igni tabi). Yoksa 1deki gibi 10 tane yaratığın arasına gireyim pasif defansif abilitylerimle kurtarırım falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ehehe aynen, zaten girmeyin araya ya vurkaç takılmak iyi, sword/hafif mage gittiyseniz ( imp. quen ) yardırabiliosunuz arada ama vurkaç takılmak en iisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 -no -no what? -no passage,no vodka,no passage asdf süper oyun,mükemmel oyun ulan tatile çıkcam diye üzülüyorum ne zman devam edebilcem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar