KahnX Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Bu günlerde gecenin geç saatlerinde arkadaşla fear 2 atmayı düşünüyoduk ama ben yine de pati halkımıza sorayım dedim. Hangisi sizce en korkutucu veya gerici oyundur ? Favorilerinizi ilk 3 şeklinde veya "ben en çok bundan korkmuştum oyunu bitiremeden sildim" şeklinde yorumları alıyım." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 the protector "ben en çok bundan korkmuştum oyunu bitiremeden sildim" tanımına uyuyor.. berbat bi oyun. ilk çıkan counter kalitesindeki grafikler ve berbat oynanışı kardeşimi o kadar korkuttu ki sildik oyunu. öyle feci. kesin filmi de kötüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ah şu oyun yapımcıları ilginç insanlar vesselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 şu topicte en korkunç oyunları sormuştum, işine yarar belki: http://forum.paticik.com/read.php?35,113288,113288#msg-113288 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bak bone'un topic'inde de geçmiş.. lise zamanları. bir arkadaşım aliens vs. predator oynuyordu.. korkunç değil de gerilim had safhada diye öve öve bitiremiyordu. ben oynamadım hiç ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 l4d korkutmuştu galiba lan.. di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Dead Space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 evet dead space iyiydi, hele yüksek grafik ayarlarında oynayabilirsen daha da güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 painkiller iyiydi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 dead space gerçekten hoplatiyor adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 doom 3 ara verdirip tur attırıyordu, daha ürkütücüsü de bana ağır geliyor şahsen heh. oynamak nasip olmadı ama undying'in de methini çok duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 http://image.com.com/gamespot/images/2009/042/939184_20090212_screen002.jpg Bence en korkunç oyun bu, özellikle gelecek kuşakların bu oyunu görüp bizim çağımızla testis geçeceği hissiyatı içimi bir kurt gibi kemiriyor, üzüntülere garkediyor devamlı kabuslar görüp kanter içinde korkuyla uyanıyorum geceleri. Eğer yeterince cesursan http://www.hellokittyonline.com/ 'dan üye olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 sam +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 dead space :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Dead Space'i henüz oynamadım ama Call of Cthulhu baya korkunçtu(ama baya). Gerilim tüm FPSlerde oluyor. Hard modda falan oynamayı deneyin, limitli cephane ve can baya etkiliyor gerginliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Undying, AvP ve Doom3 diyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 1. Undying 2. Doom 3 3. Dead Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bilimum silent hill serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 @genwa cthulhuda bende tırstım ya o bazı yerlerde kamera yaklaşıyo bazı görüntülere beklenmedik anlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 F.E.A.R 2 :) ama çabuk bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 yazılan oyunların nerdeyse hepsini oynamışımdır fear 2'deki okul bölümü gibisini görmedim. lan ne tırsmıştım. dasaaa said: the protector kesin filmi de kötüdür filmin konusu aptal ama dövüş sahneleri 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 undying der konuyu kapatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Anubisath said: undying der konuyu kapatırım. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 silent hill korkutmaktan çok piskolojiyi bozar, darma duman ederdi. undying (tu) fear (tu) resident evil 3 (gerçi oyun değilde nemesis korkuturdu. "Kaç lan kaç geliyor" "anam füze ohhş") Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 kesinlikle condemned oyna dead space de fena değildi evet ikisi de zevkli oyunlar korkutmasının dışında he evet call of cthulhu oynanış kısmı biraz sıkıntılı olsa da baya tırsınç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar