Esh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 pro ulti arasında fark olmadıgı için ulti alınır yani. kullanmasan bile alıcan. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Ractamainus said: mac os, legal olarak apple donanımından başka bir yerde kullanamadığın bir yazılım. pazarlama politikası olarak işletim sistemini daha ucuz alıyor görünebilirsin. ama ürüne bir bütün olarak bakarsan(ki bu bağlamda windows gibi değil), hiç de ucuz olduğunu söyleyemeyiz. eğer ki mac os'u stand alone kullanabilseydik, o zaman yaklaşımın çok doğru olurdu. doğru. zaten bu yüzden macosx'leri normal pc'lerde çalıştırmak için bir takım sistemler geliştirmiş bazı kullanıcılar (google'da ara: hackintosh). gerçi onun için 200 dolarlık felan bir kart almak gerekiyormuş. ama 1500 dolarlık pc alıp işletim sistemine 50 dolardan fazla para vermek istemeyenler için ilginç bir çözüm olabilir. donanımı takıp boot'u o donanımdan gerçekleştiriyormuşsun, macosx'i kurup çalıştırıyormuşsun. Arkansis said: fiyatlar aşırı pahalı abicim vista'dan ucuz, neden aşırı olsun ki. windows'un fiyat politikası bu şekildeymiş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Cok normal fiyatlar abartmayin. En yakin rakibi Mac ile karsilastirin, gorun fiyat farkini. Ayni ozellikte bilgisayar + Win 7 ultimate kaca geliyo bakin allaskina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 mac ve windows arasinda karsilastirma yapmak pek mumkun degil. oncelikle mac ozelliginde olan laptop yok. mac'in ergonomi, multitouch, ekran kalitesi, pil omru vs bakimindan fiziksel olarak da cok artilari var. ote yandan oyle bir karsilastirma icin iLife kalitesinde urunlerin parasini ve iWork (office dengi) suite'in 5 kullanicini lisansinin 99 dolar, Office'in denk lisansinin bilgisayar basina 450 dolar (hadi en ucuz haliyle 150 dolar) oldugunu goz onunde bulundurmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 hackintosh ek bir donanım olmadan da yapılabiliyor bunu da ekleyeyim dedim. sadece uyumlu olduğu donanım listesi biraz kısa. edit: bone'a demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bu arada ben hackintosh yapılmıyor demedim =) legal olmadığını söyledim. eğer ki hackintosh'u bir özellik olarak söylüyorsanız, windows'un da crackli olarak bedava satıldığını söyleyebiliriz =) edik: yaz kızım; "bedavaya satılmak" literatüre geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 hackintosh yapılmıyor dedin demedim ki zaten. senin dediğine doğru dedim. ürünün ucuzluğunun en önemli sebebi senin dediğin gibi az bilgisayar tarafından kullanılması. ayrıca zaten o bilgisayarı üreten firma da, o işletim sistemini üreten firma da apple olunca, pahalı bilgisayarlarına ucuz işletim sistemi sunuyorlar. benim dediğim ise, bu fırsattan yararlanarak hackintosh yapılıyor olması. hackintosh macos'un bir özelliği değil, kullanıcıların kendi pc'lerine windows alternatifi olarak kullanması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 şirketin enterpris agreement i var. oh mis (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 yau bone, böyle üstüne alınmalarına hastayım =) sana dememiştim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 yalnız ben TR istemiyorum, nereden ingilizcesini bulabilirim ki? ille bestbuy felan mı zorlicaz? ya da ulti alın ca multi-lang dan yırtar mıyız acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Yeni aldığım bilgisayarla fln gelirse anca para veririm yoksa Windows'a kuruş vermem, benim için değmez ihtiyacımda yok. Linux kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 İlk posttaki fiyatlar, Türkiye satış fiyatları değil yalnız. said: İşte Microsoft Türkiye'nin açıkladığı resmi Windows 7 fiyatları: Home Basic: 123.00 US$ Home Premium: 145.00 US$ Professional: 236.00 US$ Ultimate: 250.00 US$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Epic fail sezindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 oo saolsun bill amca türkiyeye 50 dolar kıyak yapmış ta,şirketler hariç,bide laptopla gelen win 7 hariç, bu fiyatlarla orjinal win 7 kullanan %4-5 e geçmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bence ms, son kullanıcı bazında tarihinin en yüksek windows lisans satış rakamlarına ulaşabilir. home premium fiyatı da fena değil gibi görünüyor ayrıca, 145$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Snow Leopard 29 dolar gayet güzel. Bir ara Apple Store'dan alayım gelmişse Myra'ya. (30 euro + kdv olur ya gerçi) Valla Apple'lar Türkiye'de gereksiz pahalı. Amerika'daki gibi olsa fiyatlar daha çok kişi Apple alırdı. Sonuçta üç işletim sistemini de (OS X, Windows, Linux) çalıştırabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 fiyatlar beklediğimden daha uygun, nete düşmesini beklemeden, evdeki 4 pc ye de alacağım. hatta hepsiburadadan ön sipariş bile verdim. yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Mino said: Snow Leopard 29 dolar gayet güzel. Bir ara Apple Store'dan alayım gelmişse Myra'ya. (30 euro + kdv olur ya gerçi) Valla Apple'lar Türkiye'de gereksiz pahalı. Amerika'daki gibi olsa fiyatlar daha çok kişi Apple alırdı. Sonuçta üç işletim sistemini de (OS X, Windows, Linux) çalıştırabiliyor.Amerika'da da asiri pahali Mac. Ha bende de Mac var tabi, ama Win 7 gecen sene ciksa (veya Vista gibi tarihin en kotu isletim sistemini kullanmak zorunda olmasaydim) almazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Home Premium iş görür, Türkiye fiyatı da makul. Proff.taki iki işlemci desteği, 2 ayrı cpu slotu olan anakartınız varsa ilgilendiriyor sizi. Dual-core vs. için gerekli değil. Ama 200 dolar olsaydı ilk fiyattaki gibi "hadi len" derdim. Aradaki 50 dolarlık fark tüketicinin "değer lan" sınırlarını aşıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ahaha lan o değil de birisi versiyonlar arasındaki farkları gösteren bir chart koymuş, starter alırsan arkaplan resmini değiştiremiyorsun asdhasdasg! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Bende tabloyu gördüğüm an onu söylemek istedim ya. Nasıl bi garibanlıktır bu :D Bide enterprise'la ultimate arasındaki fark windows premium oyunları ya. Age of Empires'ın yenisini falan direk yanındamı vercekler napcaklar? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bize bedava, ohalik bise yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar