Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Farketmez lan hatta daha iyi olur Türkiye burası eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Son dakıka Haberi Federasyon AnkaraSpor yerıne,Ligde kotu sonuclar alan Beşiktaşın Düşürülmesine karar verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ahah güldüm önizlemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Beşiktaşlı bir arkadaşın facebook iletisi bu da : "... ve Besiktas Ankaraspor karsisinda 3 puani 3 golle alip kotu gidise bir dur diyor.." :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 yazılmadı daha beşiktaş'ın 3 puanı, karar kesinleşmedi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Beşiktaş hazırlık maçında A2 takımına gol atmış bu arada! Maç 1-1 bitmiş gerçi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Kalecidendir.Sen olsan yiyeceğini sanmıyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bay geçiyorlar şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 bu arada karar onandı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 gs için kötü oldu ankara deplasmanından 3 puan almışlardı ve rakiplerinin puan kaybetmesi olası bir deplasmandı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bütün maçları 3-0 hükmen kaybetmiş sayılacak, gol rekoru kırmak isteyen takımlara müjdeli haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Atilan goller ve kartlar gecerli olacak dediler.peki ya sezon sonunda nonda bir golle gol krali olursa ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 sezon sonunda ankaraspor ile maç yapmadan direk 6 puan alan bir takım 4-5 puan farkla şampiyon olduğu takdirde ne olucaksa nondaya da o olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 gökçekler amacına ulaştı zaten düşürülse ne olur.taraftarı felanda yoktu zaten.en çok td lerine üzüldüm ama iyi bir td ye benziyordu futbolculuk kariyeride başarılmış hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ajmet said: Atilan goller ve kartlar gecerli olacak dediler.peki ya sezon sonunda nonda bir golle gol krali olursa ne olacak? 2. olan zenciyi almış olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 cado said: gökçekler amacına ulaştı zaten düşürülse ne olur.taraftarı felanda yoktu zaten.en çok td lerine üzüldüm ama iyi bir td ye benziyordu futbolculuk kariyeride başarılmış hem. Gökçeklerin böyle bi amacı falan yoktu. Türk futbolunda örneklerine defalarca rastlanmış ve hala benzerleri olan bi olay bazı gerekçelerle kuralların ve statünün kötüye kullanılmasıyla Türk futboluna büyük zarar vericek bir karar olarak tarihe geçti. Medyanın yanlış yansıttığı da bir olay,Ankaraspor'dan transfer olan sadece 1 tane futbolcu (Hürriyet) bu sezonki maçlarda Ankaraspor forması giydi... Yasal olarak emsaller mevcutsa öyle bir ceza verilmez.Bizler Gençlerbirliği Oftaş'ı,Kayseri Erciyesspor'u da gördük. Bütün bunlar yaşanmışken böyle bi karar açıkçası bence aceleye getirilmiş ve aşırı tepki gösterilmiş bi karardır. Ne bileyim para cezası verilebilirdi,yöneticilere hak mahrumiyeti verilirdi ama bir takımı küme düşürmek bu kadar ucuz olmamalı.İspatlanmış teşvik primleri,şike iddiaları cezasız kalırken,böylesi bir "Siz şike yapabilirsiniz o yüzden küme düşürüyoruz" tepkisi komik geliyor bana. O takımın oyuncuları,Teknik ekibi yöneticileri,ekonomik değeri hatta türkiye liginin düştüğü durum(her hafta bir takımın maç yapmaması ve bir sürü karmaşa) bence çok kötü oldu. Yarın Pzero gelip ağlayacak bize hep Ankaraspor ile bye geçen takımlar geliyor adamlar dinlenmiş oluyor biz yorgun diye... Küçük bi olay bütün ligde canları sıkmıştır... edit: Herşeyi geçtim ortada bir tutarsızlık var ozaman Ankaraspor'dan transfer olan oyuncularında oynamalarına izin vermesinler haksız rekabet oluyor çünkü hala...Yarın ilk 4 haftada Ankaragücünden puan alan bir takımla sonrasında yenilen bir takım arasında küme düşme mücadelesi olur ve ters sonuçlanırsa bunun hesabını kim verebilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 cavanagh said: sezon sonunda ankaraspor ile maç yapmadan direk 6 puan alan bir takım 4-5 puan farkla şampiyon olduğu takdirde ne olucaksa nondaya da o olucak ankaraspor la mac yapip yada yapmayip puan kaybeden takim varmiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ajmet said: cavanagh said: sezon sonunda ankaraspor ile maç yapmadan direk 6 puan alan bir takım 4-5 puan farkla şampiyon olduğu takdirde ne olucaksa nondaya da o olucak ankaraspor la mac yapip yada yapmayip puan kaybeden takim varmiki? ankarasporun 4 puanı olduğuna göre var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Frantic said: ankarasporun 4 puanı olduğuna göre var. pek varmis gibi gorunmuyor puan durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Bu puan tablosunu ciddi olarak mı koydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bu da var son puan durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Tahkimin onana kararından sonra oluşan puan durumu o, yoksa Ankaraspor bütün maçlarını kaybedip hiç gol atamayıp 24 gol yemedi.4 puanı vardı bu takımın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 silinmeden once 4 puani oldugunu bende biliyorum.Benim anlatmak istedigim tum takimlar ankaraspor dan 6 puan aldi , fakat sadece 4 takim oynadigi icin o 4 macta atilan gollerin gol kralligi yarismasinda gecerli sayilmasini soyluyorum. gerci kartlarinda gecerli oldugunu ve yururluge girmis cezalar olabilecegini dusununce en mantikli karar budur belki ama aklima takilan soruyu sizlerlede paylasmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ajmet said: bu da var son puan durumu fenerbahceyle nasıl aramızda 12 puan fark var onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar