BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 olmaz ki bir kerem amy adamsın yüzü yuvarlak hatlı ona gitmez kii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Bella said: benım kuaförüme git çok güzel kesti geçen hafta tam istediğim gibi. kadıköy-moda. Bella said: gel gel benım kuaföre gel sen ^^ Bella said: benım kuaförüm daha iyi. Bella said: aksine,ilk defa böylesine iyi kesen bi kuaför bulduğum için bu kadar mesudum. kaderim kuaförlerde sinir krizleri geçirmekti taa ki bu kuaförü bulana kadar. ARKADAŞLAR. cidden iyi. Bella said: benım kuaförüm çok iyi. şimdi sakin olup bana o kuaförün ismini ve yerini söyler misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 abi en fazla ayda bir gittiginiz berberde ücreti bosverin ya bi kere ucuz diye gittim sacımı uzatırken kabarıyor ara makası falan istedim adam 3 numara yapıyodu az kalsın sonra beatles üyeleri ile jim carrey'nin salak ile avanak'taki sacı arasında bişey oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 4 sayfa yazı var 3-4 tane yazı yer söylenmiş o da hoş tabii :D Bende normalde berbere verdiğim 30-35 tl lik fiyata acımam ama hatun o parayı saça verirsem beni parçalayacak herhalde işi ben keseyime kadar getirdi yani o derece :D Bu yer tarifi veren arkadaşlara da teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Bella said: uzun saçlı kız (tu) hem uzun hem kızıl saçlı kız (tu) (tu) selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 35 tl ne ya peder küçükken berbere çırak verseydi keşke beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Berber dediğin eleman esnaf adamdır. Amotör ruhludur. Öyle Bebek'te Etiler'de gittiğin erkek kuaförüne benzemez bir kere. Öncelikle berberin ekmek teknesine girip 'Selamın Aleyküm' dediğinizde koltuklarda oturan ve posta okuyan (burası önemli posta olacak ve eskimiş olacak o gazete dergi falan yok unut dergiyi) elemanlar kafayı kaldırmadan, gazete okumaya ara vermeden 'Aleyküm Selam' demeli. 2. olarak berberin 12-13 yaşındaki çırağı gelip 'hoşgeldin abi' demeli ve varsa montunu kabanını almalı senden. 3 eğer yaşını biraz almış bir çıraksa gelir kendi sorar 'abi ne içersin' diye. ama yok daha çok küçükse meslekte yeniyse sadece talimat bekler ve aniden duyarsın o sesi 'oğlum çay ver abine' 4. madde berberin kenarda kıyıda bi yerde olması. Benimki Sanayi Mahallesinde ve çok mutluyuz. Gelelim berberde aranan özelliklere: 1- Genç ama evli barklı bi tip olacak. Böyle muhabbet ettiğinizde size Bulvar gazetesinin arkadaş ilanlarından bulduğu 'manita' ile olan ilişkisini anlatacak. 2- Seni traş ederken aynı zamanda dükkanda hali hazırda bulunan mahalleden arkadaşlarıyla halı saha maçı organize etmesini bilecek ve işini aksatmamaya çalışsada arada dönüp 'ulan bilmemnene goyduğum' diye arkadaşına bağıracak sonra 'ya kusura bakma birader' diyecek. 3- İllegal işlere girmese de mahallede dönen her türlü pislikten haberdar olacak ve izleyici konumunu hiç bozmayacak. Misal benim berber arada arkadaşlarıyla akşam dükkanı kapatınca köpek dövüşü izlemeye gitmek üzere sözleşir ve daha önce ki deneyimlerden baya bi kritik yaparlar hep beraber (hiç sevmem şu köpek dövüşü olayını çok kırılmıştım duyduğum zaman berberime). 4- Amatör Ruh! Bu çok güzel işte. Özellikle berberiniz eskiyse enflasyon sizi etkilemez. O hala size özel kampanya olan 2 sene öncesinin fiyatını sunar. Gayette mütevazidir 'usta borcum nedir' dediğin zaman dönüp 'ya sen 6 versen yeter' der. ... ... ... Bu liste böyle uzar gider Wall Of Text olayı için özür ama dayanamadım bu konudaki düşüncelerimi paylaşmak ve sevgili berberimi sizlerle tanıştırmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 çok güzel anlatmışsın esnaf berberleri hakketen. Bir de eklemek istediğim bir nokta var; Berber adam gay değildir. Serttir, dış görüntü itibariyle ameleden farkı yoktur. Elleri serttir, nasırlıdır, saçı yıkarken elini yüzüne deydirdiği zaman hissedersin ve dersin ki berber budur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Berber önemlidir berber candır. Aynada kendimi gorebılmem için dotumun altına tahta sıkıstıran ve arada da surtturen mehmet amcama yıllardır giderim.Tabi artık dote tahta sıkıstırma olayı gectı o eskidendi mehmet amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bu devirde hala berbere gidenmi var loo parasini ilk seferde cikarmayi beceren tek alet http://images.gittigidiyor.com/2038/MOSER-1400-SAC-TRAS-MAKINESI-ORJINAL-ALMAN-MALI__20380208_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 yalniz bide olay fakirlik degil, basta zaman kaybi. 3 numara en kral sac tabi bu arada baska saca gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Sodom'a ek olarak; Berber adam mahalledeki tüm kaşar hatunları, geyleri tanır, seksüel haber ağı çok geniştir. Berber adam futboldan anlar, iyi bir yorumcudur. Berber adam iyi içer, yaşına göre rakı/bira arasından tercihini yapar. Berber adam iyi küfreder, küfür lügatı geniştir. Berber adam dükkanı ilk açtığı sene özenip aldığı şampuan, parfüm şişelerine pazardan kiloluk aldığı ürünleri doldurarak kullanır. Berber adam havlularını dışarda kurutup, tekrar tekrar yıkamadan onlarca kişide kullanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ATEİEİEİEİEİEİE sen bize geldiğinde götürürüm seni benim "berber"ime ^^ ama yengende bende seni böyle seviyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Phyxantar said: gel tozkoparan da 50kuruş ve mükemmel bi parfümleri var said: 50kuruş ve mükemmel bi parfümleri var said: mükemmel bi parfümleri var said: parfümleri Ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 onların parfümleri. iyelik eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Ben de mi bi uğrasam berbere.. Baya oldu gitmeyeli, benimki de kapanmış. Eskişehirde uzun saçtan anlicak, içeri girince 'yanlış yere geldin, puuhahauh' yapmicak var mı önerisi olan? (konuya ortadan girdim, cevap ümidim %3,5) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 sadece enseyi aldırın iyi berber kötü berber derdi kalmıyor saç yolunu bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 saçım belime gelicek nerdeyse, hangi enseyi aldırıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ''berber'' formatinda berbere gidersen ziyan olur, adamakilli tanidik bir erkek kuaforu formatinda biryer bulman lazim, ya da kadin kuaforune falan gideceksin kaldirabilirsen tabi, belli bir boydan daha uzun saclarda afalliyor normal berberler cunku. ense trasi falan korkulacak bir is degil, her berber halleder onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ShadowFury said: değdiriyodu bide onlar. you dont mess with bella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ShadowFury said: değdiriyodu bide onlar. AHAHAHSDJAHSFJLASDFAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ya benim de saçlarım uzadı ve saç uzatma noobuyum direkt. şu an 12 cm falan olmuştur herhalde, ama apaçi gibi oldum bi şekil vermem lazım, napiym lan bi fikirverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 O evre çok rezil. Modern tıbbın bile çare bulamadığı bir sorun bu. 3 tane seçeneğin var: 1)Hiçbirşey yapma, dağınık dursun(tarayıp sonra elinle dağıtma şeklini demiyorum, sabah yataktan kalktığın haliyle) 2)Taç tak(saç uzatanların belası) 3)Emo ol, perçemini gözünün önüne tara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 taç takmayın. cidden çok itici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 taç takmam, emo hiç olmam, dry wax mı ne öyle bişi var bizim evde, yataktan kalkınca onu sürüyorum biraz bi şekil aldığını tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar