Khelben Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 kotun said: Lorrotar said: beşiktaşlılar kendini avutmasın da erman toroğlunun köşeyazısını okusun bugunki.yok kötü oynamadık,1-0 yenildik bişey değil falan.sanki herifler 8 kişi atak yaptılar da defansınız çok iyiydi yemediniz.adamlar yorulmaya bile tenezzül etmediler dalga geçtiler avutun siz kendinizi.görürüm ben old traffordda.seyircilerini bayağı eğlendirirler. sen de kendini avut yavrum benim..Kendi takımın nerelerde..Bok atması kolay.Millet te senin gibilerin şu saçma kompleksli yorumlarını okuyup dalga geçiyor esas.. ;) a fake. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kotun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Lorrotar said: kotun said: Lorrotar said: beşiktaşlılar kendini avutmasın da erman toroğlunun köşeyazısını okusun bugunki.yok kötü oynamadık,1-0 yenildik bişey değil falan.sanki herifler 8 kişi atak yaptılar da defansınız çok iyiydi yemediniz.adamlar yorulmaya bile tenezzül etmediler dalga geçtiler avutun siz kendinizi.görürüm ben old traffordda.seyircilerini bayağı eğlendirirler. sen de kendini avut yavrum benim..Kendi takımın nerelerde..Bok atması kolay.Millet te senin gibilerin şu saçma kompleksli yorumlarını okuyup dalga geçiyor esas.. ;), takımın bu kadar rezalet olursa bok atması kolay olur tabi.kompleksli olucak bi durumum yok fenerbahçe beşiktaştan her kulvarda iyi oldugu için beşiktaşı bi konuda kıskanıp kompleks haline getiremiyorum. Evet takımının yarıştığı Avrupa ligi kulvarından da ne seviyede olduğunuz belli oluyor..Geçen seneki o rezalet takımınız yüzünden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Lorrotar said: kotun said: Lorrotar said: beşiktaşlılar kendini avutmasın da erman toroğlunun köşeyazısını okusun bugunki.yok kötü oynamadık,1-0 yenildik bişey değil falan.sanki herifler 8 kişi atak yaptılar da defansınız çok iyiydi yemediniz.adamlar yorulmaya bile tenezzül etmediler dalga geçtiler avutun siz kendinizi.görürüm ben old traffordda.seyircilerini bayağı eğlendirirler. sen de kendini avut yavrum benim..Kendi takımın nerelerde..Bok atması kolay.Millet te senin gibilerin şu saçma kompleksli yorumlarını okuyup dalga geçiyor esas.. ;), takımın bu kadar rezalet olursa bok atması kolay olur tabi.kompleksli olucak bi durumum yok fenerbahçe beşiktaştan her kulvarda iyi oldugu için beşiktaşı bi konuda kıskanıp kompleks haline getiremiyorum. fake le mi tartışıyosun abi. bırak yazıcak kadar ağız var madem fake le yazmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 lorrotar'ı faketen başkası kaale alır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 dinime küfreden bari müslüman olsa diye bi laf da var hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 öyle deme beni çok sevdiğini biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Yenildiler ama ezilmediler bırakın şu fakir ama gururlu ayaklarını. İngilterede kim kurtarıcak sizi onu merak ediyorum.. Beşiktaşın dengi anca kasımpaşa gibi takımlar gidin kumda top oynayın siz anca yok Galatasaray, Fener , Man.U bunlar sizin denginiz değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Geçen sene şampiyon olan takım bu hatırlatırım. Hiç de öyle yok "fener kötüydü, gs kötüydü" vs ayağı yapmayın. Kupa, lig şampiyonluğu aldı bu takım ve üstüne takviyeler yapıldı. Ayrıca Manu oynamadı diyenlere de yazayım, Manu oynamadı değil beşiktaş oynatmadı. Fiziğiyle, kurallar çerçevesinde dövdü bizim futbolcular resmen. Nani' yi İbrahim Kaş tuttu. Nasıl tuttu? Fizik gücüyle yıldırarak ve Ernst' in sağlam yardımıyla. Sallamadı muhabbetine bir antitez de Rooney' in çıkarken sergilediği sinirli tavırlar gösterilebilir. Adam çıldırdı çıkışta panoları tekmeledi, kramponunu fırlattı falan. Ha, ama Beşiktaş iyi oynadı mı derseniz, iyi oynamadı. Zaten iyi oynasaydık yenerdik. İki pas yapamadık açıkçası. Bunun sebebi de yönetimin yarattığı saçma sapan huzursuzluk ve takımın dengesini ve güvenini kaybetmesi. Ama ileride düzelecektir. Beşiktaş gruptan çıkar diyorum ben ve Denizli Türkiye'de de bir yerlere getirir takımı...Güncel: Ayrıca Beşiktaş hep farklı yenilgilerden dolayı kötü hatırlanır ŞL' de Performans tablosu genel olarak şöyledir halbuki: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 redge said: Yenildiler ama ezilmediler bırakın şu fakir ama gururlu ayaklarını. İngilterede kim kurtarıcak sizi onu merak ediyorum.. Beşiktaşın dengi anca kasımpaşa gibi takımlar gidin kumda top oynayın siz anca yok Galatasaray, Fener , Man.U bunlar sizin denginiz değil.. ^ bu normal değilde; calimero said: Geçen sene şampiyon olan takım bu hatırlatırım. Hiç de öyle yok "fener kötüydü, gs kötüydü" vs ayağı yapmayın. Kupa, lig şampiyonluğu aldı bu takım ve üstüne takviyeler yapıldı. Ayrıca Manu oynamadı diyenlere de yazayım, Manu oynamadı değil beşiktaş oynatmadı. Fiziğiyle, kurallar çerçevesinde dövdü bizim futbolcular resmen. Nani' yi İbrahim Kaş tuttu. Nasıl tuttu? Fizik gücüyle yıldırarak ve Ernst' in sağlam yardımıyla. Sallamadı muhabbetine bir antitez de Rooney' in çıkarken sergilediği sinirli tavırlar gösterilebilir. Adam çıldırdı çıkışta panoları tekmeledi, kramponunu fırlattı falan. Ha, ama Beşiktaş iyi oynadı mı derseniz, iyi oynamadı. Zaten iyi oynasaydık yenerdik. İki pas yapamadık açıkçası. Bunun sebebi de yönetimin yarattığı saçma sapan huzursuzluk ve takımın dengesini ve güvenini kaybetmesi. Ama ileride düzelecektir. Beşiktaş gruptan çıkar diyorum ben ve Denizli Türkiye'de de bir yerlere getirir takımı... ^ şunlar da değil be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 abi hala denizli bişeyler yapar da bi yere geliriz diyen var la..yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 abi geçen sene denizli şampiyon yaptı bu takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Denizli istediğini aldı. Bırakıp gideyim dedi başkana. Zorla tuttular adamı. Yardımcı alın dedi. Hayır dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 denizli bisey yapmicagindan degil, bisey yapmak istemediginden bu sene besiktas bisey yapamicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 calimero said: abi geçen sene denizli şampiyon yaptı bu takımı. gerçekten beşiktaşın geçen sene şampiyonlugu 'aldığını' düşünenler varmış yapmayın arkadaşlar.sivassporu adamdan sayıp onlardan aldık diyosanız tamam.ama tsl nin en büyük iki takımı,şampiyonlugu parselleyen iki takımı ligde yoklar :) mustafa denizliye kısmetmiş 2 kupa.ertugrul da olsa aynı şey olcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ligde nasıl yoklar biri 5. biri 6. olmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 tamam işte fenerle gs 4. ve 5. liği paylaşmışlarsa yoklar demektir. mesela bakalım şimdiki puan tablosuna.kim var kim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 sezon başında bu sene bırakalım demişler yani, uğraşıp olamamışlar değil durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Gs fb ezilince bırakmıslar oluyor ha ?? crittt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 bırakmak kelimesini kendi aranızda türettiniz eleman hiç öle bi$ey dememi$ saptırmayın. gs ve fb de oynıyamadı geçen sezon doğru düzgün ve haliyle ligde yoktu; nesini anlıyamıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 eee bu BECERİKSİZLİĞİ ki 10 puan fark var...Neden Beşiktaşın şampiyonluguna camur atmak için kullanıorsunz ?? Hakemden bok yapamıcaksinz herşey ortada..bi o kaldi..Gs fb yoktu fln filan...Kocaelnden 5 yerken bize sordunz mu ? Sora biz yoktuk siz şampiyon oldunz..Ne güzel bi hayal dünyasinda yaşıyorsunz..Ne içtiysenz ondan istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 çamur atmıyorum ki. gs fb kötü oynadı ligde yoktular diyorum. bjk ye helal olsun sivasla ba$aba$ gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Red said: calimero said: abi geçen sene denizli şampiyon yaptı bu takımı. gerçekten beşiktaşın geçen sene şampiyonlugu 'aldığını' düşünenler varmış yapmayın arkadaşlar.sivassporu adamdan sayıp onlardan aldık diyosanız tamam.ama tsl nin en büyük iki takımı,şampiyonlugu parselleyen iki takımı ligde yoklar :) mustafa denizliye kısmetmiş 2 kupa.ertugrul da olsa aynı şey olcaktı arkadaş ta ondan bahsetmiş sanirm baksana ??? biz almamışz şampiyonlugu 6 puan geriden gelmemişz..ikinci yarida seri yapmamısz...sadece gs kötyms ya..valla bak smdi şampiyonluk t-shirtlerini iade etcem o kadar inandm...yazik bide böle adamlarla futbol tartışıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Oha adamlar şampiyon olunca şampiyonluk t-shirt'ü alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 BulletRide said: Oha adamlar şampiyon olunca şampiyonluk t-shirt'ü alıyor. sen cafe'ye gidip mac izleyip sora ben taraftarim fln mi diosn ? :D forma alma,t-shirt alma,kombine alma ,maca gitme...Eee ama biz yabanci yıldız istiyoruz...Güzelmiş :D seyirci olmak baska taraftar olmak baska ;=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 git bağı$ yap bu kadar meraklıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar