progamer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 http://www.joblo.com/newsimages1/deppsparrowpocostbg.jpg Comic Con Teaser Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 son film cidden kötüydü ama. ilki tadında bişey yaparlar umarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 farkettimki ana haber bültenleri beni şu güzel muzikten sogutmuş başka muzik yapsınlar piratese :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Red said: farkettimki ana haber bültenleri beni şu güzel muzikten sogutmuş başka muzik yapsınlar piratese :) o zmn da o müzikleri yicek bizim tv kanalları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 comicconu seviyorum comic dışında her şeyi görebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 mani said: RUM gene biterse izlemem bu sefer. "but why is the rum gone " http://i702.photobucket.com/albums/ww25/CaptianJackSparrow/rum-gone1.jpg Ahahah bunu görünce geçen hafta MTV de celebrity death matchde orlando bloomla johny depp i dövüştürdüler. Adamın karnını yardı rum şişesi çıkınca koptum orda uaıhsıauhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 said: An Easter Egg scene set ten years later follows the end-credits. Elizabeth and Will's son, William "Will" Turner III, stand atop a cliff searching the horizon. As the sun rises, the Flying Dutchman appears with the Green Flash, Captain Will Turner aboard. While film dialogue and the leaflet inside the special edition 2-Disc DVD state that any captain of the Flying Dutchman is eternally bound to the ship, and may only step on land once every ten years, the film's writers explain in the DVD commentary that Will could be released from his duties after the ten-year period if Elizabeth remained faithful to him. She is, and the two are reunited. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 keira knightley olmadiktan sonra siciyim ole korsanliga banane cingene johhnny depp oynasada oynamasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 kate blanchett gelsin kötüleri adamlarına dövdürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 BonePART said: keira knightley olmadiktan sonra siciyim ole korsanliga banane cingene johhnny depp oynasada oynamasada filmin esprisi captain jack sparrow, senin dediğine bak. ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mum_Chamber said: said: An Easter Egg scene set ten years later follows the end-credits. Elizabeth and Will's son, William "Will" Turner III, stand atop a cliff searching the horizon. As the sun rises, the Flying Dutchman appears with the Green Flash, Captain Will Turner aboard. While film dialogue and the leaflet inside the special edition 2-Disc DVD state that any captain of the Flying Dutchman is eternally bound to the ship, and may only step on land once every ten years, the film's writers explain in the DVD commentary that Will could be released from his duties after the ten-year period if Elizabeth remained faithful to him. She is, and the two are reunited. 3lemenin normal halinde böyle anlatmıyor ama işte olayı. Hoş deil yyönetmenlerden böyle döneklikler :p sdfsdf ayrıca Keira Knightley gayet çirkin bir kadın, bariz overrated. Çok daha güzel bir hatun oynatabilirler şurda yani.. İyi olmuş gittiği iticinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ben filmden de bu sonucu cikarmistim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Valla ben de arka sayfalardakiler gibi 10 senede 1 gün aşk yaşayacaklar diye bir drama/romance overdose durumu var diye anlamıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 10 tane çeksinler 10unu da izlerim. HDD'den silmediğim tek film şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 keira knightley bu film dışında bi halta benzemiyor da korsanlığa çok uymuş. piratesde oynasa rekor kırar mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ya şöyle sahnenin birinde arkada falan ali kırca takılsa göze batmayabilir mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ali kırca Pirates III te oynayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ben yeni öğrendim 4. film olacağını. sevindim baya. ilk görüntüler diye verilmiş şurada: http://www.iyigazete.com.tr/efsane-kaptan-jack-sparrowlu-karayip-korsanlari-4ten-ilk-goruntuler-3-6-1414 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 BonePART said: keira knightley olmadiktan sonra siciyim ole korsanliga banane cingene johhnny depp oynasada oynamasada Aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Trailer çıkmış. Bulamadım yine Youtube linkini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 penelope var, hala keira olmazsa olmaz diyenler cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 o diğer karı kim be oda iyi giderli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 abi penelope neyyy yaa :S bildiğin muşmula suratlı bi kadın :S korsanlık yakışmış ama biraz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar