Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aysun Kayacı Harvard'lı

Deacon

Öne çıkan mesajlar

Vay anasını be... Magazin haberi tamam da ne bileyim harvard'a girmek bu kadar kolay olmamalı :p hoş bizim hoca aysun gayet zeki bir kızdı notları çok iyiydi falan diyordu ama bilemeyeceğim. Biz burda atıp tutalım kız gitmiş harvardlara valla alcak diplomayı oh.

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/haber/12453662.asp?gid=222
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:

aysunla dağdaki çobanın oyu hala bir.

demokrasi rezil bişey ühüüü

kusra bakma ama buna katılıyorum, cahil cüheyla 1 torba kömüre oy veren adamla, bunlar benim siyasi görüşümden olmasada bu ükeyi yönetirler deyip kendi siyasi görüşünden olmayan bir partiye oy verecek adamın oyunun aynı değerde olması bencede saçmalık.
Sosyal ağlarda paylaş

Deacon said:

Vay anasını be... Magazin haberi tamam da ne bileyim harvard'a girmek bu kadar kolay olmamalı :p

Aysun Kayacı o kadar aptal birisi değil.
Birçok kişi Aysun Kayacı'yı aptal sanıyor ama oldukça zeki birisi.

Biraz saçma bir şekilde konuşuyor belki ama o da deneyimsizliğinden kaynaklı.
Konuşurken saçma bir şekilde konuştuğu için de insanlar salak sayıyor.

Ancak "dağdaki çobanla benim oyum bir mi" diyerek ilginç bir noktaya değinmiştir. Bir çok ünlüden daha çok siyasetle ilgili bir profil çiziyor.
Bu laf bazı gazeteleri çok germişti ki "Aysun Kayacı aptaldır" lafı da en çok o gazeteler tarafından sunulmuştu.

Gerçi Harvard'a girmek için çalışkanlık da çok önemli bir unsur.
Demek ki Harvard'da başarı elde edecek kadar çalışkanmış kız.
Tebrik ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bu üniversiteye yatay geçiş için puanlarının parasının yeterli olduğunu söyleyen Kayacı

bizim bi arkadaş ETH Zurich'e (avrupanın en iyi üniversitelerinden) başvurmuştu paralı fakat sonra vazgeçip başvuruyu yarım bıraktı ona rağmen kabul geldi. paralı olunca canım ciğerim ayağı çekiyolar sfd hele bi de lisans ise fiyuu para ve sosyal unsurlar notlardan çok daha önemli. aptalca ama öyle gerçekten yani bir spor dalında birinci olmuş birinin lisansta harvarda girmesi okul birincisinin girmesinden daha kolay hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...