harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 HABERTURK said: Yeşil sahalarda bir ilk; Rakip formayla sahaya çıktılar.10/09/09 11:58 A2 Ligi'nde Kuzey grubunda mücadele eden Çaykur Rizespor, Kardemir Karabükspor karşılaşması için Karabük'ün Safranbolu ilçesine geldi. Bugün saat 16.00'da oynanacak karşılaşma için Safranbolu sahasına gelen Çaykur Rizespor takımında formaların olmadığı anlaşıldı. Yapılan araştırmada Karabük'e gelirken formaların uçağa yüklenmediği ve Rize'de kaldığı anlaşınca imdada rakip takım yetişti. Karabükspor'un beyaz forması ile sahaya çıkan Çaykur Rizesporlu futbolcular, Karabükspor'un amblemini ise doktor bandı ile kapatmak zorunda kaldılar. Karşılaşma, 3-3'lük beraberlikle sona erdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 FAIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 LAZ alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ciplak ciksalarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ahaha beyaz atletle oynasalarmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 İlk olan bişey değil hatta ispanya da iki takım hatta betis ve bi takımdı hatırlamıyorum öyle oynamıştı.Ayrıca olabilir insan hatası yani böyle saldırmanın da anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 NoS said: İlk olan bişey değil hatta ispanya da iki takım hatta betis ve bi takımdı hatırlamıyorum öyle oynamıştı.Ayrıca olabilir insan hatası yani böyle saldırmanın da anlamı yok Saldırı yok ki, komik bir olayın aktarımı ve insanların buna gülmesi var? Ki haklılar da, maça forma getirmeyi unutursan dalga geçerler doğal olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ahahahahahahhaha çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 AGAHAHAHAHHAHA. sdfsfs abi bildigin kahkaha attım ahahaha. o ne ya sdfssdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 olabilir insanlık hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 kendilerini de unutsalarmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 hahah laz lan bunlar harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 yazık lan ben üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 bu da resimleri ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 7 kişi bunlar gerisi nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 NoS said: İlk olan bişey değil hatta ispanya da iki takım hatta betis ve bi takımdı hatırlamıyorum öyle oynamıştı.Ayrıca olabilir insan hatası yani böyle saldırmanın da anlamı yok o maçta forma unutma deil de hakem deplasman takımının 2 formasına da renkler yakın diye izin vermemişti ev sahibinin diğer formasını giymişlerdi, bunlar direk evde unutmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 bunelanahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 çaykur rize beee düştüğün duruma bak hiç yakıştıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 NoS said: İlk olan bişey değil hatta ispanya da iki takım hatta betis ve bi takımdı hatırlamıyorum öyle oynamıştı.Ayrıca olabilir insan hatası yani böyle saldırmanın da anlamı yok hata yaparsan gulunur, bu kadar basit, alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 mac 4-3 rize almış bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ahahaha sağdan üçüncü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 PZero said: 7 kişi bunlar gerisi nerde Formalarla unutmuşlar evde :P Ev sahibi takım yedekten 4 adam daha vercekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 sg-1 said: ahahaha sağdan üçüncü eli kalbinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar