Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Beşiktaş 12.09.09 @ 21.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

yahu takımın başında kim olursa olsun 4. dakakda 1-0 olursa maç kapanır takım

ki o yuzden üzüldüm erken gole.biraz daha hırpalayıp golu bulsaydık daha iyi olurdu.hatta bi ara 1-1 olsun istedim ki sora yine 3-1 4-1 olurdu.takımımı tanıyorum.bu yıllardır boyle.kapanırız.kapanmayı beceremeyiz.gol yeriz.golu yiyince tekrar saldırır gol atarız

ayrıca @doublew gs de bi cacık yok diyorsunda.haftalardır namalup 35 gol atan bi takımdan bahsediyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaray çokta iyi oynamadı. ilk gol ile ikinci gol arasında kontrol tamamen beşiktaştaydı, 2. golden sonra çözüldüler.Bu takımda bi ayhan gerçeği var. adama o kadar sövüyodunuz oyunu yavaşlatıyor baltalıyor diye ama ayhan dışında topu ileriye taşıyabilen adam yok şu son 2 maçtır takımda. her zaman dediğim gibi ayhan bu takımın demirbaşı. Son 5 sezonda gördüğüm en kötü kapalı tribünüydü bu maçtaki tribün bide. eski açık ise aksine gördüklerimin en iyisiydi valla. bizim tribünün 90 dakika boyunca neredeyse hiç sesi çıkmadı hep eski açıktan gelen tezahuratlara eşlik ettik.
Sosyal ağlarda paylaş

ya geçen gs tvde 2006 mı ne manisa maçını izliodum samiyen

tümer ve aziz yıldırımın asker mevzuları oldugu dönem.unutmustum tekrar izleyince çok iyiydi ya.dakkalarca köpekler gibi asker kaçagı aziz yıldırım diye bağırdılar çeşit çeşit

bugun de tribün iyiydi.ama bazen her kafadan ses cıkıyor uyuz oluyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ekşi de tabata-sarp pozisyonunun resmini buldum.

http://img11.imageshack.us/img11/4678/adszvs.jpg

maçı izlerken pozisyonun sert olduğunu gördüm ama böyle çift taban direk bileğe daldığını farketmemiştim. Sarp ın kafayla dürtmesi ve bağırması o pozisyonda gene hata ve yanlış. Zaten kendisi maç sonrası yaptığı açıklamada özür diledi ve hatasını kabul etti. efendi adammış. Tabata ya ise sadece yuh diyorum. hangi insan böyle dalar ya. kendiside futbolcu.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk kez bu kadar ciddi bir mac forumu gördüm :)
Herkes aklı başında ve maci gözleriyle izleyerek konusuyor.. :)
Bende kendimi tutamayip içimi döküyorum :D
-Son yılların en sıkıcı maclarindan birisiydi..Söyleki rüştü yediği gollerden baska top cıkarmadi..Gs ne kadar atak yapti tahmin edin..
-Sabri ve Serdar özkan iyi yolda..Az daha üstüne koyarlarsa milli takımın sagi solu saglam olur...
-Nihati defolu cıkti diyip iade etsinler..
-Bobo nobre holosko otururken maca forvetsiz başlamak niye diye sormazlar mi adama..???
-Arda ve elano hiç birşey yapmadi bu macta..Son goldeki elano ortasi geceyi kendi adina kurtarmasina yetti..
-Keita müths göze hoş gelen bir futbol oynuyor..Bir beşiktaşlı olarak zevk alıyorum adamin oyunundan...Elano fln filan hikaye en saglam transver..
-Rüştü rüştüü....ahhh ahh...
-...ve ewet beklenen an..E be hakem triosu her ne boksanz..hadi 1.inz kör..2.niz kör hepiniz mi ayni anda ...'e bakarsinz ya...her 2 takım içinde berbat yönettiler maci..Leo'yu atmamasi macin kaderini degstiren hataydi..
-Gs aman aman top oynamadi,ama akıllı oynamasini bildi..Beşiktaş koştu mücadele etti gs den daha cok kaleye yönelip daha arzuluydu.. ama yeteneksizlk basa bela...
Daha zevkli ve göze hoş gelen maclar izlemek dilegle iyi geceler herkese ;)
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

İlk kez bu kadar ciddi bir mac forumu gördüm :)
Herkes aklı başında ve maci gözleriyle izleyerek konusuyor.. :)
Bende kendimi tutamayip içimi döküyorum :D
-Son yılların en sıkıcı maclarindan birisiydi..Söyleki rüştü yediği gollerden baska top cıkarmadi..Gs ne kadar atak yapti tahmin edin..

abi hani top kaleyi tutmasa da atak sayılıyor o pozisyonlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...