erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 serdar özkan fenerde oynuyo olsa futbola olan tüm ilgimi kaybederdim sanırım. ne pozisyonlar harcadı öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 cenabetlik lan bu maç direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 erucalavera said: serdar özkan fenerde oynuyo olsa futbola olan tüm ilgimi kaybederdim sanırım. ne pozisyonlar harcadı öyle ama kendi yarattı pozisyonları da. yani o da olmasa, hiç pozisyonu olmayacaktı bjk'nın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 bildigin yerlestirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 gencler sakin, caktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 duvardan duvara vurmuşuz, kafamız rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 o değilde bjk yalan oldu iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Forzada geziyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Tabata M.Sarp'ın bileği kırmaya çalışmış, orda 10 kişi kalabilirdi aslında bjk. Neyse bu maç geçti, artık önümüzdeki maçlara bakacaz... Kalbimiz MANU ile herdaim, bakalım bir düzineyi tamamlayacak mı Hakan bu seferB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 yahu takımın başında kim olursa olsun 4. dakakda 1-0 olursa maç kapanır takım ki o yuzden üzüldüm erken gole.biraz daha hırpalayıp golu bulsaydık daha iyi olurdu.hatta bi ara 1-1 olsun istedim ki sora yine 3-1 4-1 olurdu.takımımı tanıyorum.bu yıllardır boyle.kapanırız.kapanmayı beceremeyiz.gol yeriz.golu yiyince tekrar saldırır gol atarız ayrıca @doublew gs de bi cacık yok diyorsunda.haftalardır namalup 35 gol atan bi takımdan bahsediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 galatasaray çokta iyi oynamadı. ilk gol ile ikinci gol arasında kontrol tamamen beşiktaştaydı, 2. golden sonra çözüldüler.Bu takımda bi ayhan gerçeği var. adama o kadar sövüyodunuz oyunu yavaşlatıyor baltalıyor diye ama ayhan dışında topu ileriye taşıyabilen adam yok şu son 2 maçtır takımda. her zaman dediğim gibi ayhan bu takımın demirbaşı. Son 5 sezonda gördüğüm en kötü kapalı tribünüydü bu maçtaki tribün bide. eski açık ise aksine gördüklerimin en iyisiydi valla. bizim tribünün 90 dakika boyunca neredeyse hiç sesi çıkmadı hep eski açıktan gelen tezahuratlara eşlik ettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ayhan'a söven yok ya. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 10 15 kişi sayabilirim şu forumdan şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Eski Açık'ın üstü kapatılmasıyla akustik inanılmaz olmuş. seviyorum seni ekmeği tuza banıp, banıp yer gibi geceleyin ateşler içinde uyanarak ağzımı dayayıp musluğa su içer gibi GALATASARAY LAYLALALAYLAY.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 bala göte yendiniz olm uzatmayalım bu topici bence :P:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 bala göte çaktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 PZERO NERDE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ya geçen gs tvde 2006 mı ne manisa maçını izliodum samiyen tümer ve aziz yıldırımın asker mevzuları oldugu dönem.unutmustum tekrar izleyince çok iyiydi ya.dakkalarca köpekler gibi asker kaçagı aziz yıldırım diye bağırdılar çeşit çeşit bugun de tribün iyiydi.ama bazen her kafadan ses cıkıyor uyuz oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 bala göte 3-0 :D zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ekşi de tabata-sarp pozisyonunun resmini buldum. http://img11.imageshack.us/img11/4678/adszvs.jpg maçı izlerken pozisyonun sert olduğunu gördüm ama böyle çift taban direk bileğe daldığını farketmemiştim. Sarp ın kafayla dürtmesi ve bağırması o pozisyonda gene hata ve yanlış. Zaten kendisi maç sonrası yaptığı açıklamada özür diledi ve hatasını kabul etti. efendi adammış. Tabata ya ise sadece yuh diyorum. hangi insan böyle dalar ya. kendiside futbolcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 kartal gol gol gol yaptık bugun delirdi herifler yanımızda ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 İlk kez bu kadar ciddi bir mac forumu gördüm :) Herkes aklı başında ve maci gözleriyle izleyerek konusuyor.. :) Bende kendimi tutamayip içimi döküyorum :D -Son yılların en sıkıcı maclarindan birisiydi..Söyleki rüştü yediği gollerden baska top cıkarmadi..Gs ne kadar atak yapti tahmin edin.. -Sabri ve Serdar özkan iyi yolda..Az daha üstüne koyarlarsa milli takımın sagi solu saglam olur... -Nihati defolu cıkti diyip iade etsinler.. -Bobo nobre holosko otururken maca forvetsiz başlamak niye diye sormazlar mi adama..??? -Arda ve elano hiç birşey yapmadi bu macta..Son goldeki elano ortasi geceyi kendi adina kurtarmasina yetti.. -Keita müths göze hoş gelen bir futbol oynuyor..Bir beşiktaşlı olarak zevk alıyorum adamin oyunundan...Elano fln filan hikaye en saglam transver.. -Rüştü rüştüü....ahhh ahh... -...ve ewet beklenen an..E be hakem triosu her ne boksanz..hadi 1.inz kör..2.niz kör hepiniz mi ayni anda ...'e bakarsinz ya...her 2 takım içinde berbat yönettiler maci..Leo'yu atmamasi macin kaderini degstiren hataydi.. -Gs aman aman top oynamadi,ama akıllı oynamasini bildi..Beşiktaş koştu mücadele etti gs den daha cok kaleye yönelip daha arzuluydu.. ama yeteneksizlk basa bela... Daha zevkli ve göze hoş gelen maclar izlemek dilegle iyi geceler herkese ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 bu arada ofsaytlar konusunda 10 numaraydı yan hakemler. 1 tane bile hata yapmadılar sanırım. baya bi kritik pozisyon oldu ofsayt diye kesilen veya ofsayt olmayıp doğru kararlarla devam ettirilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 applev0dka said: İlk kez bu kadar ciddi bir mac forumu gördüm :) Herkes aklı başında ve maci gözleriyle izleyerek konusuyor.. :) Bende kendimi tutamayip içimi döküyorum :D -Son yılların en sıkıcı maclarindan birisiydi..Söyleki rüştü yediği gollerden baska top cıkarmadi..Gs ne kadar atak yapti tahmin edin.. abi hani top kaleyi tutmasa da atak sayılıyor o pozisyonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Şey vardı hatalı sanırım taç kullandı ve tek topta tekrar taçı kullanan hakan baltaya top geldi ona ofsayt dedi yanlış görmüş olabilirim ama orda hata vardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar