Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Flameoffear said: 3-1 GS alır maçı. Baros dan min 2 gol bekliyorum. Tüh be Beşiktaşa fazladan rol vermişiz. Ne güzel tutturuoduk. :( Ayrıca EZDİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Khelben said: derbi bu, herşey olabilir ama yinede 1 tek şey olamaz, beşiktaş bu maçı kazanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Fb şampiyonluk senesinin ardından, 6. hafta görevden alınmıştı galiba. Yine bir istifa/şutlanma bekliyorum. Hele Manu farklarsa, oh oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Flameoffear said: Flameoffear said: 3-1 GS alır maçı. Baros dan min 2 gol bekliyorum. Tüh be Beşiktaşa fazladan rol vermişiz. Ne güzel tutturuoduk. :( Ayrıca EZDİK nobre oynıcak diye düşünmüşündür, nobre oynasaydı +1 gol hakkı vardı bjk nın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 sabri çok iyiydi bence bok atmayı bırakalım bence adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 teşekkürler fade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Valla ne gerekiyorsa olsun da yeterki allahın belası demirören gitsin, 10 tanede yiyeceksek Man U dan yiyelim, yeterki kurtulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 fede said: sabri çok iyiydi bence bok atmayı bırakalım bence adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Umarım star manu-beşiktaş maçını yayınlamaz. OFGH OFH! bildiğin gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Şimdi döndüm maçı izleyip tv'den, önce şu topici bi inceleyip azıtan falan var mı bakayım, sonra detaylı yorumumu yaparım. Ama maçtan önce ne yazdıysam çıktığını belirteyim. - Arda milli maçtan yorgun, iyi oynamayacak dedim, nitekim bir şey yapamadı sahada. İlk golde asisti var ama o da korner zaten. - BJK GS'ye göre daha diri ve daha çok koşuyor, bu yüzden baştan 2-3 tane atmazsak bayağı zorlanırız dedim. Nitekim sadece 1 tane atınca gördük, GS'nin ikinci golüne kadar resmen fizik-koşma farkıyla BJK parçaladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Öf arkadaş ne koyduk. Pzero ne diye ağlayacak çok merak ediyorum :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Sabri adam oluyor sanırım. Bir ara estetikle sabrinin yerine başkasını oynatıyorlar bile dedim. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Pyro said: Öf arkadaş ne koyduk. Pzero ne diye ağlayacak çok merak ediyorum :D:D:D:D:D 2. gol öncesi ibrahim sakattı! topu dışarı atmadı gs! çirkefler!! fsdgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 deadwoll said: Nobre oynarsa 3-1 oynamazsa 3-0 biter. Btw, şimdi kalede Hakan mı var Rüştü mü? GG Hakem bariz hatalar yaptı iki taraf adına da ama güzel bir derbi oldu yine de, saha içi görüntüler güzeldi. Mustafa Sarp, Tabata, Ferrari olayını saymazsak fair play çerçevesindeydi herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Sage said: Umarım star manu-beşiktaş maçını yayınlamaz. OFGH OFH! bildiğin gg. tahmin aliyim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 elano girdi, sadece uzun pas attı bi tane gol oldu. adam sadece bunu yaptı lan. OLM ÇOK İYİYİZ YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 deadwoll said: deadwoll said: Nobre oynarsa 3-1 oynamazsa 3-0 biter. Btw, şimdi kalede Hakan mı var Rüştü mü? GG Hakem bariz hatalar yaptı iki taraf adına da ama güzel bir derbi oldu yine de, saha içi görüntüler güzeldi. Mustafa Sarp, Tabata, Ferrari olayını saymazsak fair play çerçevesindeydi herşey. Gördüysen kısaca anlatsana, nooldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 evet sabri iyiydi. gerçi gene deve gücü tazı hızıyla kaptırıp dağlara taşlara vurduğu oldu ama en azından defansif olarak hatasız oynadı. ama keita çıkmasaydı bence maçın adamı seçilebilirdi. ilk yarı tek başına sağ kanatta esti gürledi. 2. yarı çıkana kadar ise hem sağ hem sol inanılmaz çalıştı defansta. hani öyle ilerde savunma yapıp topu alamayınca giden beşiktaşlının arkasından bakanlardan olmadı. adam bildiğin korner direğine kadar adam kovaladı ve top aldı. galatasarayın bu seneki en iyi transferi açık ara. ayrıca yusufun şutu ve franco nun kurtarışı jeneriklik olsun kullanılsın biyerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 EZDIK gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 şu mustafa denizliyi varya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 baştan söyliyeylim.maç beşiktaşın hakkıydı.hakem falan olarak değil daha iyi oynadıkları için.sezonun en kötü galatasarayı idi.arda bitikti.adamlar ölmüş yorgunluktan eğer bu galatasray beşiktaşa 3 atyırosa bu sezon korkmak lzm. 3-0 temiz skor.beşiktak bu galatasarayı yenemiyorsa bıraksın ztn baştan kaybettiler sabri hep böyle olursa onu affedebilirim.kewell seni seviyorum.ayhanın eksikliğini hissediyorz.ayhanı begenmeyenler laf edenler bir daha düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 F5'e basıyorum sürekli, hiç yorum gelmiyo.. Noldu patilere yahu? İzlemedik maçı bişeyler okuyalım dedik ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ben mi futbol bilmiyorum acaba :D besiktas oyunu tek basina oynadi , sadece iyi vuran bir serdar ozkan olsa birkac gol atardi, is degisirdi. gs igrenc oynadi, yildizlarimizla ve rustunun hatalarla kazandik. simdi ridvan i dinliyorum, besiktas kotu kotu diyip duruyor, harbi ben mi yanlis biliyorum yoksa bu basin sirf skor a gore mi konusuyor ? edit : sabri helal olsun sana , en iyi maciydi, kalecimizi sonunda gorebildik ve beyendim cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 EagleEye said: çünkü golden önce biz geriye yaslanmış şekilde başladık maça. şimdi gs çıkamıyo presi yiyo uzun toplar bizde kalıyo defanstan çıkan. götünüzle izlemeyin pls. hadi biz götümüzle izledik maçıda sen nerenle izledin maçı cidden merak ediyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 sostizm said: deadwoll said: deadwoll said: Nobre oynarsa 3-1 oynamazsa 3-0 biter. Btw, şimdi kalede Hakan mı var Rüştü mü? GG Hakem bariz hatalar yaptı iki taraf adına da ama güzel bir derbi oldu yine de, saha içi görüntüler güzeldi. Mustafa Sarp, Tabata, Ferrari olayını saymazsak fair play çerçevesindeydi herşey. Gördüysen kısaca anlatsana, nooldu? mustafa sarp topu orta sahadan cıkarmak ısterken tabata faul yaptı,ıkısı beraber yere düştüler;sarp tabataya kafa attı yerdeyken ve sırt ustu donsun dıye ıttı,ferrarı gelıp sarpı yerdeyken tabatadan uzaklastırmak ıcın ıttı ve sarp giderken birde tekme attı tabataya.hepsi sarı aldılar ama sarpın kırmızı yemesı lazımdı.fenerbahcelı tarafsız göz olarak böyle gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar