Sufi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 bırakın ya ankara'da 1 ay araba kullanmak zorunda kaldım da istanbul'a döndüğümde inip asfaltı öptüm. ne yolu yol, ne geçidi geçit, ne ışığı ışık ne de şöförü şöför. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ben istanbul'da araba bile kullanmam sen ankara'da kullanabilmişsin al buyur burdan yak o zaman dsfdsa. bone 2 yıldır araba kullanıyorum dedim kaç yıldır ankara'da yaşıyorum demedim. o söylediğin şeylerin hepsi istanbul'da da mevcut olan şeyler zaten. genel itibariyle türkiye'de araba kullanmak işkence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ilginç yalnız , gazetelerin web sitesinde göremedim bu konu hakkında haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Apis said: sir said: HERKESİ DİNLİYOLAR, ÖZEL TELEFON KAYITLARINDAN YOLA ÇIKIP DARBECİ DİYOLAR, BUNLAR DELİL OLMAZ, HUKUKA AYKIRI, TELEFONDA RAHAT KONUŞAMAZ OLDUK HEDEHÖHDÖDHDDÖDHÖDH Tek bir fark. Melih Gökçek yada Hilmi Güler bu kayıt nedeniyle yargılanmayacaklar.Bir sene iddianame bile açıklanmadan cezaevinde yatmayacaklar. Varsa buna söyleyecek birşeyin, duymak isterim. Yoksa burda kimse telefonlar dinlensin demiyor. Bunun üzerine denilecek başka birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 sir'in ki çaresizlikten olmuş. Bilmiyorum ki bu cocuğa ne veriyorlar et-pilav mı yoksa başka birşey mi... Bence olayın komik olan tarafı. Bu dinlemeyi bilin bakalım kim yapabilir ? İpini cektiler mi sonunda yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Redeagle said: Apis said: sir said: HERKESİ DİNLİYOLAR, ÖZEL TELEFON KAYITLARINDAN YOLA ÇIKIP DARBECİ DİYOLAR, BUNLAR DELİL OLMAZ, HUKUKA AYKIRI, TELEFONDA RAHAT KONUŞAMAZ OLDUK HEDEHÖHDÖDHDDÖDHÖDH Tek bir fark. Melih Gökçek yada Hilmi Güler bu kayıt nedeniyle yargılanmayacaklar.Bir sene iddianame bile açıklanmadan cezaevinde yatmayacaklar. Varsa buna söyleyecek birşeyin, duymak isterim. Yoksa burda kimse telefonlar dinlensin demiyor. Bunun üzerine denilecek başka birşey yok. Denilecek birşey olmaması size birşey kazandırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Eee neyin cevabı oldu bu şimdi sdf. Hukuksuz dinlemeler yüzünden aylarca madur edilip sürünen kesminin sadece hükümet muhalifleri olduğunu söylemenin sana böyle bir cevap yazma motivasyonu oluşturmasının sebebi ne olabilir yani? Takım tutuyor gibi parti tutmanın yan etkileri olmasın bunlar. Hayır burdan bir puan kazanamazsınız! :D Denilen şey yalan mı? Değil. Sadece hükümet muhalifi olma payesinde buluşan insanlar dedikoduyla, nedeni söylenmeden aylarca hapse atılmadı mı? Evet. Herhangi bir hükümet yalakasına aynı şeyin yapıldığını görme imkanımız var mı? Tabi ki hayır. Ben başka ne kazanıcam, olaylardaki iki yüzlülüğü zaten herkes biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Cemaat evinden maklube verelim sana. Hicbirsey kazanamadiysan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Rock said: Redeagle said: Apis said: sir said: HERKESİ DİNLİYOLAR, ÖZEL TELEFON KAYITLARINDAN YOLA ÇIKIP DARBECİ DİYOLAR, BUNLAR DELİL OLMAZ, HUKUKA AYKIRI, TELEFONDA RAHAT KONUŞAMAZ OLDUK HEDEHÖHDÖDHDDÖDHÖDH Tek bir fark. Melih Gökçek yada Hilmi Güler bu kayıt nedeniyle yargılanmayacaklar.Bir sene iddianame bile açıklanmadan cezaevinde yatmayacaklar. Varsa buna söyleyecek birşeyin, duymak isterim. Yoksa burda kimse telefonlar dinlensin demiyor. Bunun üzerine denilecek başka birşey yok. Denilecek birşey olmaması size birşey kazandırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Rock said: Redeagle said: Apis said: sir said: HERKESİ DİNLİYOLAR, ÖZEL TELEFON KAYITLARINDAN YOLA ÇIKIP DARBECİ DİYOLAR, BUNLAR DELİL OLMAZ, HUKUKA AYKIRI, TELEFONDA RAHAT KONUŞAMAZ OLDUK HEDEHÖHDÖDHDDÖDHÖDH Tek bir fark. Melih Gökçek yada Hilmi Güler bu kayıt nedeniyle yargılanmayacaklar.Bir sene iddianame bile açıklanmadan cezaevinde yatmayacaklar. Varsa buna söyleyecek birşeyin, duymak isterim. Yoksa burda kimse telefonlar dinlensin demiyor. Bunun üzerine denilecek başka birşey yok. Denilecek birşey olmaması size birşey kazandırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 nabwtih mi banvitmi neyse gereksiz resim koyup yiyorsunuz hep ayıp günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 buraya bi o rlly koyardım ama,gereksiz yemeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Kendinizi yeterince tatmin edebildiniz mi? Ben etkilenmedim gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Ordaki yorumunun ne manası, değeri var ki? Birde etkilenmeyi beklemişsin sdf. Gereksiz uğraşmışım sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 O yorumu senin yazdığın cümleye yapmıştım. Denilecek başak birşey olmaması durumu değiştirmiyor. akp onu yaptı, akp bunu yaptı. Bunları tekrar tekrar söylemenin size bir kazancı yok. 2002'den beri hala kavrayamadığınız birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ÇOK YAŞA AKP EN BÜYÜK AKP LAİKLER GİRDİMİ GÖZÜNÜZE EN BÜYÜK AKP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 dogmeat'e katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Rock said: O yorumu senin yazdığın cümleye yapmıştım. Denilecek başak birşey olmaması durumu değiştirmiyor. akp onu yaptı, akp bunu yaptı. Bunları tekrar tekrar söylemenin size bir kazancı yok. 2002'den beri hala kavrayamadığınız birşey. Hıı hıı tarafı değilsek zevk alıcaz yani. Rezillikler konuşulmasın istikrarlı gözükülsün. Oldu, selamlar. Bu rezillikler yüzsüzce savunulmasın diye tekrar tekrar her seferinde üzerinde duruluyor. Yoksa koyunluk kolay. Taraf fotoşop belgelerinden bıktı mı ki insanlar yolsuzluk yapanları işaret etmekten bıksın? Veya hangisinden bıkılmalı heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 bi sonraki seçimlerde yine bu adam seçilmeyecek mi? Rock haklı bi taraftan "kaçamıyorsanız zevk almaya bakın" mantığı... Nihatın sabah programında dediği gibi "Müstahak"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Ardeth said: abi hiç bir yerden donemiyorsun hep duz gitmek zorundasın sdfds hahaha. babam geçen gün günübirlik ankaraya gitti. geldiğinde aynen bu lafı dedi. adam yol yapmış ama dönecek, sapacak yer yapmamış diye sövüyordu melih için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Redeagle said: Hıı hıı tarafı değilsek zevk alıcaz yani. Rezillikler konuşulmasın istikrarlı gözükülsün. Oldu, selamlar. Bu rezillikler yüzsüzce savunulmasın diye tekrar tekrar her seferinde üzerinde duruluyor. Yoksa koyunluk kolay. Taraf fotoşop belgelerinden bıktı mı ki insanlar yolsuzluk yapanları işaret etmekten bıksın? Veya hangisinden bıkılmalı heh. Rezillikleri bas bas bağırmanın sanan 7 yıl da ne faydası oldu? Adamların oyunu % kaç düşüre bildin? akp nin alternatifi olabilecek bir parti yaratabildin mi? Bu rezilliklere karşı bir çözümün var mı? Bu rezilliklere bir çözüm bulamadan durmadan tekrarlamaya ne denir? SenariouS said: bi sonraki seçimlerde yine bu adam seçilmeyecek mi? Rock haklı bi taraftan "kaçamıyorsanız zevk almaya bakın" mantığı... Nihatın sabah programında dediği gibi "Müstahak"... Benim söylediğimin zevk almakla bir alakası yok. Yedi yıldır belli olan birşey var. Bu adamlarının hangi rezilliğini ortaya çıkarırsan çıkart herhangi birşey elde edemezsin. Aslına bakacak olursan hükümete gelmiş hiç bir partide böyle birşey yapamazsın. Türkiye'de yasalar güçlüyü korur. akp nin yerine chp de gelse böyle olur mhp de gelse böyle olur. Adam gibi alternatif bir parti ortaya çıkana kadar da bu böyle olacak. Tabi siz tek çaremiz chp mantığıyla baktığınız sürece alternatif bir parti çıkması da hayal. Edit: Theghosthand için ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Beyin bu kadar basıyor demek ki, bak sana yeni bi bakış açısı.Bu adamların eksikliklerini dile getirerek ,eleştirerek koltuklarından etmesen bile onların bu açıklarını kapatmaya zorlayabilirsiniz. Daha dün belediye başkaniyken oy için dere yatağını imara açan, kaçak yapılara ruhsat veren, neredeyse cinayet işleyen başbakan;bu gün çıktı buraları düzeltmemiz lazım dedi.Şimdi senin gibi adamlar çıkıp oh ne güzel ölüyoruz derse o da çıkar oh ne güzel öldünüz der,hepsi allahın işi der geçer giderdi.(Gerçi sayenizde buna benzer laflar eden belediye başkanı var değil mi?Hepsi size güveniyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ahah "bişey değiştiremeyeceksen niye şikayet ediyorsun" mantığı da güzelmiş. şikayeti kes ve efendinin önünde eğil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Bu adam bir deha olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Şimdi oraya MHP ekleyerek bana cevap verdin öyle mi?Yani sen çıkıp verdiğin oyun değerini ,hakkını aramazsan.Koyun gibi güdülürsen bir başkası da aynı şeyi yapar.Burda sorun başka parti değil senin zihniyetin.Oy vermek senin görevin ama verdiğin oyu takip etmek senin namusun.Namusunuza sahip çıkın o zaman.Chp gelseydi o da sülalemizi sıradan geçirirdi demekle olmuyor.Ben verdiğim parti yanlış yaparsa çıkıp eleştirecem doğru yapması için. Ne yaparsa önünde eğilirim ;böyle basit,cahil,sığ görüşlü bir düşünce olabilir mi? Bu oyu sen verdiysen yaptığı yanlışların hesabını en çok sen soracaksın.Sormazsan hem namusuna sahip çıkmamışsın hem de suçuna ortaksın bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar