dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Rapid premium hesabı aldım. Diyelim gece ben yatarken bilgisayar da indirsin istiyorum. Fakat Google Chrome'daki downloadları sınırlamanın ve bu sayede 2şer 2şer linkleri indirmenin yolunu bulamadım. Flash Get yükledim o da rapide uyumlu çalışmadı. Bir yolu var mıdır bu dediğim olayı yapmanın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Flashgette ayarları yaptığından emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Jdownloader kullan otomatik herşeyi kendisi ayarliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 flashget o dediklerinin hepsini yapıyor sen olduramamışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 fdm(free download manager) alternatif olarak düşünebilirsin, gayet başarılı buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Alis said: Jdownloader kullan otomatik herşeyi kendisi ayarliyor... KESİNLİKLE http://forum.paticik.com/read.php?6,4279638 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 rapidshare manager var neden onu kullanmıyorsunuz ben onu anlamıyorum. chrome veya flashget ile kasmaya gerek yok. açıyorsun rsm'i, direk hızı da, indirme adedini de sınırlandırabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 rapidshare manager'i yeni gördüm. sağol işimi gördü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Bone said: rapidshare manager var neden onu kullanmıyorsunuz ben onu anlamıyorum. chrome veya flashget ile kasmaya gerek yok. açıyorsun rsm'i, direk hızı da, indirme adedini de sınırlandırabiliyorsun. Çünkü rapidshare manager sadece rapidshare için geçerli ve bazen indirdiği dosyalar corrupt oluyor. Halubki Jdownloader 200 küsür dl sitesini destekliyor ve auto ip yenileme olayı var ve corrupt dosya olma olanağı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 http://cryptload.info/ (tu) uzun zamandır kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Bone said: rapidshare manager var neden onu kullanmıyorsunuz ben onu anlamıyorum. chrome veya flashget ile kasmaya gerek yok. açıyorsun rsm'i, direk hızı da, indirme adedini de sınırlandırabiliyorsun. onceden bende bunu kullaniyordum fakat yapilan bir guncellemeden sonra kullanilamaz oldu suan ne durumda bilmiyorum ama free download manager bayagi guzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bu dediklerinizin hepsi flashget ile yapılıyor hatta tutorialı vardı sitede.. ben flashget kullanıyorum mozilladaki flashgot eklentisi ile memnunum bayadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Firefox + FlashGot + DownThemAll kombinasyonunu kullanıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 evet firefox için flashgot+flashget rapidle süper çalişiyor. Flashgete şifreni kaydediyorsun,sonra bide takvim ayarliyosun,gece 3 de downloada başla diye sonra takır takır indirmeye başlıyo saati geldiğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Kithnos said: Firefox + FlashGot + DownThemAll kombinasyonunu kullanıyorum ben downthemall varsa flashgot niye kullanıyosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Bir forumda diyelim linkleri altalta yazmışlar örn : said: http://www.rapidshare/files/1.1 http://www.rapidshare/files/1.2 http://www.rapidshare/files/1.3 Bunları mouse ile seçip sağ click flashgot diyince linkleri analiz edip , karşılığı olan dosyaları DownThemAll a gönderiyor .. Flashgot suz böyle komple linkten almaca , sıraya koymaca beceremedim ... Çok da önemli değil , zaman kaybı olmuyor , olsa olsa 400 kb lik birşeyi fazladan kurmuş olurum o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Flashgot sağ buton eklentileri için GEREKLİ, yanlış kurmamışsın. Ben çok alıştım ve zor vazgeçerim. Klasik adamım, firefox->grease monkey rapid checker->flashgot eklentisi->flashget classic grease monkey picture yeşil check işaretini görmeden başlamam download'a bu da bir alışkanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Bu da güzelmiş Grease monkey , eve gidince onu da kurayım ... Normalde her ne kadar Chrom kullansamda surf için , bu add on lar yuzunden firefox u da hazırda tutmaya devam ediyorum. Birşey indiriceğim zaman açıyorum sadece firefox u .. Muadili add-on ları en kısa zamanda Chrome da görmeyi umuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 çok kasıyorsunuz ya valla hehe. altı üstü bi rapidshare managerla oluyor herşey ama işte flashgot hayranlığı böyle birşey olsa gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Bunu dicektim ben de eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 FDM kullanıyorum, eğer özelliği açarsam panoya kopyaladığım download linklerini yakalıyor. Şifreyi de tutabildiği için linkleri kopyalayıp açılan download ekranını onaylayınca download başlıyor. Linkler doğru/yanlış veya çalışıyor mu diye kontrol etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 RS managerle benim ustte ornek olarak verdigim linklerdei dosyaları nasıl sıraya alıcaz ? en son baktıgımda RS manager , linklerin yazılı oldugu bi txt falan okuyabiliyodu anca sanırım sadece ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 orbit downloader kullanıyorum, clipboardda görünce affetmiyor kendisi zaten. ctrl+c, enuf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 PrudenT said: Kithnos said: Firefox + FlashGot + DownThemAll kombinasyonunu kullanıyorum ben downthemall varsa flashgot niye kullanıyosun ki download programlarından hangisiyle indirmek istediğini soruyo flashgot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Lancelion said: orbit downloader kullanıyorum, clipboardda görünce affetmiyor kendisi zaten. ctrl+c, enuf. Onlarda bir sure sonra rahatsız edici oluyo . Bi de mesela yukardaki msj ımı Copy yapsan eline sadece www.rapidshare.com yazısı gecicek ama aslında rapidshare.com/files/1.1 e giden bir link o , inmesi gereken dosyayı anlıyo mu orbit , o şekilde bir linki Copy yapınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar