Dr. Manhattan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Çizgili işaretleme demiş ama ? Iz bırakan lazer her şekilde tehlikeli olsa gerek lakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 slickers said: almışken 1000'lik al uzay savaşları tadında YEEEAAAAAAAAAAAAHHHHHH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 bu laserlerle gerçekten güvelik kameraları bozulabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 hayır ama shoop-da-whoop ile kamerayı bozmaya bile gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 im serious dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 5-10luklarla standart fizik deneyleri, girişim falan yapılıyor gayet rahat. Daha güçlü birşey alırsan fantezisine olur gibime geliyor ki ben almayı düşünüyorum öyle sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 cevaplar içn teşekkürler. işaretleme derken, gökteki yıldızı göstermek falan, yer belirlemek falan. ek: kedinin gözüne tutmak ne ya, nasıl ilkellik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ilkel caglarda lazer mi vardi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 gormemişim lazeri olmuş tutmuş yemiş gibi düşün akila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 alıcam 500mw vurucam kırbacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 goldbären said: cevaplar içn teşekkürler. işaretleme derken, gökteki yıldızı göstermek falan, yer belirlemek falan. ek: kedinin gözüne tutmak ne ya, nasıl ilkellik... wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 "roket adam" said: BloodyBeast said: bi iş için kullanıcak olamazmı desen yapma işleme falan desen yapma işleme için kullansa, beyler desen yapma işleme için kaç mw'lk lazer almak lazımdır diye sorardı. belli ki dealextreme denilen siteyi yeni keşfetmiş her genç gibi "HACI SÜFER LAZERLER VAR DELİP GEÇİYO ALAAMA" sendromuna yakalanmış. edit akbayram: okumayı bilmek lazım tabii. kullanım amacı gözümden kaçmış. yine de ben bu aletlerin gümrükten kontrollü geçirilmesi taraftarıyımç abi çocukken topunu mu kestiler bu lazerle naptılar bune hiddet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 lazerle sünnet oldum olm ben. o günden beri hıncım bitmedi, hırsım tükenmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 vallahi hep bu tarz şeylerin hayalini kurdum tırnak işareti içindde capslock açık obaaaa alete bak laaa demesem de etrafımdakilere, tek başıma bir odada sabahtan akşama kadar oynaayabilirim 1-2 gün, bu tarz birşeyim olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 slickers said: almışken 1000'lik al uzay savaşları tadında ehuehue. o değil de, renk tonlamasına göre lazerin gücü artıyorsa, yeşil eğer öyleyse, yeşil lazer pointer ile kibrit felan yakılabiliyorsa, mor lazer pointer ile lazer rifle tadı mı yakalarız? ayrıca yeşil lazer pointer bu kadar tehlikeliyse, gösterilerde neden yeşil lazer kullanılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 sanırım o ısığın specterumuyla değilde, direk lazerin ucundaki lensin rnegiyle ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar