Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

güzel mi

Glatheros

Öne çıkan mesajlar

mighty saolasin bunlar guzel haberler ileri levellerden.

viktor sacmalamayin demek agir oluyor sonucta herkesin kendi fikri.

ornegin binek icin 12 milyon kinah yerine guzel bir epic uest olabilir, belkide vardir bilemiyorum. ama gidipde herkes grind ile alacak ise bu benim soyledigim seye denk geliyor zaten.

dedigim gibi her gun oynuyorum begeniyorum da pes ettigimde yok ama oyunun koreye uyarlanmis halinin batiya cevrilirken, bazi seyleri daha komplex hale getirilip beyne dayanan sisteme gecirilmesini tercih ederim. saatlerce 10 yasinda cocugun yapacagi grind yerine grupla cozulecek sorunlar ve dayanismayla gecilecek hedefler tercihim olur.

yavas ama emin adimlarla ilerliyoruz bakalim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sage said:

Mighty_THoR said:

mesela lvl 27 de 3 key questi geliyor Fire Temple a girebilmek için o questi bitirip key i alman lazım. 7 saat 3 instance 250k soul heal masrafı,acı,göz yaşı, kavga ,dövüş sonunda key i aldık.

7 Saat mi naptınız ya :). İlk partim wind odasında dağılmıştı da ikinci partiyle 1-2 saat civarı bir sürede bitti. Ofgh 31 Sorcu bırakıp Templar kasıyorum birisi dur desin bana böhü.

Mob keserek harcamadık okadar zamanı :) bir arkadaş merdivenle duvar arasına sıkıştı inat yaptık hepimiz sıkışacaz diye sadece 1.5 saat oraya sıkışmak için harcadık :)
Sosyal ağlarda paylaş

ragnarok online kore mmo'larının neden batıda tutmadığı hakkında iyi bir fikir vermişti her ne kadar knight'ımla devekuşu sürmekten, slime patlatmaktan filan hoşlandıysam da. :) lineage 2'den sonra aion hakkında da aynı şeyleri okuyunca timesink in your face mantığından vazgeçmedikleri anlaşılıyor.

online diablo grind'ına rpg diyen viktor'u esefle kınıyorum bu vesileyle. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

a.s, mmorpg.com forumu gibi mi burası da diye bir bakayım dedim başlığa, viktor'un yazdıklarını görünce kınamadan edemedim. :)

var haberim, kore'deki ultra popülerlik seviyelerinin çok altında her şekilde. ilk çıktığı zamanlar bile ses getirmedi pek.
Sosyal ağlarda paylaş

grindden korksak mmo oynamazdık :)

misal lvl35'teki questler o levelı doldurmaya yetmiyor anca lvlın yarısı doluyor. geri kalan yarısında da gidin instance yapın bi çeyrek daha dolsun, bi çeyrek lvl da grind yapın.

grindden sıkılan aion'a başlamasın zaten illaki az çok yapıcaksınız.

çok da sıkılırsanız gidin pvp yapın, craft kasın, spy questlerini yapın, rift raid yapın ne biliyim. mesela ben lvl kasmaya ara verdim 35'ten sonra craft yapıcam sadece bi kaç gün.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

online diablo grind'ına rpg diyen viktor'u esefle kınıyorum bu vesileyle. (:P)

abi afedersinde quest yapmadan yaratik kesmeden sohbet ederekmi level alsaydik? (ki crafta gathera bile XP veriyor daha ne yapsin adamlar :p)

burda grind diye sikayet eden insanlarin topu wow son haliyle kiyasliyor, pop un 1-80 3-4 gunde kasabildigi oyun

grind mirind yok, normal mmo grindi hikaye anlatimida her zone wow DK chain gibi videolu cutscene li seneryo questleri, hafizasini kaybetmis bir komutani oyniyorsun ihanet hede hodo dallanip budaklaniyor

crafttan 1-1.5 level aldim ben sanirim, daha oturup tek bolgede grindledigim olmadi valla

tadini ciakra ciakra oyniyorum, baldurs gate e baslayip hikaye filan takamdan NEDEN LEVEL CAP E 3 GUNDE ULASAMIYORUM diye aglamaya benziyor su grind aglamasi
Sosyal ağlarda paylaş

şu devirde en azından sadece pve xp veriyorsa bile quest ile desteklemek lazım, yabancı forumlarda da bakıyorum aynı şeyden şikayetçi olmuş millet. saatlerce, günlerce mob farmlamak devri geride kaldı yani, mmo denen olay kitlelere başka türlü yaygınlaşmaz ki. welfare epic durumu değil sonuçta, imba olup herkesi dövmek için değil olay. level alıyorsun sadece ki oyunun esas kısmını oynayabilmeye başlamak için pilot lisansı alacak kadar saat gömmek mantıksız gayet. aynı mobu 1000 kere öldürünce oyunda ustalaşmıyorsun, görüyoruz biliyoruz son level'a gelip pve olsun, pvp olsun oyunun nasıl oynandığı hakkında zerre fikri olmayan insanları her mmo'da, dolup taşıyor. ha oyun keyifliyse adam zaten verecek aylık aboneliği, saat başına para almıyorsun ki uzakdoğu modeli gibi.

mmorpg'yi baldur's gate ile filan bir tutmamak lazım, en son rank'i almak için kesilmesi gereken mob sayısı (aion için değil, genel olarak söylüyorum) rahat bütün bg boyunca öldürdüğün mob kadardır. (:P) ha mmo gameplay'in doğası gereği single-player gameplay'den her zaman daha sıkıcı olmasını da unutmamak lazım, ona da çözüm yok zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...