Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

güzel mi

Glatheros

Öne çıkan mesajlar

wow oynayıp dönem dönem ağır bayıyorum. bir iki şey sorup ona göre deneyim aion'u. hem burda flame etmeyim hem 50 euro vermeyim. :p

1) ui ve grafik olarak wow'dan sonra cok yoruyor mu oyuncuyu? yoksa kullanıcı dostu ve basit bir arayüze mi sahip?
2) çok ciddi süre ayıramıyorum mmo'ya. günde 1-2 saat oynayan birisi için eğlenceli midir?
3) pvp sistemi vs nasıl? login olduktan sonra huray diye aksiyona girilebiliyor mu WAR gibi?
4) crafting ve item modelling nasıl?

tesekkur.
Sosyal ağlarda paylaş

şuan okuduklarıma göre söliim pvp si direk caster kitela , melee öl üzerine kurulu :D

ui si ciddi güzel ben beğendim wow da bile olması gereken seyler var default olarak

macro menüsü mesela cok kullanıcı dostu dio bak örnek macro bu assist icin
cast icin örnek macro şu , target secmek icin örnek macro bu diye biraz macro bilginiz varsa bu örneklerden yola cıkıp hic bir internet sayfası yardımı almadan macronuzu yapabiliosunuz.

oyunun hp/mp barları shortcut vs ui kısmı alternatif li ister wow clone istersen de kendine has modeli kullanabiliosun ikiside sade kolay anlasılabilir ve kullanışlı

chatpane i wow dan sonra gördüüm en ii chatpane, rahatsız etmiyor , okuması kolay vs font secimleri yerinde yani

çanta vs menülerinin tamamı "taşınabilir" yani istediğin gibi istediğin yere koyabiliosun ve minimize seceneği var sadece başlık olarak ekranında tutabiliosun
çanta ya 2 şekilde erişim var , 1 wow modeli 2 diablo modeli yani karakter ekranına açtığında altta çantan da gözüküyor böylece 2 pencere yerine tek pencere açıp eşya değişimi yapabiliosun vs..

karakter animasyonları akıcılık flnda başarılı -sonucta korelisi çinlisi japonu yapıyor aksini beklemek hata animasyonda- emoteler de öyle , normal kullanılan emotelerin dışında random emoteleri fln da şekerlik katmış oyuna , göz kıprmalar , ekranı takip etmeler , yağmurdan saklanmak vs vs

enviroment fln kötü değil , elyos vs asmodian kıyaslarsak asmodian ın mekanları ic karartıcı diyebilirim elyos un da tersi ilk başlangıc hartiası tam bir şenlik havasında renkli renkli kendinizi hellokitty world de fln bile sanabilirsin :D

onun dışında karakter hareketleri , yönlendirmeler fln icin ciddi süphelerim var bazen inatla sağ tık döndürme işlemini yapmıyor karakter (wow daki gibi) yani yapmıyor derken bariz bir sekilde algılamıyor ekranın en uc sağ sol üst alt noktasını secmeniz gerekior veya sol tuş ile bakış açısını değiştiriyorsunuz ancak. biraz kabzımal yani akıcılık konusunda yinede sinir edecek kadar değil.

turn autofacing olayı başa bela melee classlar özellikle assasin icin ve kamera acısı free roaming yapılamıyor yani ne yaparsanız yapın hareket etmeye başladığınızda kamera arkanıza dönüyor.

ilk aklıma gelenler bunlar ui fln ile ilgili :)

levelling icin bisi diyemicem ama tahminim o dur ki ben level 50 göremem bu oyunda bu kasma hızı ile :D

item modelling fln cok başarılı karizmatik pimp giyinip üstüne istediğin modeli rengi verebilmen cok hoş olmuş

crafting icin pek bisi diyemicem ama daha ziyade milyon tane aynı eşya yı yap sat üstüne kurulu gibi geldi :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onun dışında karakter hareketleri , yönlendirmeler fln icin ciddi süphelerim var bazen inatla sağ tık döndürme işlemini yapmıyor karakter (wow daki gibi) yani yapmıyor derken bariz bir sekilde algılamıyor ekranın en uc sağ sol üst alt noktasını secmeniz gerekior veya sol tuş ile bakış açısını değiştiriyorsunuz ancak. biraz kabzımal yani akıcılık konusunda yinede sinir edecek kadar değil.

sag tik olayi benide uyuz etti cozdum

sol la kamera cevirme normal calisiyor ama sag ile cevirmek icin ille imlecin arkasinda bri yersekili olucak

uzaktaki dag misal, gokyuzunde sag tiklayip cevirmeye kasinca olmuyor ama

bunu cozudgum icinde cok mutluyum uyuz olmsutum alsitim simdi eheh

birde MMO larin asil olayi level kasmatir, aion cikmadan seneler once wow forumalridna ayzdim wow bu olayi bitirdi

mmo dediginde arkadaslarinla toplanir level kasar eglenirsin, lvl cap e gelince oyun biter endgame baslar

wow ilk casuallarla hardcore larin karsialstigi oyundu, kendisi lvl 30 da surunurken levelin kolay oldugundan issiz gibi kasip hemen lvl60 tiplerin cogalmasi rahatsiz etti milleti

endgame oyalamacadan ibaretken oyunun asil amaci leveling ise tatsiz bir engel oldu, kimse level kasmak istemiyor az emekle hemen oyuna dalmak istiyor artik

da RPG bu, emek harcayip ayalrca ayratirsin chari
hizlica action yap cik oyunu ariyorsaniz mmo degil counter TF fila noyniycaksiniz

wowunda gittigi yon o zaten, RNG sikayetler e spor filan derken rpg ogeli 3rd person action a dondu oyun, butun sikayetlerde daha fazla ansil actiona ceviririz ustune zaten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...