abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 bir de skillerin geliş aralıkları çok fazla ya. zaten grind çok bare insanları motive edicek şekilde dizin skilleri. 13 e kadar skill gelmicek şimdi bana mesela baya kaçtı oynama isteğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 wow oynayıp dönem dönem ağır bayıyorum. bir iki şey sorup ona göre deneyim aion'u. hem burda flame etmeyim hem 50 euro vermeyim. :p 1) ui ve grafik olarak wow'dan sonra cok yoruyor mu oyuncuyu? yoksa kullanıcı dostu ve basit bir arayüze mi sahip? 2) çok ciddi süre ayıramıyorum mmo'ya. günde 1-2 saat oynayan birisi için eğlenceli midir? 3) pvp sistemi vs nasıl? login olduktan sonra huray diye aksiyona girilebiliyor mu WAR gibi? 4) crafting ve item modelling nasıl? tesekkur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 1) Evet 2) Hayır 3) Daha end game pvp yi göremedik 4) Güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 ui iyi de grafikler daha önce 2 kere dediğim gibi wow kadar estetik ve temiz değil. xp e curve a bakılırsa 1 2 saatle zor. diğer 2 sini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 şuan okuduklarıma göre söliim pvp si direk caster kitela , melee öl üzerine kurulu :D ui si ciddi güzel ben beğendim wow da bile olması gereken seyler var default olarak macro menüsü mesela cok kullanıcı dostu dio bak örnek macro bu assist icin cast icin örnek macro şu , target secmek icin örnek macro bu diye biraz macro bilginiz varsa bu örneklerden yola cıkıp hic bir internet sayfası yardımı almadan macronuzu yapabiliosunuz. oyunun hp/mp barları shortcut vs ui kısmı alternatif li ister wow clone istersen de kendine has modeli kullanabiliosun ikiside sade kolay anlasılabilir ve kullanışlı chatpane i wow dan sonra gördüüm en ii chatpane, rahatsız etmiyor , okuması kolay vs font secimleri yerinde yani çanta vs menülerinin tamamı "taşınabilir" yani istediğin gibi istediğin yere koyabiliosun ve minimize seceneği var sadece başlık olarak ekranında tutabiliosun çanta ya 2 şekilde erişim var , 1 wow modeli 2 diablo modeli yani karakter ekranına açtığında altta çantan da gözüküyor böylece 2 pencere yerine tek pencere açıp eşya değişimi yapabiliosun vs.. karakter animasyonları akıcılık flnda başarılı -sonucta korelisi çinlisi japonu yapıyor aksini beklemek hata animasyonda- emoteler de öyle , normal kullanılan emotelerin dışında random emoteleri fln da şekerlik katmış oyuna , göz kıprmalar , ekranı takip etmeler , yağmurdan saklanmak vs vs enviroment fln kötü değil , elyos vs asmodian kıyaslarsak asmodian ın mekanları ic karartıcı diyebilirim elyos un da tersi ilk başlangıc hartiası tam bir şenlik havasında renkli renkli kendinizi hellokitty world de fln bile sanabilirsin :D onun dışında karakter hareketleri , yönlendirmeler fln icin ciddi süphelerim var bazen inatla sağ tık döndürme işlemini yapmıyor karakter (wow daki gibi) yani yapmıyor derken bariz bir sekilde algılamıyor ekranın en uc sağ sol üst alt noktasını secmeniz gerekior veya sol tuş ile bakış açısını değiştiriyorsunuz ancak. biraz kabzımal yani akıcılık konusunda yinede sinir edecek kadar değil. turn autofacing olayı başa bela melee classlar özellikle assasin icin ve kamera acısı free roaming yapılamıyor yani ne yaparsanız yapın hareket etmeye başladığınızda kamera arkanıza dönüyor. ilk aklıma gelenler bunlar ui fln ile ilgili :) levelling icin bisi diyemicem ama tahminim o dur ki ben level 50 göremem bu oyunda bu kasma hızı ile :D item modelling fln cok başarılı karizmatik pimp giyinip üstüne istediğin modeli rengi verebilmen cok hoş olmuş crafting icin pek bisi diyemicem ama daha ziyade milyon tane aynı eşya yı yap sat üstüne kurulu gibi geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 abvblizzard said: beginner area dan sonra başka grafiklerlar yapmış çünkü. ayrıca forumlarda felan şikayet edilen şeyler benzer hep. 2. sınıf fanboylarla uğraşamam uza. ss or never happened Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 said: onun dışında karakter hareketleri , yönlendirmeler fln icin ciddi süphelerim var bazen inatla sağ tık döndürme işlemini yapmıyor karakter (wow daki gibi) yani yapmıyor derken bariz bir sekilde algılamıyor ekranın en uc sağ sol üst alt noktasını secmeniz gerekior veya sol tuş ile bakış açısını değiştiriyorsunuz ancak. biraz kabzımal yani akıcılık konusunda yinede sinir edecek kadar değil. sag tik olayi benide uyuz etti cozdum sol la kamera cevirme normal calisiyor ama sag ile cevirmek icin ille imlecin arkasinda bri yersekili olucak uzaktaki dag misal, gokyuzunde sag tiklayip cevirmeye kasinca olmuyor ama bunu cozudgum icinde cok mutluyum uyuz olmsutum alsitim simdi eheh birde MMO larin asil olayi level kasmatir, aion cikmadan seneler once wow forumalridna ayzdim wow bu olayi bitirdi mmo dediginde arkadaslarinla toplanir level kasar eglenirsin, lvl cap e gelince oyun biter endgame baslar wow ilk casuallarla hardcore larin karsialstigi oyundu, kendisi lvl 30 da surunurken levelin kolay oldugundan issiz gibi kasip hemen lvl60 tiplerin cogalmasi rahatsiz etti milleti endgame oyalamacadan ibaretken oyunun asil amaci leveling ise tatsiz bir engel oldu, kimse level kasmak istemiyor az emekle hemen oyuna dalmak istiyor artik da RPG bu, emek harcayip ayalrca ayratirsin chari hizlica action yap cik oyunu ariyorsaniz mmo degil counter TF fila noyniycaksiniz wowunda gittigi yon o zaten, RNG sikayetler e spor filan derken rpg ogeli 3rd person action a dondu oyun, butun sikayetlerde daha fazla ansil actiona ceviririz ustune zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Viktor said: sag tik olayi benide uyuz etti cozdum sol la kamera cevirme normal calisiyor ama sag ile cevirmek icin ille imlecin arkasinda bri yersekili olucak uzaktaki dag misal, gokyuzunde sag tiklayip cevirmeye kasinca olmuyor gözlerinden öpüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 esasında leveling o kadar da zor değil. Sadece millet questhelper indirip tek map turunda 2 level atlamaya alışmış 15 questi bir anda verip Yapın düzgün bi parti, asılın campaign questlerine beraber, görün xp nasıl akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Ben de denemeyi düşünüyorum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 denemeyi hak ediyor bence pisman olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Level 22 oldum. Oyunun ÇOK iyi olduğunu düşünüyorum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 17 oldum yetişicem sana :@ bence de baya iyi şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Hadi hadi kaldır kıçını kaç saattir 17sin^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 En ucuz key nereden ediniyoruz ya da D&R'dan alsam çok fazla fiyat farkı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 bu oyun son level de bitiyomu ? anladigim kadariyla level almak bayaaa zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Son levelda bitiyor mu nasıl bir soru abi? ahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Masquerade said: En ucuz key nereden ediniyoruz ya da D&R'dan alsam çok fazla fiyat farkı yoksa? Saçma soruyu geçiyorum, seni seçtim masq. En ucuz dnr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Xaenin said: Level 22 oldum. Oyunun ÇOK iyi olduğunu düşünüyorum şimdilik. this (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 sesu said: Hadi hadi kaldır kıçını kaç saattir 17sin^^ ding 18:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 32 de patlarsın osman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 asil 40 dan sonra cok fena gg olunyor, kasilcak gibi degil yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Level cap var mı oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Guru said: asil 40 dan sonra cok fena gg olunyor, kasilcak gibi degil yani.. demee bunu demeee... salaksin ncsoft. 1 sene sonra batiya hazirliyorsun az daha kasilir quest koy xp arttir alinacak xp yi azalt. delirtcekler bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 ben bu oyunda xp cap i göremem derken ciddiydim o yüzden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar