Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyunda bu sebepten ban yedim??

Joker

Öne çıkan mesajlar

said:
XVI. Dil

Oyun yayımcısı, oyunun yayınladıgı ülke dışından katılan veya yerel dili kullanamayan oyuncuları dışarıda bırakma hakkını saklı tutar.

Beyler oynadığım bi oyunda ingilizce bi mesajımın şikayet edilmesinden dolayı, adminler bu kurarı ihlal ettiğim kanısına varıp beni banladılar..

Ben ise bu kural ile sadece ülke dışından katılanları ve türkçe konuşamayanları banlayabileceklerini savundum.

Sizce haklımıyım haksızmı??
Sosyal ağlarda paylaş

NoTwisT said:

Mahkemeye ciksan kazanirsin

Bence böyle bi sebepten dava açan adam asıl gazeteye çıkar.

Ayrıca anladığım kadarıyla haksız değilsin. Seni banlayan adam kişisel yorumunu katmış olaya. İngilizce mesaj atman sonucu dili kullanamadığın yorumunu yapmış.
Sosyal ağlarda paylaş

mahkeme falan rezil olma boşuna, kimse sallamaz, ha sallayacak olsa bile her oyunun sözleşmesinde "istediğimiz zaman sebep göstermeden ya da kafamıza göre banleme hakkımız var" gibi bir cümle oluyor onu kabul etmiş oluyorsun oyuna girdiğinde.

Kurallara bakarak da zaten banleyebilirler ama gereksiz kıllık işte. Türk milletinin birazcık güç elde edince ego tatmini için şımarması arkasının kalkması işte klasik. Zamanında CS server adminlerinde de gördük bunu, UO'da da, bundan sonra da görücez. İnternet aleminde hep sonradan görme kaldığımız için hep böyle bir eziklik ve en ufak fırsatta ego tatmin çabası olacak.

Bir de hangi oyun merak ettim?
Sosyal ağlarda paylaş

Maddeyi tek basina elinize aldiginizda haksizlar. Bu olay oyun degilde ciddi bir olayda olsaydi, is kontrati vesaire gibi, dava eder kazanirdi da. Ama eminim eula'da sebep gostermeden dahi banlama hakkimiz vardir tarzi maddeler vardir.

Ama dedigim gibi tek basina o maddeden banlamak haksizlik olur, o maddeye gore hatali degil ban maduru arkadasimiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...