Joker Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 said: XVI. Dil Oyun yayımcısı, oyunun yayınladıgı ülke dışından katılan veya yerel dili kullanamayan oyuncuları dışarıda bırakma hakkını saklı tutar. Beyler oynadığım bi oyunda ingilizce bi mesajımın şikayet edilmesinden dolayı, adminler bu kurarı ihlal ettiğim kanısına varıp beni banladılar.. Ben ise bu kural ile sadece ülke dışından katılanları ve türkçe konuşamayanları banlayabileceklerini savundum. Sizce haklımıyım haksızmı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Kurallara gore haklilar da killik yapmislar. Edik :Yerel dili konusmayanlar olsaydi haklilardi ama konus"a"mayanlar demisler. Sadece Turkce konusulsun istediklerini kastetmeye calisip fail olmuslar. Mahkemeye ciksan kazanirsin yani ama server adamlarin tinlamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 yok abi film'den alıntı yapmıştım :) ayrıca oyunun oynandığı ülke türkiye. yani yerel dil türkçe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 öyle saçma şey mi olurmuş ya? Türksen Türkçe konuşuyorsan, o kuraldan ban atmaları çok saçma. kendileriyle çelişirler. Haklısın bence. Hemde sonuna kadaR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 haksızsın ve sana laflar hazıladım skfslkdjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Anket eklenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bi şeyde de cıvıtmayın yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 yok yok şaka. haklısın kullanamayan diyo orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 NoTwisT said: Mahkemeye ciksan kazanirsin Bence böyle bi sebepten dava açan adam asıl gazeteye çıkar. Ayrıca anladığım kadarıyla haksız değilsin. Seni banlayan adam kişisel yorumunu katmış olaya. İngilizce mesaj atman sonucu dili kullanamadığın yorumunu yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 mahkeme falan rezil olma boşuna, kimse sallamaz, ha sallayacak olsa bile her oyunun sözleşmesinde "istediğimiz zaman sebep göstermeden ya da kafamıza göre banleme hakkımız var" gibi bir cümle oluyor onu kabul etmiş oluyorsun oyuna girdiğinde. Kurallara bakarak da zaten banleyebilirler ama gereksiz kıllık işte. Türk milletinin birazcık güç elde edince ego tatmini için şımarması arkasının kalkması işte klasik. Zamanında CS server adminlerinde de gördük bunu, UO'da da, bundan sonra da görücez. İnternet aleminde hep sonradan görme kaldığımız için hep böyle bir eziklik ve en ufak fırsatta ego tatmin çabası olacak. Bir de hangi oyun merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 çok güzel dava açılır, hukuk tarihine de geçilir, tüketici hakları konusunda hayır dua da alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Ankette abartı bir haklılar sonucu çıkar diye tahmin ettim,yanılmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ikariam oyunun adı. ogame'i yapanların son ürünü sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ing mesajıda yazar mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 are you sex? yazmış banlemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 "gg" demiş de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 "OK" yazanı da banliolarmış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Beyler mahkeme olayini teknik olarak hakli oldugunubelirtmek icin ornek verdim. Osman kilicimi caldi modunda mahkemeye gidilmez tabi. Beni cok yanlis anladiniz, opuyorum gididan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 madde de üstüne basa basa söylemesede açıkca oyun içerisinden hangi dilin konuşulmasının istendiği belirtilmiş sende eula yı kabul etmişsin istedikleri gibi banlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 haklılar vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Maddeyi tek basina elinize aldiginizda haksizlar. Bu olay oyun degilde ciddi bir olayda olsaydi, is kontrati vesaire gibi, dava eder kazanirdi da. Ama eminim eula'da sebep gostermeden dahi banlama hakkimiz vardir tarzi maddeler vardir. Ama dedigim gibi tek basina o maddeden banlamak haksizlik olur, o maddeye gore hatali degil ban maduru arkadasimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 arapça veya farsça kökenli sözcükleri kullanmak da yasak mıymış o oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Kendi kendine küfredip, daha fazla sıkıntı yapmadan sen de o oyunu ve yöneticilerini banla kendi dünyanda. Oynanır mı lan bu adamlarla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 hangi oyun bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 BabacumMostors said: hangi oyun bu? len zaten iki sayfa topic 1. ye bak bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar