Rerore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 abi nesi komik ki bayık dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 izlenebilir bir türk dizisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 delimanyakcapkin said: dizideki piril i gercek hayatta taniyan var mi acaba :) edit: gercek hayat ne lan :) liseden arkadasım, noldu yazıcan mı :) sevgilisi var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 gizem akman (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Pırıl'ı geçinde Şukufe tam bir şukela. Bu arada bu bölüm müthiş geçiyor, bakalım Cevahir'in foyası nasıl ortaya çıkacak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 cevahir senin toynağını ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 2 saat 45 dakika sürdü, anca bitti hööhhh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Buyse said: cevahir senin toynağını ahaha konuya girerken tam olarak şunu aradım. anıra anıra güldüm şu sahnede. izleyin izlettirin hep böyle dizi çeksinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 yep super dizi ara dere espriler falan ciddi koparıyo, cevahirin arada duygu somurusu yapıp dil atmaları falan, tedaviye cevap ver lan , toynagını vsvs, 10 numero dizi bence, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 biz düz koşu yapıyorduk,arkamızdan bizi kovalamışlar haberimiz yok asdasdas çok güldüm orada ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Abi ne güzel bir dizi ya. İndirdim bölümlerini izliyorum teker teker :D Annenin kızına her fırsatta "verdin mi ona" imaları atması. Defalarca evden kovulan cevahir. Ulvinin surat ifadeleri.. Alt aşafmon ! Sevim'in combor breaker olması .. İzlenmeli izletilmeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Yıllar sonra gelecek yeni nesil, youtube'dan efsaneleşmiş sahnelerini izler artık :). Cidden çok çok iyi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 http://www.komikgaleri.com/genis-aile-mursel-senide-birakayim-mi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 baya kaliteli espirileri var çok güzel bi dizi. kış gelince daha bi tutucak gibi duruo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Dünyanın en tırt dizisi. Henüz hiç izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 http://img42.imageshack.us/img42/6157/yrgit.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 xunn said: Dünyanın en tırt dizisi. Henüz hiç izlemedim. Henüz hiç izlemediğim dizi hakkında sallıyorum sürekli. Ömrümde futbol maçı seyretmedim ama futboldan nefret ediyorum, ömrümde sinemaya gitmedim ama çok tırt bişey bence, hayatımda hiç play station oynamadım ama çok dandik. daha da gider bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 elaidi said: baya kaliteli espirileri var çok güzel bi dizi. kış gelince daha bi tutucak gibi duruo. karakterler cok iyi ve adamlar cok iyi oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ulan dizi çok iyi ama denk gelemiyorum.dialoglar falan çok iyi ya.zekai adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 01.56'dan başlayan bi 40 saniye izlenmeli. 10 bölümdür konuşmayan Müfit konuşmaya başlar ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 hakikaten muhteşem tatlı bi dizi olmuş bence,özellikle cevo'nun replikler,zekai'nin hareketler bitiriyo ama bütün dizi hoş bi uyum içinde ondan tatlı duruyo kurtlar vadisiyle birlikte yeni bi dizi daha izleyebilcem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 uzun zamandir bi turk dizisinde bu kadar gulmemisimdir. malülen mürüvet ahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Uzun süredir TV izlemiyordum, yazın evde ses olsun diye TV açtığım sırada farkettim. Cidden eğlenceli, özellikle Zekai bitiriyor beni, mimikleri falan efsane. Kendini evlatlık sandığı bölümü de tek geçerim. Fırından parayla ekmek alıp kaçmak falan adsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Komik ve güzel bir dizi, umarım bu başarısını sürdürebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Baştan sona hiç izlemedim diziyi ama bi ara gördüğüm şu diyalog yetti, -Bi gün denize gidelim lan +Abi koli basili var. BUNELAN AHAHAHDFSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar