cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 osasuna kalecisi satmış lan maçı osasuna attıkça adam gol yiyo sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 BiTcH_oFBaT said: o değilde west ham iyice potaya girdi. bugünde kaybettiler. düşmesin ya ingiltere liginde geçen hafta oldu bütün düşen takımlar westham düşmüyo yani son hafta kaybetse hull city bütün maçlarınıda alsa 2li averajdan yırtıyo west ham Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 hadi ya? rahatladım o zaman :D bu arada Lazio baya vahim durumda sanki, inter rahat kazanır gibi geliyor bana. seyirci bile yok adam gibi anladğım kadarıyla. zarate kurtarırsa kurtarır. o da sezon sonu artık iyi bir takıma gider edit: stad dolu ve laziolular interi desteklio. gol oldu ve laziolar sevinio şu an. kermit ne iş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Lazio-İnter maçı, Lazio seyircisi kalecileri devleşip kurtardıkça 'AH OH' çekiyorlar lol. Gol yiyince bütün stad sevindi valla haha. Birde pankart açtılar 'OHHHH NOOOOO' gibi bişi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Lazio-Inter maçında Inter gol atıyor Lazio taraftarı seviniyor olaya bak ya , her ne kdr Romaya düşmanda olsalar bir taraftar grubu kendini bu kdr küçük düşüremez ya , iğrendim valla , sokaktaki köpekler bile Lazio taraftarından daha gururludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bakalım bursa bjk taraftarları birbirine bilenirken, bursa atarsa bizimkiler sevinir mi onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 saçmalamayın roma başlattı lazio kümeye olayıyla. oyuna giren çıkan herkesi alkışladılar 80+dk da dönen lazio inter paslarına oley oley çektiler gole beraber sevindiler maç bitince havalara uçtular falan :D baya eğlenceliydi bence. game over yazan pankart vardı sanırım sık sık ekrana gelen onu mu demek istedin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 romanın taraftarı çok şerefsiz baştan onlar kışkırttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 cm 01/02'de taptığım takıp Lazio'yu bu halde görmek çok üzücü. Eskiden beri Di Canio'suyla, zenci futbolcuya muz atan taraftarıyla her şeyiyle seviyoruz. ha ikinci lige düşerse -ihtimali var mı yok mu bilemiyorum- fm'de ikinci ligden alır çıkarırız gerekirse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 kermit said: BiTcH_oFBaT said: o değilde west ham iyice potaya girdi. bugünde kaybettiler. düşmesin ya ingiltere liginde geçen hafta oldu bütün düşen takımlar westham düşmüyo yani son hafta kaybetse hull city bütün maçlarınıda alsa 2li averajdan yırtıyo west ham Premier Lig'de 2'li averajdan önce gol averajına bakılıyor diye biliyorum. West Ham, City'den 10 fark yerse Hull City de 2 maçında 15 fark atarsa toplamda, West Ham düşer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 onuda bugün ntvspor dan öğrendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Yanlız lazio maçında gol yiyince açılan 'OHHH NOOOOOOOOO' pankartını görünce yarıldım ya, adamlar yenilmek için motive olmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 rezalet bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Roma şampiyon olsun en azından Totti olsun şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 şu aptal lazio taraftarını oldum olası sevemedim, ırkçılıkları bir kenara bir takımın taraftarı rakibi kaybetsin diye bu kadar düşemez. Totti'de adam değil orası ayrı konuda, Roma şampiyon olsa diyorum bir Inter'li olarak, şunları gördükten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Inter'in şampiyon olmasını istiyordum aslında, hak ettiklerini düşündüğüm için. Ama şu Lazio olayı sinir bozucu. Taraftarın çoğunluğunun bu tip şeylere alet olması çirkin bir durum futbol açısından. Mesela Gs-Bursa maçı için de benzer şeyler çok konuşulmuştu, ama taraftar da genel olarak bir duruş gösterdi, böyle bir durum çıkmadı ortaya, yoksa takım yener yenilir o mühim değil. Oyuncuların zaten inanmıyorum bu tip şeylerle işi olacağını. Lazio'lulara Totti'nin hareketi iyi gitmişti bence. Paçayı kurtaramazlar umarım da düşerler. GG diye pankart açarlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 GELENEKSEL LAZİO TARAFTARI YERME GÜNÜ SONA ERMİŞTİR, HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 zaytung bi kere yaptı güzeldi. 2.si kötü oldu, güldürmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Lazio'suz da lig olmaz gerçi, düşmesinler, ama sürünsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 http://img2.blogcu.com/images/p/e/n/pennearabiata/dicanio.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 abi küme düşerse lazio görücem o ohhh nooo ları haha daha lig bitmesine var haftalar. interin puan kaybında roma kaybetmezse şampiyon olacağımız için burda lazioyu destekleyenlere götümü açıp gülerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 lazio küme düşerse romalılardan OH YEAH diye pankart bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ferguson, scholes'u futbolu bırakmaması için ikna etmiş. koca bir devir kapanıcak yakında yani. giggs, scholes,neville vay vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 yanlış yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar