afrikali Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Bizim oranın yemeklerinden koyayım bende http://2.bp.blogspot.com/_SUdPmASkO20/SNHzBd_ZhqI/AAAAAAAABU0/MJ1IOv6KQtQ/s400/ta%C5%9F.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 sizin orası neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 afrika bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 diyet: İng. diet Günlük gıda alımını oluşturan maddelerin tümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 spark(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 daylan said: sağlıklı yiyecekte sağlıksız yiyecekte yiyorum dengeli ve tam besleniyorumsen bence dengeli beslenme olayını bambaşka anlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 HEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 önce de leri ayırlarım sonra yemek yiyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 de ngeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 abi gitmeyin üzerine anlamıyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 sorduk mu mero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 sen kiza yavsasana olm, ne yediginden bize ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Holy said: daylan said: sağlıklı yiyecekte sağlıksız yiyecekte yiyorum dengeli ve tam besleniyorumsen bence dengeli beslenme olayını bambaşka anlamışsın. ahah abi tarzı güzel , serbest takılıyor. işlere yorumu güzel. ben sevdim daylan'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Ablam mantarli fettucini yapti, goturdum direk. die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 balon o yaptığın şey tam olarak ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bak 2 dk gitmişiz hemen dedikoduya baslamıssınız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 abi bi şey değil yani. patates , üzerine domates,kaşar peynir ,krema,süt,karabiber,tuz. evdeki malzemeyi değerlendireyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 balon said: Holy said: daylan said: sağlıklı yiyecekte sağlıksız yiyecekte yiyorum dengeli ve tam besleniyorumsen bence dengeli beslenme olayını bambaşka anlamışsın. ahah abi tarzı güzel , serbest takılıyor. işlere yorumu güzel. ben sevdim daylan'ı.dengeli beslenmeyi sağlıklı ve sağlıksız besinlerden eşit yemek sanıyor, onun dışında bir problemi yok demek isterdim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 görüntüsü çok kötü olduğu için tadı çok güzeldir herhalde genelde öyle oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 balon said: abi bi şey değil yani. patates , üzerine domates,kaşar peynir ,krema,süt,karabiber,tuz. evdeki malzemeyi değerlendireyim dedim. patates, domates, kaşar peynir gibi şeylerin içinde olduğu bi yemek illaki güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 abi bayıldım bittim ben hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 adamınbiri said: balon o yaptığın şey tam olarak ne? patates soykırımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 balon said: Sparkcaster said: arkadaşlar bunlara yemek diyorsanız çok sağlıksız bir diyetiniz var bu spesyaldir yani kafana göre bir üretimdir.her gün yapılmaz. bunun içerisinde yağ yok patatesin, kaşar peyniri var,süt var, tuz var tek sağlıksız madde kremadır yani içindeki. Son derece sağlıklı yani. Yoksa Gaziantep'te okudum ve yani buradaki insanlara kıyasla baya bir yemek bilgim olduğuna inanıyorum. yemeklerim her zaman zeytinyağlıdır, gördüğün gibi her gün yoğurt ve salata tüketirim. köy ekmeği tüketirim. Saçma salak şu soslu bilmem ne,makarna,pilav ağırlıklı şeyler yemiyorum. Burger King'den ya da yemeksepetinden zırt pırt yemek çağıranlardan değilim.Saçmasalak çin yemeği yemem, yok japon yemeğidir falan yemem. Yemem yani. Kebapgiller ve zeytinyağlılar ailesindenim ben. ek olarak bakliyatlar dışındaki bütün iğrenç görünen yanmamış yemeklerin alayı güzeldir yemek güzel pişmişse. Saçma salak çin yemeği ve japon yemeği yememen güzel olmuş.Gerizekalı aptal alman yemeği ve çok bilmiş ukala italyan yemekleri ise ayrı bir dert zaten onları hiç yeme.En iyisi türk yemeklerimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Sparkcaster said: adamınbiri said: balon o yaptığın şey tam olarak ne? patates soykırımı GENOCIDE ANNIHILATION!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar