Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geleneksel Topic'imizi Açıyorum!

Eraqrest

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle, bu topic'i açmak için biraz erken. Ama ilk açan ben olmak istedim.

Hoşgeldiniz, ne ki bu geleneksel konu derseniz, bu sene benim de hayatımı 20 Haziran'a endex'lememe sebep olan ÖSS derim.
Sözlerime tüm ÖSS nubisi Pati'lere 20 hazirandaki sınavda başarılar dileyerek başlıyorum.
Sınava çok az kala küçük bir moral konuşmasının yararı olur belki. Ama sokaktan geçen herkes gibi, çok çalışın, çok önemlidir bu sınav gak guk demeyeceğim.
Peki ne diyeceğim? (Üstteki giriş dışında bir şey planlamadım) Aslında bu konu hakkında, herkese başarı ve şans dilemekten (veya bu sınavı hazırlayanlara küfretmekten) başka yapacak bir şey yok. O yüzden ben de kısa kesiyorum.
Kendim için söylüyorum, bütün sene çalıştım. Bir kere bile "Ya kazanamazsam! Ne yaparım acaba? Seneye bir daha girer miyim?" demedim. Bir kez bile. Bunun yerine sadece düzgün bir yere kapak atarsam ne kadar harika olacağını düşündüm. Ve kazanacağım, bundan eminim. Siz de emin olun.
Bu saatten sonra, biraz daha çalışmaktan; kendimiz, arkadaşlarımız ve tabii ki Paticik üyeleri için dua etmekten başka yapacak bir şey yok.
Benden yüksek puan alanların, benimle aynı bölümleri tercih etmemesi dileğiyle, tüm Pati'lere başarılar!

God bless Paticik![signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdiden başarılar.. son yıllarda öss sırasında ses yapmayı yasakladılar ya çok iyi oldu. benim zamanımda okulun karşısında yol çalışması yapıyolardı ne zordu.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bega, 09 Haziran 2004 20:38 tarihinde demiş ki:
son yıllarda öss sırasında ses yapmayı yasakladılar ya çok iyi oldu. benim zamanımda okulun karşısında yol çalışması yapıyolardı ne zordu.

hakikaten de, oys sinavinin saat 10'dan sonraki bolumunde karsidaki insaattan 'dam ustunde un eler' dinnemistik.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Ankara maltepede girdim düğün yapıodu adamlar saat 10 da !!! Walla zor konsantre oldum

Kazanın veya kazanamayın ölüm yok ucunda ve bir yere odaklamayın geniş olun illa odtüye gircem (örnek) olmasın

siz başarılı olduktan sonra her okul odtü

Sınav günü sabah duş alın (Bence) çok iyi oluyor ve erken kalkmakda + etkiler veriyor
Sosyal ağlarda paylaş

lise'de özellikle dersanelerin gazıyla
"bir yere kapak atayım da sonra zaten %100 mezun olucağız" deniliyor da,
ÖSS bebek oyuncağı gibi birşey,
asıl sorun ÖSS'den sonraki yaşantıda, üniversite vs yaşantısında..

Biz de dersanelerin gazıyla gittik vs...
ÖSS'de hiç (cidden) heyecan yoktu.
Ama üniversitedeki sınavlarda aşırı heyecan oluyor, her biri birer ÖSS hatta daha zor.
Ayrıca okuduğun üniversiteyi beğenmeyip terketme olayı olabiliyor (örnek ben, örnek eagleeye)

Yani önemli olan ÖSS değil, önemli olan, bitirebileceğin bir üniversiteye girmek..

ÖSS'ye bunları düşünerek girin, Ayrıca sınav boyunca hiç heyecanlanmayın.
"Aman sakın kaydırma, hayatın kayar"
"Bak sana okunmuş pirinç hazırladım sınavdan önce yut"
"Sınavdan tam 1 saat önce şeker ye, zihin açar"
"Cevap kağıtlarındaki daireleri tam doldur yoksa saymıyorlarmış"
"Bu sınavı full çekersen hayatın kurtulur ama tek bir yanlış seni yokeder"

diyenlere hiç aldırmayın, sadece strese sokar sizi..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 09 Haziran 2004 21:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

May the force be with you :)
Kolay gelsin walla ben gecen sene girdim ankara sincanda ben sınava girdigim sırada okul bahcesinde insanlar icki iciyodu anne babalar kavga ediyodu umarım siz sakin bir ortamda girersiniz[signature][hline]Pregu:"I promise you will be a jedi"

[Bu mesaj Batido tarafından 11 Haziran 2004 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sinava girmemize bukadar az zaman varken bende hic korku stress veya heycan olmamasi etrafimdakilerin sinirini bozdugu gibi benimde sinirlerimi bozmaya basladi kendi kendimi yemeye basladim.Umarim sinav gunu izmirde yagmur olur cok severim yagmuru kapali havayi, simsegi , gok gurultusunu , soguk havayi ve ruzgari :) Cok ciddi anlamda beni etkiler o gunku hava durumu.[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...