Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Öncelikle, bu topic'i açmak için biraz erken. Ama ilk açan ben olmak istedim. Hoşgeldiniz, ne ki bu geleneksel konu derseniz, bu sene benim de hayatımı 20 Haziran'a endex'lememe sebep olan ÖSS derim. Sözlerime tüm ÖSS nubisi Pati'lere 20 hazirandaki sınavda başarılar dileyerek başlıyorum. Sınava çok az kala küçük bir moral konuşmasının yararı olur belki. Ama sokaktan geçen herkes gibi, çok çalışın, çok önemlidir bu sınav gak guk demeyeceğim. Peki ne diyeceğim? (Üstteki giriş dışında bir şey planlamadım) Aslında bu konu hakkında, herkese başarı ve şans dilemekten (veya bu sınavı hazırlayanlara küfretmekten) başka yapacak bir şey yok. O yüzden ben de kısa kesiyorum. Kendim için söylüyorum, bütün sene çalıştım. Bir kere bile "Ya kazanamazsam! Ne yaparım acaba? Seneye bir daha girer miyim?" demedim. Bir kez bile. Bunun yerine sadece düzgün bir yere kapak atarsam ne kadar harika olacağını düşündüm. Ve kazanacağım, bundan eminim. Siz de emin olun. Bu saatten sonra, biraz daha çalışmaktan; kendimiz, arkadaşlarımız ve tabii ki Paticik üyeleri için dua etmekten başka yapacak bir şey yok. Benden yüksek puan alanların, benimle aynı bölümleri tercih etmemesi dileğiyle, tüm Pati'lere başarılar! God bless Paticik![signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ALLAH KOLAYLIK VERSİN!![signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 son 11 gun[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...'' Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Biz yırttık, darısı bu ve gelecek nesillerin başına...[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 kolay gelsin hepimize, Allah zihin açıklığı versin, hava güzel olsun filan.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Başarılar tüm girecek arkadaşlara şimdiden.[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 sınavdan once mutlaka seker yıyın okunmus pırınclerınızı yıyın sınav salonuna sag ayanızla gırın uc kullah bı ellam okuyun[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...'' Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 başarılar hatta may the force be with u[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 abi sınav giriş kağıdım bugun geldi daha. neyse rahatladım biraz (zaten ne hikmetse rahattım ama..)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 şimdiden başarılar.. son yıllarda öss sırasında ses yapmayı yasakladılar ya çok iyi oldu. benim zamanımda okulun karşısında yol çalışması yapıyolardı ne zordu.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 afiyet olsun...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Başarılar..[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: bega, 09 Haziran 2004 20:38 tarihinde demiş ki: son yıllarda öss sırasında ses yapmayı yasakladılar ya çok iyi oldu. benim zamanımda okulun karşısında yol çalışması yapıyolardı ne zordu. hakikaten de, oys sinavinin saat 10'dan sonraki bolumunde karsidaki insaattan 'dam ustunde un eler' dinnemistik.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Allah zihin açıklığı versin bütün sınava giren Patilere.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 may the frame rate be with you ya da may paladine answer for you :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Bende Ankara maltepede girdim düğün yapıodu adamlar saat 10 da !!! Walla zor konsantre oldum Kazanın veya kazanamayın ölüm yok ucunda ve bir yere odaklamayın geniş olun illa odtüye gircem (örnek) olmasın siz başarılı olduktan sonra her okul odtü Sınav günü sabah duş alın (Bence) çok iyi oluyor ve erken kalkmakda + etkiler veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Malkor, 09 Haziran 2004 21:33 tarihinde demiş ki: Bende Ankara maltepede girdim düğün yapıodu adamlar saat 10 da !!! HöH![signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 o benim lafım leyynn... ben diyecem onu.. höH![signature][hline][b]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bu da gelir bu da geçer, ileride tatlı (ya da acı) bir anı olarak kalır hafızalarımızda. geçsin bitsin diyorum. no öss no cry.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki: yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 lise'de özellikle dersanelerin gazıyla "bir yere kapak atayım da sonra zaten %100 mezun olucağız" deniliyor da, ÖSS bebek oyuncağı gibi birşey, asıl sorun ÖSS'den sonraki yaşantıda, üniversite vs yaşantısında.. Biz de dersanelerin gazıyla gittik vs... ÖSS'de hiç (cidden) heyecan yoktu. Ama üniversitedeki sınavlarda aşırı heyecan oluyor, her biri birer ÖSS hatta daha zor. Ayrıca okuduğun üniversiteyi beğenmeyip terketme olayı olabiliyor (örnek ben, örnek eagleeye) Yani önemli olan ÖSS değil, önemli olan, bitirebileceğin bir üniversiteye girmek.. ÖSS'ye bunları düşünerek girin, Ayrıca sınav boyunca hiç heyecanlanmayın. "Aman sakın kaydırma, hayatın kayar" "Bak sana okunmuş pirinç hazırladım sınavdan önce yut" "Sınavdan tam 1 saat önce şeker ye, zihin açar" "Cevap kağıtlarındaki daireleri tam doldur yoksa saymıyorlarmış" "Bu sınavı full çekersen hayatın kurtulur ama tek bir yanlış seni yokeder" diyenlere hiç aldırmayın, sadece strese sokar sizi..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 09 Haziran 2004 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 İnşallah kazasız belasız atlatırsınız. Allah kolaylık versin.[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 May the force be with you :) Kolay gelsin walla ben gecen sene girdim ankara sincanda ben sınava girdigim sırada okul bahcesinde insanlar icki iciyodu anne babalar kavga ediyodu umarım siz sakin bir ortamda girersiniz[signature][hline]Pregu:"I promise you will be a jedi" [Bu mesaj Batido tarafından 11 Haziran 2004 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Sinava girmemize bukadar az zaman varken bende hic korku stress veya heycan olmamasi etrafimdakilerin sinirini bozdugu gibi benimde sinirlerimi bozmaya basladi kendi kendimi yemeye basladim.Umarim sinav gunu izmirde yagmur olur cok severim yagmuru kapali havayi, simsegi , gok gurultusunu , soguk havayi ve ruzgari :) Cok ciddi anlamda beni etkiler o gunku hava durumu.[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 herkese ve özellikle kendime başarı&şans diliyorum heeh[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Valla bütün arkadaşlara başarılar zor fakat nasılsa biticek sıkın biraz daha dişinizi...[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar