Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 üçüncü olsunlar ama elenmesinler çotanak diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 valla ben olaya gayet optimist bakiyorum, cskayi orda burda yener + bir supriz hakki var bjknin diyorum. Etti size 7 puan falan. Ama cska nasil bilmiyorum durust olmam gerekirse. En son fener oynadigida 2 sene once bok gibiydi, simdi guclenmis olabilir, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 her gittigimiz sene gibi 1. torba takımını 2 mactan birinde yeneriz(3). CSKA yı burda yeneriz(3). Wolfsburg'la oynanacak 2 mactan da bi zahmet 1 puan yada 3 puan alsak e etti 7-9. 2. yada 3. luk gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 grup şampiyonlar ligi için çok zor bi grup değil de en büyük rakip mustafa denizli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Bayılıyorum 6. sıradan gelip yarım sezonda takımı şampiyon yapmış t.direktörü 3 maç kötü oynadı diye asıp kesen yurdum gaz taraftarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ben de bayılıyorum laf olsun diye herkese laf atanlara asıp kesmek değil, geçen sene de iyi top oynamadı, ilk 6daki takımlara pek bişey yapamadı, beğenmiyorum denizliyi, ki ilk maçlarda eksik takımla 3 maçta 5 puan almak da öyle büyük bi başarısızlık değil benim gözümde, olur böyle şeyler. ha beğenmiyorum denizliyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Ben de açıkçası Denizli geçen sene TD olunca bayağı hayıflanmıştım. Beğenmiyorum ben de. Süper TD'se bu sene görelim hünerini, özellikle GS ve FB iyiyken. Bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Yenerk85 said: ben de bayılıyorum laf olsun diye herkese laf atanlara asıp kesmek değil, geçen sene de iyi top oynamadı, ilk 6daki takımlara pek bişey yapamadı, beğenmiyorum denizliyi, ki ilk maçlarda eksik takımla 3 maçta 5 puan almak da öyle büyük bi başarısızlık değil benim gözümde, olur böyle şeyler. ha beğenmiyorum denizliyi. ilk 6daki takımlara bişi yapamadık da birini yendik şampiyon olduk, diğerini yendik kupayı aldık (: önemli olan istikrar bence 2 sene de bir hoca değişmesin varsın 3.olduğumuzda da 1. olduğumuzda da aynı adam kalsın, bir takım oyunu vs oturtsun şu takıma. bir tarzımız olsun yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mustafa Denizli uzun yıllar kalsın da Beşiktaş taraftarı git gide kötüleşiyor ona yanıyorum ben. kombine almaz, ürün almaz, maça gitmez ama herşeyi eleştirir. astığı astık kestiği kestik. gerektiğinde tepki koymaz, yönetimi istifaya çağırmaz, susar. inşallah bütün önemli maçlar 100tlden başlar biletler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 hızımı alamadım buraya da yazıyorum Beşiktaş'la Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda mücadele edecek olan Manchester United'ın ünlü futbolcusu Wayne Rooney, kura çekiminden sonra Twitter'daki sayfasına "Turkey I like Turkey really nice with stuffing apple sauce & roasted potatoes" yazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 şişlerler onu inönüde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paytak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 şimdi mi çekiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 evet canlı canlı başlıyck tr saati ile 19:00 da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paytak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 link plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 bence Rooney'e destekli bi saldırı lazım. Fenerbahçeden bu arkadaşı transfer etmeniz lazım, tecrübesiyle yön, bakışlarıyla hayat verir. http://www.metkar.com/wp-content/fenerli-rambo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Şu fotoya bakıp da gülmeyecek Türk tanımıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ulan ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Bu grupta Beşiktaş'ın ağzını kırarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 onlar bizim ağzımızı kırabilirler kırılan ağız alçıya alınır ama biz YA BİZ NE YAPARIZ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Nakamura said: http://www.metkar.com/wp-content/fenerli-rambo.jpg Cataclysm'le gelecek Goblinlerden biri olm bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 kermit said: onlar bizim ağzımızı kırabilirler kırılan ağız alçıya alınır ama biz YA BİZ NE YAPARIZ ? Hiçbirşey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 bende bişey bulamadığım için size sordum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 olur öyle arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ya yenersek lan ama ? güzel olmazmı evimizde yensek dışarda yenilsekte önemli değil. hayali bile güzel rooneynin bacağını kırsa ibrahim. berbatovuz ağzına vursa ernst. gigse dokunmasınlar ama üzülürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 CSKA'dan puan aldınız aldınız valla, Wolfsburg ve ManU maçlarından şansa bala atılacak gol dışında bir şey beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar