Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi

Batuhan_BJK

Öne çıkan mesajlar

ben de bayılıyorum laf olsun diye herkese laf atanlara

asıp kesmek değil, geçen sene de iyi top oynamadı, ilk 6daki takımlara pek bişey yapamadı, beğenmiyorum denizliyi, ki ilk maçlarda eksik takımla 3 maçta 5 puan almak da öyle büyük bi başarısızlık değil benim gözümde, olur böyle şeyler. ha beğenmiyorum denizliyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Yenerk85 said:

ben de bayılıyorum laf olsun diye herkese laf atanlara

asıp kesmek değil, geçen sene de iyi top oynamadı, ilk 6daki takımlara pek bişey yapamadı, beğenmiyorum denizliyi, ki ilk maçlarda eksik takımla 3 maçta 5 puan almak da öyle büyük bi başarısızlık değil benim gözümde, olur böyle şeyler. ha beğenmiyorum denizliyi.

ilk 6daki takımlara bişi yapamadık da
birini yendik şampiyon olduk, diğerini yendik kupayı aldık (:
önemli olan istikrar bence 2 sene de bir hoca değişmesin varsın 3.olduğumuzda da 1. olduğumuzda da aynı adam kalsın, bir takım oyunu vs oturtsun şu takıma. bir tarzımız olsun yav.
Sosyal ağlarda paylaş

Mustafa Denizli uzun yıllar kalsın da Beşiktaş taraftarı git gide kötüleşiyor ona yanıyorum ben. kombine almaz, ürün almaz, maça gitmez ama herşeyi eleştirir. astığı astık kestiği kestik. gerektiğinde tepki koymaz, yönetimi istifaya çağırmaz, susar. inşallah bütün önemli maçlar 100tlden başlar biletler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...