Bone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 topiği açıldı mı görmedim de, Napoleon: Total War çıkacakmış, yeni farkettim. Empire serisini sevenlerin ilgisini çeker diye düşündüm. http://www.sega.co.uk/games/napoleon-total-war/?t=EnglishUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Minimum: OS:Microsoft® Windows Vista®/XP®/Windows® 7 Processor: 2.3 GHz CPU with SSE2 Memory: 1 GB RAM (XP), 2 GB RAM (Vista®/Windows® 7) Graphics: 256 MB DirectX® 9.0c shader model 2b compatible GPU DirectX®: DirectX® 9.0c Hard Drive: 15 GB free space Recommended: OS: Microsoft® Windows Vista®/XP®/Windows® 7 Processor: 2.6 GHz Dual Core CPU Memory: 2 GB RAM (XP), 4 GB RAM (Vista®/Windows® 7) Graphics: 256 MB DirectX® 9.0c shader model 3 compatible GPU DirectX®: DirectX® 9.0c Hard Drive: 15 GB free space 1 hafta kaldı cıkmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 15 gb iyiymiş yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 15gb istemeyen oyun kalmadı gibi zaten, (1 yıllık empire da öyleydi) gerçi daha yıllar önce 10gb isteyen oyunlar vardı. gene iyi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 iyiymiş dediğim oydu zaten. ciddi 25gb falan çıkar sanıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 1080p video koyup 3gb yeri harcamanında manası yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 yapmaları gereken tek seferlik videoları diskten oynatmak eskisi gibi aslında, ssd'ye video koymak cidden büyük israf. 1080p koysunlar video artık daha azı kurtarmıyor bu monitöre. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ek paket mi bu? yoksa 0dan oyun mu? strateji ekranı olacak mı? girip bakmadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 0'dan. stand alone oyunda. açikcasi sevmiyorum ben kişiye bağli oyunlari. yani ne bilim dlc tarzi koysunlar. anlarim. tamam napolyon aslan kaplan şu bu da bu sefer de başka fraksiyonlarla oynamak absürd oluyor üstelik campaing mantiği olduğundan grand campaing nasil olacak merak ediyorum olacak mi emin de değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Warpath campaign gibi bir ek paket aslında ama stand alone ve büyük kapsamlı işte. Empire gibi dengeli zevkli beklememek gerek zaten Fransızlar über olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 kişiye bağlıdan ziyade belli bir döneme ismini vermiş insanlar var, napolyon veya victoria gibi. napoleonic era diye geçer hep tarihi konularda. gutiar hero metallica gibi değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 empire total war duruyor bir şeyi düzgün yapmadılar şimdi yeni oyun çıkarıyorlar. ben almıyorum. hepsini şimdiye kadar almıştım.. (2 tanesi orjinal tamam hepsi deil :D) gıcık oldum CA'e. napolyon falan da sevmem ztn. adam gibi bi tane oyun yapsalardı keşke. çok istiyorlardıysa bunu da expansion yapsalardı. yeni oyun diye tam para çakıcaklar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 mdw 1 i neden online satmıyorlar ben anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Sam said: kişiye bağlıdan ziyade belli bir döneme ismini vermiş insanlar var, napolyon veya victoria gibi. napoleonic era diye geçer hep tarihi konularda. gutiar hero metallica gibi değil yani. Doneme ismini vermesi acisindan haklisin ama bu oyun sahiden de Napoleon etrafinda sekilleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Sam said: kişiye bağlıdan ziyade belli bir döneme ismini vermiş insanlar var, napolyon veya victoria gibi. napoleonic era diye geçer hep tarihi konularda. gutiar hero metallica gibi değil yani. abi benim gördüğüm kadarıyla campaing'inde bildiğin napolyonun açtığı cephelerde oynicaz. yani napolyon dönemindeki herhangi bi devlet olsak bile dünyanın değil cephelerden birinin tarafı olacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 o dönemde bütün cepheleri napolyon açtı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 güzel arkadaşim, grand campaing yok. napolyonun sol tarafa yaptığı sefer bir campaing. aşaği tarafa yaptığı sefer ayrı bir campaing tarzı bilmem anlatabildim mi ? yani rusya ile napolyon müttefik olamicak şu bu. bildiğin eski rtsler gibi zaten bildiğiniz expansion diye çikacaktı( rome total war alexander gibi) ama empire total war'un bitmek bilmez failleri yüzünden baştan toparlamak amaçli stand alone çikarttilar. benim bildiğim bu. doğrusu bundan farkliysa birileri yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 pronoit said: güzel arkadaşim, grand campaing yok. napolyonun sol tarafa yaptığı sefer bir campaing. aşaği tarafa yaptığı sefer ayrı bir campaing tarzı bilmem anlatabildim mi ? yani rusya ile napolyon müttefik olamicak şu bu. bildiğin eski rtsler gibi . Oyunda Grand Campaign var. Uc campaign arasinda en uzun olani. 1805-1812 yillarinda Avrupa'nin tamaminda geciyor. Fransa'nin diger devletlerden biriyle muttefik olmasi zor olabilir ama bildigim kadariyla mumkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 çıkmış. ehöm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 çıkmasına 5 gün kalmış. Gerçi pek bir beklentim yok, Napolyon falan pek ilgimi çeken bir devir değil ama gevurlar çok önemsiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ya total warda ranged unitelerin agir oldugu oyunnari pek tutmuyorum ben acikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 eskiden 4 diskete sığardı oyunlar şimdi 4 dvdye doğru gidiyoruz. gerçi çift katmanlılar da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 blürey kullanılmaya başlanır yakında o da çözülür cd->dvd->blürey ..ne çıksa 15GB+ olmaya başladı harbi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Oyun bugun saat 19.00'dan itibaren Steam'den indirilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Yok, indirilemiyormus. Yine ABD icin bize fake yaptilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar