Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Napoleon: Total War

Bone

Öne çıkan mesajlar

• 5 ay sonra ...
Minimum:

Processor: 2.3 GHz CPU with SSE2
Memory: 1 GB RAM (XP), 2 GB RAM (Vista®/Windows® 7)
Graphics: 256 MB DirectX® 9.0c shader model 2b compatible GPU
DirectX®: DirectX® 9.0c
Hard Drive: 15 GB free space

Recommended:

Processor: 2.6 GHz Dual Core CPU
Memory: 2 GB RAM (XP), 4 GB RAM (Vista®/Windows® 7)
Graphics: 256 MB DirectX® 9.0c shader model 3 compatible GPU
DirectX®: DirectX® 9.0c
Hard Drive: 15 GB free space

1 hafta kaldı cıkmasına.
Sosyal ağlarda paylaş

0'dan. stand alone oyunda. açikcasi sevmiyorum ben kişiye bağli oyunlari. yani ne bilim dlc tarzi koysunlar. anlarim. tamam napolyon aslan kaplan şu bu da bu sefer de başka fraksiyonlarla oynamak absürd oluyor üstelik campaing mantiği olduğundan grand campaing nasil olacak merak ediyorum olacak mi emin de değilim
Sosyal ağlarda paylaş

empire total war duruyor bir şeyi düzgün yapmadılar şimdi yeni oyun çıkarıyorlar. ben almıyorum. hepsini şimdiye kadar almıştım.. (2 tanesi orjinal tamam hepsi deil :D) gıcık oldum CA'e. napolyon falan da sevmem ztn. adam gibi bi tane oyun yapsalardı keşke. çok istiyorlardıysa bunu da expansion yapsalardı. yeni oyun diye tam para çakıcaklar resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

kişiye bağlıdan ziyade belli bir döneme ismini vermiş insanlar var, napolyon veya victoria gibi. napoleonic era diye geçer hep tarihi konularda. gutiar hero metallica gibi değil yani.

abi benim gördüğüm kadarıyla campaing'inde bildiğin napolyonun açtığı cephelerde oynicaz. yani napolyon dönemindeki herhangi bi devlet olsak bile dünyanın değil cephelerden birinin tarafı olacaz.
Sosyal ağlarda paylaş

güzel arkadaşim, grand campaing yok. napolyonun sol tarafa yaptığı sefer bir campaing. aşaği tarafa yaptığı sefer ayrı bir campaing tarzı bilmem anlatabildim mi ? yani rusya ile napolyon müttefik olamicak şu bu. bildiğin eski rtsler gibi

zaten bildiğiniz expansion diye çikacaktı( rome total war alexander gibi) ama empire total war'un bitmek bilmez failleri yüzünden baştan toparlamak amaçli stand alone çikarttilar.

benim bildiğim bu. doğrusu bundan farkliysa birileri yazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

pronoit said:

güzel arkadaşim, grand campaing yok. napolyonun sol tarafa yaptığı sefer bir campaing. aşaği tarafa yaptığı sefer ayrı bir campaing tarzı bilmem anlatabildim mi ? yani rusya ile napolyon müttefik olamicak şu bu. bildiğin eski rtsler gibi

.

Oyunda Grand Campaign var. Uc campaign arasinda en uzun olani. 1805-1812 yillarinda Avrupa'nin tamaminda geciyor.

Fransa'nin diger devletlerden biriyle muttefik olmasi zor olabilir ama bildigim kadariyla mumkun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...