cemad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 aktiftablet said: Şansızlık diye yorumlayanları anlamıyorum. 90 değil 990 dakika oynansa BJK gol atamazdı. Anadolu takımı gibi, haldır haldır koşuyor, o da bilinçsiz. Takım birbirini tanımıyor, nereye atıcakların bilmiyolar, pas seçimleri yanlış, pozisyon hiç yok. Dönen toplardan rast gele bir ikitanesi bizimkilerin önünde kaldı da gol oolmadı diye mi şanssızlık? Bu oyunla ŞLde 3. olma ihtimali falan yok bizim takımın. GG.ben katılmıyorum. takımın orta bölgesi çok iyi ceza sahası civarına kadar çok iyi geliyoruz ama arasını gerçekleştiremiyoruz. tello tek başınayken olmuyor telloyu tutunca başka kişi kalmıyor tello da koşuyor pres yapıyor orta yapıyor oyun kuruyor şut çekiyor. herşeyi ypmaya çalışınca da bunları verimli yapamıyor. yanına mutlaka biri daha lazım. bunun yanında çarpıp dönen vs diyorsun ama nihat her duran topta boş yere ceza sahası dışında durmuyor. bir de yan hakemler inanılmazdı. adamlar resmen görmeden bayrak kaldırıyorlar. benim bildiğim emin olmadığın pozisyon devam ettirilirdi, hepsine bayrak kaldırdılar arada 2-3 güzel pozisyonu da yediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 türkiyede yan hakemlik zaten böyle işliyor. "ofsayttan gol atmak" her zaman "ofsayttan pozisyon kesilmesinden" daha fazla tartışılır. yan hakemler de işin kolayına kaçığ emin olamadıkları anda kaldırıyorlar bayrağı. bahane hazır nasıl olsa : biz 10 kere izleyip anca anlıyoruz , yan hakemler ne yapsınlar 1 anda karar vermek zorundalar. halbuki o parayı zaten o kısa anda doğru karar vermek için almıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 veriyo zaten kararı, ama sonra beğenmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Nihat gitti finkin serdara attığı pası yedi ofsaytla ya. Gerizekalı dümbük, ortaya koş serdar 2 ye 0 pas versin gol at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Adam 1 senelik sakatlıktan çıkmış, daha özgüveni yerlerde, üstüne 28 gün de olsa askerlik yapmış gelmiş tüm dengesi kaymış, yetmemiş bi de sezon başından beri deli gibi eleştiriliyo fizikselin yanısıra psikolojik olarak da çökmüş haliyle, bırakın da bi toparlansın hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 şimdi maçtan geldim gençliğim gitti bu takımı hiçbir zaman top sevmicek yada yetenekli nbir forvet gelmicek ulan daha ne yapsınlar adamlar ne yapsınlar ama şu bi gerçek bjk adamı kanser eder sirozdan öldürcek bizi girmedikçe içtim girmedikçe içtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Nihat hakkında diyebileceğim tek şey de, Nihat'ın götü kalkmış! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 O zaman oynatmayacaksın rewendor. Ya da 45 dk falan oynatacaksın, oynatma 2. yarı ya. Batuhan daha çok iş yapardı bugün ya. Nihatı kazanıcaz diye 7 puan oluyor fark, haftaya da 10a çıkar GS'de dayarsa bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Nihat Türkiye'den gittiğinde Türkiye'de 3 büyükler şu anki Anadolu takımları kadar futbol oynuyodu en fazla, bi tek işte 2000 dönemi GS'si vardı iyi futbol oynayan, Anadolu takımlarıysa averaj konumundaydı, 3lendikleri 5lendikleri çok olurdu. Şu anda çok daha çetin bir lig var, 3 büyükler çok daha düzgün oynuyor, anadolu takımları çok daha güçlü. Nihat eski ligi bulmayı bekledi orada kral olurum diye düşündü heralde, üzerine bi de şimdi bi sürü eleştiri yedi kendini de kanıtlamak cevaplamak istiyo. İşi zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Wispy said: Nihatı kazanıcaz diye 7 puan oluyor fark, haftaya da 10a çıkar GS'de dayarsa bize ohş ağzından bal damlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Keşke öyle düşünmüş olsa. Bundan sonra bana senede 2.5-3.5milyon garanti para verecek başka klup olmaz diye geldi. Yazık gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Wispy doğru söylemiş. Kesinlikle Nihat kaka şu bu diyenlerden değilim ama Nihat'ın azar azar oynatılması daha mantıklı bence, tam hazır gelmesi zaten 5 6 haftayı bulacaktı, ondan sonra da güzel güzel oynatırdı. Daha önce de dedim, Nihat olsa da olmasa da bu takıma çok iyi bir forvet gerekli diye. Beşiktaş'ın tuttuğunu koparan hızlı bir oyuncuya ihtiyacı vardı. Tabata'nın da yararsız olacağını söyleyemem. Fiyatı konusunu tartışmak istemiyorum. Piyasanın hali duman. Bu saatten sonra Batuhan kazanılmalıdır. Aradığım oyuncu türü olmasa da, son vuruşlarındaki kalite olan bir oyuncu. Mustafa Denizli'nin biraz Batuhan üzerinde de çalışması gerek bence. Sonuçta bu adam altyapıdakiyden hem milli takımda hem de Beşiktaş'ta golleri diziyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Denizli Nihat üzerine bu kadar ısrar ederse hem aptal saptal puan kayıpları devam edecek. Ayrıca Nihatı kazanalım derken kaybedecek gerizekalı herif. 2-3 maç daha Nihat böyle oynarsa gerçekten 0 olur Nihat, halısahada oynar ancak ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 e şimdi nihat haftaya oynasa bi dert, oynamasa ayrı bi dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Haftaya GS değil mi ? Oynamasın, yok gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 milli maç arası var 2 hafta sonra maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Yalnız Beşiktaş çok güçsüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Eğer bir halt olmayacaksa bizden bu sene umarım orta sıralarda dolanırız yoksa bu yönetimden kurtuluş kesinlikle yok. Tabataya 8 milyon veren zihniyet başta olduğu sürece bizim geleceğimiz zaten çok karanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Hani Beşiktaş koşuyo, ediyo, çabalıyo ama başı kesik tavuk gibi can havliyle yapıyo havası var sanki. Takımın, Denizli'nin ve hatta taraftarın üzerinde geçen sezon alınan başarının getirdiği bir tedirginlik var. Rakipler de çok güçlü hamleler yapınca bunun dozajı daha da yükseliyor sanki. 5. hafta ASY'den puan çıkaramazsa Beşiktaş moral taban yapar hepten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Rıdvan dinleyip gelmeyin olm buraya dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Masquerade said: Hani Beşiktaş koşuyo, ediyo, çabalıyo ama başı kesik tavuk gibi can havliyle yapıyo havası var sanki. Takımın, Denizli'nin ve hatta taraftarın üzerinde geçen sezon alınan başarının getirdiği bir tedirginlik var. Rakipler de çok güçlü hamleler yapınca bunun dozajı daha da yükseliyor sanki. 5. hafta ASY'den puan çıkaramazsa Beşiktaş moral taban yapar hepten. neyse daha namağlupsunuz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 2 hafta sonra gs ardından manchester maçı var beşiktaşın. 2 maçtan ya birini alması lazım yada 2 sinede yenilmemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 BulletRide said: Rıdvan dinleyip gelmeyin olm buraya dsf Oha lan Rıdvan da mı öyle dedi dasfsa. Besiktas maçlarından sonra hiç Rıdvan falan dinlemem ki. :D Anca Fb kaybederse atar yapıyor ya o zaman zevkli oluyor Rıdvanı dinlemek. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 AHUAUHA eet "O TAKIMDA BEN HOCA OLACAKTIM BAK NASI ÇAKIYODUK!" diyor adamın gözleri resmen fener yenilince :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Llama said: berabere biter.. topiği açarken biliyordum böyle olcagını. iddaacılar bjk maçlarında beni dinlesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar