Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ginaly said: aa. ne dedim ben ayol? İbneleşmenin lüzumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Starbucks'ın kahve tohumlarını denemedim de, filtre kahveleri (paket olarak alınanları) orta karar, hazır yapıp sattıkları BAYA kötü. En son dün latte içeyim dedim, espressonuz kaç saatlik diye soracaktım. 20 dakikada falan tüm olayı gider kahvenin çünkü, n saatlik filtre kahveyi köylü gibi dayayıp üstüne basıyorlar şurubu aromayı, millet te içiyor. Sanırım espressoya da benzer bir uygulama var. Zaten aroma dışında bastıkları nanenin ne olduğu da belli değil, kahvelerini hiç içmemek lazım aslında. Kanser olacaz hep. Burtonesk'e laf atanın ağzını kırarım geneldi, yoksa ben de biliyorum kanka olduğunuzu. Ben önlemimi alayım da sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Ayrıca üniversite diyince aklıma uykusuzluk, kötü kahve ve daha da kötü eğitim sistemi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 grisle kahve içmek bir ayrıcalık , umarım bi gün ben de içebilirim <3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kahven olurum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Alis said: ^^ starbucks özentiliğinide türk milletine mahsus.. Amerikada bildiğin sıradan kahve dükanı. Üniversite bana serverlara girip soruları çalmayi çağrıştırıyor :) başkada bişe yok ^^ hangi üni olduğunu expose edemem ama onun sayesinde mezun oldum ^^ yani olucam yarı dönem sonra :) serverlarda sorular ne arıyo ya oha.sınav yapmadan internete mi upload ediyolar soruları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Griswold said: Ayrıca üniversite diyince aklıma uykusuzluk, kötü kahve ve daha da kötü eğitim sistemi geliyor. Nasıl kötü kahve lan? Çılgın kahve yapıyodun en son bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Asteroth said: ginaly said: aa. ne dedim ben ayol? İbneleşmenin lüzumu yok. ibne dedi ban lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kızlar insanları yakından tanımak tek başına ayakta durabilmek kişiliğin hiç değişmemecesine oturması özgürlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 utkucuğum, sen onu hak etmişsin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 KEBAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Ama? Hangi ama? Kim kör olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Hocalar asistanlarina vermek üzere fotokopiye basilması için mail'lerinde saklıyorlar. Mailleride bildiğin squirel yada horde mail systemi.. Binlerce exploiti var... Onu'da bıraktım ana serverlarına girebiliyorduk. Çok komik yaşadığımız bi olayı anlatayım. BIM ( Bilgi Işlem Merkezi) okulun name serverlarini giriş panel bilgilerini server üstündeki desktopda txt formatında bi dosyada saklıyordu. :) Gerisini siz düşünün.. Hocaların mail şifrelerini md5leri kıraraktan giriyorduk ilk başlarda sonrada md5+salt koruması getirince direkt server üstünden şifrelerini bulup giriyorduk vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kahve-sigara-güvenlikçiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 utopia said: utkucuğum, sen onu hak etmişsin ama. aşkolsun bitanem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 geçmiş olsun bence şekerim. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 GAY ALERT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 meriç oldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Alis said: ^^ starbucks özentiliğinide türk milletine mahsus.. Amerikada bildiğin sıradan kahve dükanı. Bu yoruma da bitiyorum artik, duyanda ömrünün yarisini amerikada gecirdi sanicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 çok güldüm lan bu arada asdasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 X(karıX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 KIBARLIGIN LUZUMU YOK, ICINIZI DOKUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Alis said: ^^ starbucks özentiliğinide türk milletine mahsus.. Amerikada bildiğin sıradan kahve dükanı. MEKTANISA ZENCİLER GİDİYO YENGE, ÖYLE BÖYLE DEĞİL. HACII AVRUPADA İKEYAYI BEYENMİYOR MİLLET, ALMIYORLAR. YERLİ ÇÖPÇÜ TAKIMI GİDİYO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 SiNKHoLe said: Alis said: ^^ starbucks özentiliğinide türk milletine mahsus.. Amerikada bildiğin sıradan kahve dükanı. Bu yoruma da bitiyorum artik, duyanda ömrünün yarisini amerikada gecirdi sanicak. siktiri boktan 3'ü bir aradayı 2 milyona sattıkları sürece starbucks özentisi olucam kusura bakma. Orta boys star. kahvenin 6'da biri kadarı bile yok çay bardagında verdikleri nescafe'lerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar