applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Baroşun verilmeyen penaltisi var doğrudur..Ama 1. gole temiz diyen arkadaslar gözlük camlarini temizleyip (at gözlükleri ) pozisyona bida bakarlarsa kalecinin direk eline geliyor tekme..Hala yok topa vuruyor diyebiliyorsanız sizi türk hekimlerine havale ediyorum... Gs lige güzel başladi ama 3. haftadan kimse kendini şampiyon ilan etmesin daha 31 hafta var burasi türkiye herşey mümkün bilirsinz :D Önemli olan bütün yıl bu performansi sürdürebilmek...Geçen sezon Beşiktaşın 6.sıradan gelip şampiyon olmasi..yada 2003-2004 yılında ilk yarıyı rakiplerinden 12 puan farkla önde kapatan (fb'nin 1 maci eksikti gerci) beşiktaşın şampiyon olamamasi gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Galatasaray 2-3 ay gider böyle. Sonra baktılar paralarını alamıyorlar ya da zamanında ödenmiyor, tepetaklak giderler ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 applev0dka said: Baroşun verilmeyen penaltisi var doğrudur..Ama 1. gole temiz diyen arkadaslar gözlük camlarini temizleyip (at gözlükleri ) pozisyona bida bakarlarsa kalecinin direk eline geliyor tekme..Hala yok topa vuruyor diyebiliyorsanız sizi türk hekimlerine havale ediyorum... Gs lige güzel başladi ama 3. haftadan kimse kendini şampiyon ilan etmesin daha 31 hafta var burasi türkiye herşey mümkün bilirsinz :D Önemli olan bütün yıl bu performansi sürdürebilmek...Geçen sezon Beşiktaşın 6.sıradan gelip şampiyon olmasi..yada 2003-2004 yılında ilk yarıyı rakiplerinden 12 puan farkla önde kapatan (fb'nin 1 maci eksikti gerci) beşiktaşın şampiyon olamamasi gibi... Biz şampiyon olurmuyuz bilmem :) biz olmasakda bu futbolla mutluyuz ama onu biliyorum. Böyle oynayalım isterse şampiyon olmasınlar ama futbol bu olsun. Nasıl olsa eninde sonunda seri şampiyonluklar gelir bu sene olmasa seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Gol doğru karar orada. Kalecinin çıkış hatası var, topa doğru çıksa kontrolsüz girişten dolayı Baroş ceza alır, faul olur, ama kaleci ileri deil yana doğru çıkış yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 applev0dka said: Baroşun verilmeyen penaltisi var doğrudur..Ama 1. gole temiz diyen arkadaslar gözlük camlarini temizleyip (at gözlükleri ) pozisyona bida bakarlarsa kalecinin direk eline geliyor tekme..Hala yok topa vuruyor diyebiliyorsanız sizi türk hekimlerine havale ediyorum... 3 farklı kanalda izledim, Kanal 8, habertürk, star üçünde de hakem yorumcuları sebepleri ile açıkladı NEDEN gol olduğunu. Doğru görmüşsün, kalecinin eline DE değmiş ayağının içi. Ama EVET bu faul değil toğ yerden 1 karış yüksekte ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Ne dmek yüksekteyse faul diil ya o zman kalecinin tuttugu topa 3 kışi ucsun...Eee haci top yerde faul yok gol...Kaleci kanlar içinde hastanede...O zman kalecinin ceza sahasi içindeki dokunulmazlıgı ne oluyor... ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Ayrica ayağının içi dediğin yere bizim köyde taban diyorlar faul çalıyorlar...Bırak temas etmesini tehlikeli şeklde rakibe gösterilmesi bile faul demektir çift vurus kullanılır..Kii burda bariz bi şekilde tepmiş kaleciyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 BulletRide said: Bu takım isterse hiç kupa almasın, şu 1-2 aydır maç izlerken aldığım keyife yıllardır hasrettim. Galatasaray taraftırıyız her şekil takımın arkasındayız ama şu günlerde maçları izlerken aldığımız heyecanı tüm takım taraftarlarına diliyorum. Başka birşey. Nokta yahu. Aynı düşünceyi paylaşıyorum. Bu sene FB'li arkadaşla hiçbir maçı kaçırmadan izledik. Fanatik başlığı gibi olcak ama "GS zevk veriyor" cidden... Maç içinse ilk golümüz çok hızlı gelişen bir pozisyon kalecide 6 pasta topa hakim olmadığı için gol. (bknz: geçen sene iptal edilen ve sayılan biraz farklı bir pozisyon vardı. biri BJK diğeri FB maçlarında olmuştu) 2. golde korner değildi ama o olmasada takım kitlenmiş oynuyor. Bırakmıyor 1-0 yada 1-1 diye. Her türlü skor böyle birşey olurdu. Makululu da muhteşem vurdu. Kayseri 60dan sonra kesildi diğer rakiplerimiz gibi fizik gücü bayağa sağlam olmuş takımın. 80'lere geliyoruz hala deparlar devam ediyor. İlk yarıdaki pas sistemi çok iyiydi zamanla hızlanır inşallah. Valla çok durgundu takım ilk yarı lafınıysa nedense katılmıyorum. Yıpratıyor zorluyordu. Tek farkı ikinci yarıya kötüydü :) Oyuncu bazındaysa bugun SABRİ kendini aştı. Artık "roll" yaptıda doğru hareketler mi geldi önümüzdeki maçlarda görcez. Yoksa bugun çıkan kişiye özel antreman programımı etkili oldu. Mustafa ilk maçlarında yakışmıyor diyorlardı valla bende iyi yedek olur diyordum. Herif kendini geliştirip üstüne koyuyor gibi. Çok ateşli ve çeşitliliği bol olan bölgede Ayhan'ı kesebilir diye düşünüyorum. Topal-Sarp ikilisi oynayabilir.(ulan zaten 4'ünden hangisi oynasa TSL'de iş yapar ne saçmalıyorsam) Elano FM'de Ohh!! What a GOAL! tarzı bir gol attı. Frikikte sıçtı. Ayağa çok süper paslar attı. Bir tane pozisyonda rakibe pas verdi :P Alışınca daha iyi olur heralde. Teknik kapasite olarak bayağa yüksek olduğunu düşünüyorum. City'de izlememiştim hiç. Baros ise allahım saç baş yoldurdu herif. Verilmeyen 2 penaltısı vardı attığı 2 golü vardı ve yediği 3-4 pozisyonda vardı. Elano'nun golünde her iki defansada iyi bastı maçta genel olarak iyi koştuda son vuruşları leş. Geçen senede ligin sonlarına doğru böyle son vuruşta kısırlaşmıştı düzelir muhtemelen. TS ve BJK maçlarından sonra gördükki 2 büyük uçar diğerleride tozların içinde kör dövüşü yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 neymis ne degilmis die ozetini izleyim dedim.. bi kere ilk gol faul degil top kontrolu yok.. 2. top korner degil tamam ama kornerden gol yedi die de hakeme bok atmak yanlıs olur yani yetersizlik abidesi on direkteki adamın hatası direk gol tekrar izleyin 2 tane ilk yarıda coook net penalti verilmemis elanonun golunu su maykıl bu maykıl olsa farketmez butun maykılları o kaleye toplasanız o top cıkartamaz olarak acıklayabiliriz bi tane baros kendini yere fena atmıs sarı gorse yeri olabilirmis orda arda hala yonetio.. keitayı gormedim oynamadı galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ilk yarı snunda çıktı..başlarda çok faul yaptılar keita'ya uratı falan asıktı ondna sonra zaten..elano girdi yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 applev0dka said: Ayrica ayağının içi dediğin yere bizim köyde taban diyorlar faul çalıyorlar...Bırak temas etmesini tehlikeli şeklde rakibe gösterilmesi bile faul demektir çift vurus kullanılır..Kii burda bariz bi şekilde tepmiş kaleciyi :D Yalnız o sizin köyde öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 gecenlerde madrid-gs super kupa macini seyrettim, sampiyon olduk ama ne igrenc bir mac idi o, sadece birkac ay once arsenal uefa finalina bakin bir de super kupa. ben kupa almayan, ama dehset guzel oynayan bir takimi lucescu nun kupaya giden maclarina tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 applev0dka said: Ayrica ayağının içi dediğin yere bizim köyde taban diyorlar faul çalıyorlar...Bırak temas etmesini tehlikeli şeklde rakibe gösterilmesi bile faul demektir çift vurus kullanılır..Kii burda bariz bi şekilde tepmiş kaleciyi :D Hatta kaleci tekmeye kafa soktu dimi..trollmu gercekmi belli degil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ya o değilde ELANO NE SOKTU BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 applev0dka said: kalecinin ceza sahasi içindeki dokunulmazlıgı ne oluyor... ?? Hava toplarında o kural. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Niye Galatasaray maçı forumunda Beşiktaş'lılar çemkiriyor? Rakip mi olduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 GS haksız kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Tesadüfmüş yine, ayrıca mevdivenler de doluymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 okadar sabri konuşulmuş ama adam gibi bir videosu konmamış. ayıp. http://www.youtube.com/watch?v=AHZ2sQfJhHU ne tesadüf süper kupa finali gene kayseriyle oynanan maç haha. Adam bildiğin dengesiz yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 daha önce verildi o ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 haha yok ya biliyorum. ama bu başlığa iyi gider diye gene koydum. kayseri maçlarında coşuyorda sabri bu şekilde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=0uwWrLYLv88 16 17.snleri ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 http://gelgidersin.blogspot.com/2009/08/elano-ve-ardann-paslasmas.html ERDOGAN ARICA SAHAYA LUTFEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 uzuldum ya sabrıye ılk defa fecı dırsek yemıs :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 sabriyi yerde bile tekmelediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar