Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Kayserispor 23.08.09 @21.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Baroşun verilmeyen penaltisi var doğrudur..Ama 1. gole temiz diyen arkadaslar gözlük camlarini temizleyip (at gözlükleri ) pozisyona bida bakarlarsa kalecinin direk eline geliyor tekme..Hala yok topa vuruyor diyebiliyorsanız sizi türk hekimlerine havale ediyorum...
Gs lige güzel başladi ama 3. haftadan kimse kendini şampiyon ilan etmesin daha 31 hafta var burasi türkiye herşey mümkün bilirsinz :D Önemli olan bütün yıl bu performansi sürdürebilmek...Geçen sezon Beşiktaşın 6.sıradan gelip şampiyon olmasi..yada 2003-2004 yılında ilk yarıyı rakiplerinden 12 puan farkla önde kapatan (fb'nin 1 maci eksikti gerci) beşiktaşın şampiyon olamamasi gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Baroşun verilmeyen penaltisi var doğrudur..Ama 1. gole temiz diyen arkadaslar gözlük camlarini temizleyip (at gözlükleri ) pozisyona bida bakarlarsa kalecinin direk eline geliyor tekme..Hala yok topa vuruyor diyebiliyorsanız sizi türk hekimlerine havale ediyorum...
Gs lige güzel başladi ama 3. haftadan kimse kendini şampiyon ilan etmesin daha 31 hafta var burasi türkiye herşey mümkün bilirsinz :D Önemli olan bütün yıl bu performansi sürdürebilmek...Geçen sezon Beşiktaşın 6.sıradan gelip şampiyon olmasi..yada 2003-2004 yılında ilk yarıyı rakiplerinden 12 puan farkla önde kapatan (fb'nin 1 maci eksikti gerci) beşiktaşın şampiyon olamamasi gibi...

Biz şampiyon olurmuyuz bilmem :)
biz olmasakda bu futbolla mutluyuz ama onu biliyorum.

Böyle oynayalım isterse şampiyon olmasınlar ama futbol bu olsun. Nasıl olsa eninde sonunda seri şampiyonluklar gelir bu sene olmasa seneye
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

3 farklı kanalda izledim, Kanal 8, habertürk, star üçünde de hakem yorumcuları sebepleri ile açıkladı NEDEN gol olduğunu. Doğru görmüşsün, kalecinin eline DE değmiş ayağının içi. Ama EVET bu faul değil toğ yerden 1 karış yüksekte ise.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Bu takım isterse hiç kupa almasın, şu 1-2 aydır maç izlerken aldığım keyife yıllardır hasrettim.

Galatasaray taraftırıyız her şekil takımın arkasındayız ama şu günlerde maçları izlerken aldığımız heyecanı tüm takım taraftarlarına diliyorum.

Başka birşey.

Nokta yahu. Aynı düşünceyi paylaşıyorum. Bu sene FB'li arkadaşla hiçbir maçı kaçırmadan izledik. Fanatik başlığı gibi olcak ama "GS zevk veriyor" cidden...

Maç içinse ilk golümüz çok hızlı gelişen bir pozisyon kalecide 6 pasta topa hakim olmadığı için gol. (bknz: geçen sene iptal edilen ve sayılan biraz farklı bir pozisyon vardı. biri BJK diğeri FB maçlarında olmuştu) 2. golde korner değildi ama o olmasada takım kitlenmiş oynuyor. Bırakmıyor 1-0 yada 1-1 diye. Her türlü skor böyle birşey olurdu. Makululu da muhteşem vurdu.

Kayseri 60dan sonra kesildi diğer rakiplerimiz gibi fizik gücü bayağa sağlam olmuş takımın. 80'lere geliyoruz hala deparlar devam ediyor. İlk yarıdaki pas sistemi çok iyiydi zamanla hızlanır inşallah. Valla çok durgundu takım ilk yarı lafınıysa nedense katılmıyorum. Yıpratıyor zorluyordu. Tek farkı ikinci yarıya kötüydü :)

Oyuncu bazındaysa bugun SABRİ kendini aştı. Artık "roll" yaptıda doğru hareketler mi geldi önümüzdeki maçlarda görcez. Yoksa bugun çıkan kişiye özel antreman programımı etkili oldu.

Mustafa ilk maçlarında yakışmıyor diyorlardı valla bende iyi yedek olur diyordum. Herif kendini geliştirip üstüne koyuyor gibi. Çok ateşli ve çeşitliliği bol olan bölgede Ayhan'ı kesebilir diye düşünüyorum. Topal-Sarp ikilisi oynayabilir.(ulan zaten 4'ünden hangisi oynasa TSL'de iş yapar ne saçmalıyorsam)

Elano FM'de Ohh!! What a GOAL! tarzı bir gol attı. Frikikte sıçtı. Ayağa çok süper paslar attı. Bir tane pozisyonda rakibe pas verdi :P Alışınca daha iyi olur heralde. Teknik kapasite olarak bayağa yüksek olduğunu düşünüyorum. City'de izlememiştim hiç.

Baros ise allahım saç baş yoldurdu herif. Verilmeyen 2 penaltısı vardı attığı 2 golü vardı ve yediği 3-4 pozisyonda vardı. Elano'nun golünde her iki defansada iyi bastı maçta genel olarak iyi koştuda son vuruşları leş. Geçen senede ligin sonlarına doğru böyle son vuruşta kısırlaşmıştı düzelir muhtemelen.

TS ve BJK maçlarından sonra gördükki 2 büyük uçar diğerleride tozların içinde kör dövüşü yapar.
Sosyal ağlarda paylaş

neymis ne degilmis die ozetini izleyim dedim..

bi kere ilk gol faul degil top kontrolu yok..
2. top korner degil tamam ama kornerden gol yedi die de hakeme bok atmak yanlıs olur yani yetersizlik abidesi on direkteki adamın hatası direk gol tekrar izleyin
2 tane ilk yarıda coook net penalti verilmemis
elanonun golunu su maykıl bu maykıl olsa farketmez butun maykılları o kaleye toplasanız o top cıkartamaz olarak acıklayabiliriz
bi tane baros kendini yere fena atmıs sarı gorse yeri olabilirmis orda
arda hala yonetio..
keitayı gormedim oynamadı galiba?
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Ayrica ayağının içi dediğin yere bizim köyde taban diyorlar faul çalıyorlar...Bırak temas etmesini tehlikeli şeklde rakibe gösterilmesi bile faul demektir çift vurus kullanılır..Kii burda bariz bi şekilde tepmiş kaleciyi :D

Hatta kaleci tekmeye kafa soktu dimi..trollmu gercekmi belli degil ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...