Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bir tane daha baroş, hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 min 4 atariz demistim atmisiz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 e- hadi... hala kimse "GS iyi değildi, rakipte iş yok" demedi kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 GS topu bile satın almış. yoksa elano atamazdı o golü imkanı yok. Duyduğuma göre kale direklerine tractor beam bile konmuş o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 4-4 olsun ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bence topu bırak kale direklerini bile almışız. Elano vururken genişledi böyle sanki. gibi.. sdfş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Gol ortalamamız düştü galiba ya :/ Baros kaleciye çalım atmaya kasmasaydı 5-1 olurdu ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 gs bu kadroyla avrupada iş yapmaz . 5. hafta futbol nasıl oynanırmış görürsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 eed pzero haklı malesef. o golü atamaz elano avrupada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 sostizm said: e- hadi... hala kimse "GS iyi değildi, rakipte iş yok" demedi kimse? 'iyi oynayıp kazandı gs' diyende yok. ayrıca rewendor korkuyolar yazmış. kimseden korkumuz yok çok şükür geçen sene de aynı gaz vardı geliyoruz dediniz ama 9 yıldır kadıköyde herşey aynı.. bu sene de pek farklı olcakmış gibi bi oyun oynamadı gs bugün. ama yendi tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Elano gavura vurur gibi vurdu topa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 allah yarattı demedi affetmedi ben de gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 dünkü gençlerbirliği maçını izledin mi pzero? hani tamam, gs kötü oynuyor diyelim. ama çuvaldızı kendine batır bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 PZero said: gs bu kadroyla avrupada iş yapmaz . 5. hafta futbol nasıl oynanırmış görürsünüz hoşgeldin pzero biz de seni bekliyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Elano ne çaktı lan. Makunkula mı ne,adam bir an hatları karıştırdı resmen.Topa gidişi,araya girişi,vuruşu falan süperdi.Ama yanlış kaleye axvczvz. Kayseriyi anlamadım ben,topuzdan dünyanın parasını aldın,agohowa gibi bir adamın vardı,bu mu kurduğun takım?Zamanla daha iyi olurlar ama,Ertuğrul Sağlam zamanını biraz zor yakalarlar.7. falan olurlar sanırım. Gs iyi oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Aslında ben GS taraftarı değilim - değildim. Bu atmosfer beni etkiliyor ve günden güne kendimi DAHA da gs'lı hissediyorum. Bir de renk çekiyor. Göztepe taraftarıyım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Bu takım isterse hiç kupa almasın, şu 1-2 aydır maç izlerken aldığım keyife yıllardır hasrettim. Galatasaray taraftırıyız her şekil takımın arkasındayız ama şu günlerde maçları izlerken aldığımız heyecanı tüm takım taraftarlarına diliyorum. Başka birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 maç izlerken keyif alıyoz lan! ınsanmısın elano bıızm için maç orada bitmişti ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=IF7n2mvADfA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Arıza kukunkulamıdır nedir ne zenciydi arkadaş.duran toptan yediğimiz golde servet tutamadı adamı canı sagolsunh takım için söyliceğim tek şey.reykard lutfen gitmesin.en azından 3 sene.yenelim yenilelim kupa alalım almayalım farketmez ama takımdaki şu degişikliği görmek beni çok mutlu etti.sabri bile yine salaklık yapmasına ragmen resmen bi gelişme var adamda.mustafa sarp böyle giderse 2. mehmet topal ve ondan daha iyi olacaktır.kadromuz cok güzel oldu.arda büyük kaptan oldu artyık benim için kısacası bu takım için gsstore dan deli gibi alışveriş yapılır.tribünde gırtlak çatlayana kadar bağrılır öyle bi tempoda oynuyoruz ki hiç böyle keyif almadım yıllardır takımdan.paslar koşular herşey çok kaliteli diyebilirim elano sadece gol attı ve dediki ben böle bi adamım bekleyin görün.keita bugun durgundu ama ölüsü bile deli adamın.arda ayhan bazen aydın baros çok iyidier.ve bu sezon bu çizgide gider gibi.kadro çok geniş.biri kötüyse daha iyisi girer bu saatten sora yenilmişiz falan hikaye.eğer bu sene herhangi bi sonuçta yönetim hata edip reykardı gönderirse uzun yılalr kendimize gelemeyiz.yeni stada vip koltukta alınır 10 tane forma da alınır bu takıma.ki daha iyi olucak bu takım. takım bildiğin level atladı yahu. elanonun karısı mutsuz gibi geldi bakalım :) 2. gol korner değildi.ilk gol dogru karar.suleymanu mal bi kaleci nasıl laf edebiliosunuz anlamıyorum.herif bildiğin saçma bi herif.hata yapıyoruz.denizli maçında şampiyonluk verdi bize 2. gol kendi kalesine olmasa yine 4 olurdu maç ağlamayalım 3. hafta daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Abi Baros'a 2 tane penaltı vermedi bırakaın da hatalı kornerden gol atalım yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Bu arada şurada öyle bir iddialı konuştu ki insanlar ilk golde hakkaten kaleciye faul var sandım bi an. Şimdi tekrar tekrar izliyorum youtube'dan, valla insanlar ne iddia edeceğini şaşırmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ya millet ne derse desin 90dk izledi herkes maçı neyin ne oldugunu gördü :) ben gözümü kadıkoye diktim.bu senede yenemezsek bi dha yenemeyiz.geçen sezonda böle diodum ggerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Fener'i yenmek için kötü oynamak lazım ya, ne kadar iyi oynarsak o kadar özgüvenli oluyoruz yine yeniyolar. Hele bi de Daum var başta, tam belalı oldular. Adam Avrupa'da sıfır ama ligde ezbere oynatıyor takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 kayseri bence iyi kadro kurmuş bu maç yedikleri ilk 2 golden sonra dağılana kadar gayette iyi oynuyolardı sonra koptu zaten maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar