Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 talcid kadar hızlı tesir gösteren baska bi ilac görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Lansor - famodin - rennie - talcid - duruma göre :) Bunun yanı sıra uyumak için veya her türde gereksiz şeye alerjim olduğundan Atarax ( bilmeyen arkadaşlar için ataraz ilk olarak alerji ilacı olarak üretilmiş yan etkisi uyku ve sakinleştiricidir. :) ) Proje dönemlerindede hocasına göre Antidepresanlar xanas a kadar çıktığı olabiliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Normalde ilaç kullanmıyorum. Vitamin falan bunlara da uzak kalıyorum. Arada çok seyrek de olsa vitaminsiz kaldığım oluyo dilim falan çatlıyo o zaman 1-2 gün aldığım oluyo (çatlak dil acısı feci bişi) Normalde ağır olmadığı sürece hastalıkta bile ilaç kullanmamaya çalışırım, doğallıktan yanayım. Hem zararlı, hem de mental olarak zayıflık göstergesi bence ekstradan günlük ilaç kullanımı (alerji, hormon bozukluğu ya da ne bileyim vücutta madde eksikliği vs gibi durumlar yüzünden kullananları kastetmiyorum tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 vitamin alıyorum özellikle vize, final zamanları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 vitamin kullaniyorum beynim patlasa agri kesici falan kullanmam doktora giderim her zaman once bunyemin kendi kendini iyilestirmesini beklerim olmadi doktora giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 14 yıldır falan herhangi bir şekilde hasta olmadığım için hiçbirşey kullanmıyorum, hiç kullanmadım, aspirin bile içmem. nezle olmam, başım bile ağrımaz. öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 valla hayatim boyunca her gün almak zorunda oldugum iki adet ilacim oldugu icin, pek ilimli bakmiyorum kendilerine. ama balik yagi türevi haplardan sanirim ben de alacagim, hafizam cok pis gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Nakamura said: hayır kullanmıyorum. İlaçların hepsi acizlik belirtisi kanımca. Insallah kanser falan olmazsin. Kaninca bir gerzeklik ugruna bok yoluna gitme yok yere =) edit : yogun oldugum gunlerde ve ozellikle nobet tutacagim gecelerde pharmaton aliyorum vitamin + mineral takviyesi ama ilactan sayilmiyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Nakamura said: hayır kullanmıyorum. İlaçların hepsi acizlik belirtisi kanımca. Bu ne demek ya? Hastalanınca hiç bişey yapma yatağında yat, belki kendi kendine düzelirsin. Aciz değilsin sonuçta. Aciz yaşayacağıma gururumla ölürüm, "vücuduna ilaç sokmadan yaşadı büyük adamdı dedirtirim" kendime! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 başım ağrırsa ki haftada 3-4 gün kesin biyerlerim ağrır ozaman şu 3'lüden bitanesini alırım : majezik, novalgin, parol. Onun dışında hergün: biotin, ferro sanol duodenal, propecia ve supradyn alırım. çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 başım arıdıı zaman novalgine den başka hiç birşey kesmez. asla. nevah. 1 novalgine 10 dk da finiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 di said: Insallah kanser falan olmazsin. Kaninca bir gerzeklik ugruna bok yoluna gitme yok yere =) edit : yogun oldugum gunlerde ve ozellikle nobet tutacagim gecelerde pharmaton aliyorum vitamin + mineral takviyesi ama ilactan sayilmiyor pek. e iyi de, kanser olmuşsam zaten aciz düşmüşüm demektir =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 pharmaton alıyorum günde bi dene, tez vakitte de balık yağına başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 gectimiz yil vitamin kullaniyordum ama nedense bu sene pek kullanmiyorum. arada bir kullaniyorum. onun disinda cok basim agridi zaman agri kesici aliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ben hçç ek olarak bi ilac almadım ya,arkadaslarıma falan bakıyorum kimisi vitamin alıyo kimisi antibiyotik,koca koca bon bon gibi ilac icenler var karizma oluyo be ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 B vitamini alıyorum bazen düzenli olarak bazen tek tük pembe bişi böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Nakamura said: di said: Insallah kanser falan olmazsin. Kaninca bir gerzeklik ugruna bok yoluna gitme yok yere =) edit : yogun oldugum gunlerde ve ozellikle nobet tutacagim gecelerde pharmaton aliyorum vitamin + mineral takviyesi ama ilactan sayilmiyor pek. e iyi de, kanser olmuşsam zaten aciz düşmüşüm demektir =p adam kurşun falan da geçirmiyodur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Viktor said: talcid olmadan yasiyamam heralde aynen yasanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 hasta değilim bişey değilim, günlük hayatta ilaç kullanmıyorum ki "ek" olarak ilaç kullanayım euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Bir süre cilt hassasiyetim nedeniyle Cetrine kullandım (5 yıl civarı) daha sonra bende bağımlılık yaptığı ilacı kullanmadığımda rahatsızlandığım ortaya çıktı, 3 yıldır kullanmıyorum, hala bazı sorunlarım var ama ilaç kullanmak çözüm getirmiyormuş. Bir de zamanında mutfağa gitmek için ayağa kalkıp mutfağa gideceğimi falan unuttuğum bir dönem vardı, o zamanlar baya ilaç kullanmıştım reçeteli reçetesiz, bıraktım sonra. Bu aralar da sık sık minoset plus kullanıyorum kronik baş ağrılarım yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ağrı kesici bile kolay kolay içmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 pasiflora atarax falan iyi oluyor bzn.sinir stres ve uyuyamadıgm günlerde dikiyorum kafama bunlardan birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 öss zamanı son 3-4 ay vitamin ve demir takviyesi yapmıştım. normalde nerdeyse hiç ilaç kullanmam, ağrı kesici falan bile almam. fakat nerdeyse hiç sebze yemediğim için düzenli olarak vitamin takviyesi yapmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 cok gerekirse, cordyseps [1|2] haftada bir apranax [fort*] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 kesici alet kullanmayın fazla. bu gün haberlerde gördüm vitamin hapları sürekli kullanıldığı zaman kanser riskini arttırıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar