Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk hayatta ek olarak kullandiginiz ilaclar

reyou

Öne çıkan mesajlar

Lansor - famodin - rennie - talcid - duruma göre :)

Bunun yanı sıra uyumak için veya her türde gereksiz şeye alerjim olduğundan Atarax ( bilmeyen arkadaşlar için ataraz ilk olarak alerji ilacı olarak üretilmiş yan etkisi uyku ve sakinleştiricidir. :) )

Proje dönemlerindede hocasına göre Antidepresanlar xanas a kadar çıktığı olabiliyo :)
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde ilaç kullanmıyorum. Vitamin falan bunlara da uzak kalıyorum. Arada çok seyrek de olsa vitaminsiz kaldığım oluyo dilim falan çatlıyo o zaman 1-2 gün aldığım oluyo (çatlak dil acısı feci bişi)

Normalde ağır olmadığı sürece hastalıkta bile ilaç kullanmamaya çalışırım, doğallıktan yanayım. Hem zararlı, hem de mental olarak zayıflık göstergesi bence ekstradan günlük ilaç kullanımı (alerji, hormon bozukluğu ya da ne bileyim vücutta madde eksikliği vs gibi durumlar yüzünden kullananları kastetmiyorum tabii)
Sosyal ağlarda paylaş

Nakamura said:

hayır kullanmıyorum. İlaçların hepsi acizlik belirtisi kanımca.

Insallah kanser falan olmazsin. Kaninca bir gerzeklik ugruna bok yoluna gitme yok yere =)

edit : yogun oldugum gunlerde ve ozellikle nobet tutacagim gecelerde pharmaton aliyorum vitamin + mineral takviyesi ama ilactan sayilmiyor pek.
Sosyal ağlarda paylaş

Nakamura said:

hayır kullanmıyorum. İlaçların hepsi acizlik belirtisi kanımca.

Bu ne demek ya? Hastalanınca hiç bişey yapma yatağında yat, belki kendi kendine düzelirsin. Aciz değilsin sonuçta. Aciz yaşayacağıma gururumla ölürüm, "vücuduna ilaç sokmadan yaşadı büyük adamdı dedirtirim" kendime!
Sosyal ağlarda paylaş

Nakamura said:

di said:

Insallah kanser falan olmazsin. Kaninca bir gerzeklik ugruna bok yoluna gitme yok yere =)

edit : yogun oldugum gunlerde ve ozellikle nobet tutacagim gecelerde pharmaton aliyorum vitamin + mineral takviyesi ama ilactan sayilmiyor pek.

e iyi de, kanser olmuşsam zaten aciz düşmüşüm demektir =p

adam kurşun falan da geçirmiyodur bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir süre cilt hassasiyetim nedeniyle Cetrine kullandım (5 yıl civarı) daha sonra bende bağımlılık yaptığı ilacı kullanmadığımda rahatsızlandığım ortaya çıktı, 3 yıldır kullanmıyorum, hala bazı sorunlarım var ama ilaç kullanmak çözüm getirmiyormuş.

Bir de zamanında mutfağa gitmek için ayağa kalkıp mutfağa gideceğimi falan unuttuğum bir dönem vardı, o zamanlar baya ilaç kullanmıştım reçeteli reçetesiz, bıraktım sonra.

Bu aralar da sık sık minoset plus kullanıyorum kronik baş ağrılarım yüzünden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...