Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFAEL: Galatasaray - Levadia Tallinn 20.08.2009 @ 21:45

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Sabri rezaletti, adam her topu kaptırdı, 2-3 tane dağa taşa şut vurdu, 1-2 tane de neredeyse taca orta açtı. Bayağı pozisyon öldürdü, şu maçtan sonra hala Sabri'yi savunanla zaten bi daha futbol konuşmam, cahil der geçerim :) Tamam hızlı mızlı, 10 maçta 1 de iyi şeyler yapıyo ama takımda feci sırıtıyor, en fazla yedek olarak kalır acil durumlar için.

Ayhan kötü günündeydi, özellikle başlarda bayağı tutuktu, saçma pas hatası yaptı 1-2 kere, oyunu yavaşlattı sonradan düzeldi ama, sonlara doğru farkın rahatlığıyla daha serbest oynadı.

Aydın'ı çok beğenmedim. Yine eli belinde gezmeye başlamış. Kewell varken oynatılması hataydı zaten bence. Baskı yiyince eli ayağına dolaşıyor, anca farktan sonra toparladı o da.

Bunun dışında takımın geneli gayet iyiydi.

Gökhan Zan özellikle bayağı iyiydi bugün, tamam rakip zayıf falan ama sahaya 3 forvetle çıkmışlardı, hepsiyle tek başına mücadele etti resmen, özellikle bjk'lı arkadaşların çok bahsettiği pozisyon hataları bugün yoktu ileride ne olur bilinmez tabii.

Mustafa Sarp yavaş yavaş takıma ısınıyor. İlk geldiğinde tam bir küçük takım topçusuydu, yan paslar ve yavaş hareketlerle taktik öldürüyordu, şimdi daha sağlam, dikine oynamaya, arada ileri çıkmaya kale yoklamaya falan başlamış, olacak bu iş.

Arda pozisyon yadırgadı biraz.

Baros'u çok dövdüler, o yüzden silindi bir süre sonra ortadan.

Keita canavar.

Hakan hatasız sayılır.

Servete hiç iş düşmedi. Arada canı sıkıldı forvete çıktı o da, 5 dk forvette beleş bekledi baktı orada da pas vermiyolar sıkılıyo geri döndü.

Franco çok rahattı, 2 kere kritik pozisyon oldu, biri adamların düdük beklemeden kullandığı frikik ki orada güzel savuşturdu, bir de ama sonlara doğru bi boşa çıktı bişi oldu orada.

Kewell bildiğimiz Kewell, şu adamı yedek oynatmayın artık ayıp, zaten Elano monte edilince yedeğe çekilecek bari şimdi oynasın bol bol, sonra da rotasyona biner.

Elano iyi gibiydi, takıma daha alışamamış belli, heyecan da vardı, ama adamın tekniği sağlam 2 hareketle gösterdi bunu zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Franco çok rahattı, 2 kere kritik pozisyon oldu, biri adamların düdük beklemeden kullandığı frikik ki orada güzel savuşturdu, bir de ama sonlara doğru bi boşa çıktı bişi oldu orada.

Elano iyi gibiydi, takıma daha alışamamış belli, heyecan da vardı, ama adamın tekniği sağlam 2 hareketle gösterdi bunu zaten.

o franco yerine iyi bir kalecimiz olsa çok iyi olurdu ben pek guvenemiyorum o adama
abi elano sağlam adam ya fm de bile dağıtıyordu dehşet bir adam hala nasıl aldı gs inanamıyorum çok iyi oyuncu
onu da gorucez
Sosyal ağlarda paylaş

Sabri ; hayatımda bu kadar alakasız yerlerde gereksiz fauller yapıp, sonra bir de ellerini havaya açarak maymun gibi zıplayan bir adam görmedim. Taca yaptığı bir kaç orta haricinde kanatta faulden başka birşey de yapmadı zaten. Ayrıca bir poziyonda bomboş Keitanın önüne topu yollamak yerine geriye dönüşü vardı ki bir anda beynimden vurulmuşa döndüm

Aydın ; neden sahaya çıkıyor, Reykard neden bu kadar şans tanıyor anlamış değilim, gezinip duruyor, ne pres yapıyor ne takım oyunu oynuyor, ne koşuyor ne kovalıyor. Bütün bunlar yetmiyormuş gibi çalım hevesinden vazgeçmiyor, tabi adam geçemediği için kaptırıyor.

Ayhan ; En basit topları bile ayağında geveleyerek takımın vitesini 4 ten 1 e düşürüyor, hele bir de öyle pozisyonda toplar kaptırıyor ki rakip biraz kuvvetli olsa bu hataların kalemizde golle sonuçlanması işten bile değil. Yine çok kısa mesafeye atamadığı toplar, sürekli geriye veya yana oynaması, pres yapmaması, habire mustafa sarp ile birbirlerinin üstüne çıkmaları haricinde pek bir şey yaptığını söyleyemem

Kewell ; bu adamı neden yedek bıraktığını anlayabilmiş değilim. Koşmuyor, pres gücü nispeten zayıf, amma ve lakin tam bir futbolcu, attığı gol ve kazandırdığı çok önemli 2 serbest vuruş ile bunu fazlasıyla ispat ediyor.

Baros ; birşeyler olmuş bu çocuğa, inanılmaz şansız, en son öyle bir pozisyon oldu ki gözlerime inanamadım, kafa vurduğu top kendi ayaklarından dışarı gitti...

Arda ; dün %30-40 performansla oynadı, son golde keitaya attığı pas o kadar güzeldi ki rakip dayanamadı işi kendi bitirdi. Ama bir pozisyonda bomboş kewella oynamak yerine o da geriye sabriye dönünce benden küfür nasibini aldı o anda...

Keita ; çok istekliydi, taraftarı çok seviyor, her golden sonra GS armasını öpmesi de ne kadar tribüne oynayan bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Dün çok etkiliydi, eğer arkasında Sabri değilde Uğur felan olsaydı çok daha fazlasını yapardı. Serbest atıştaki vuruşu çok güzeldi.

Ayrıca başta Reykard olmak üzere bütün yabancılarımız ne derece nezaketli, terbiyeli ve efendi ise Türk oyuncularımız da bir o kadar hırçın, agresif ve kavgacı. Her pozisyondan sonra hakeme itiraz, rakibe el kol, vs. vs. vs. hiç yakışmıyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...