Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Maçı izleyemedim golleri şimdi gördüm de Kewell gol attıktan sonra Daddy Cool eşliğinde "Harry,Harry Kewell" tezahuratı çok hoşuma gitti.. Hakikaten ben de acayip seviyorum bu adamı,tam bir Lord... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 galatasaraya tebrikler gollerde güzelmiş. daha erken, ciddi rakiplerle oynamadı henüz hem gs hem fb ama inşallah iyi yerlere gelicekler bu sene avrupa liginde ümitliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 çok iyiyiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 keita coştu ardayı beğenmedim yani diğer maçlara göre beğenmedim keita çok fena. elanoyu izleyemedim girdiydi galiba son dakikalara bakamadım 15 dk felan kewel gol atmış onuda göremedim. ama iyiydi gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 2.gol cok basarili yalniz, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 direk çok iyiyiz. izlemene gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 olm en buyuk cimbom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 öyle böyle değil. derbiyi iple çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 penalti da cok klasmis ters kose neet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 o değil maçı veriyoz kanaldan 30 kişi izliyo 1-0 2-0 3-0 gol geliyo millet ağırıyo 4-0 oldu tek tük 5-0 olmuş ben dışardayım ses yok gol gelince sonradan farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 iyice showa dokmusuz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 7 maçta 25 gol ben maçı izliyemedim defans la orta saha nasıldı forvete hiçbirşey demiyorm ztn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Sabri rezaletti, adam her topu kaptırdı, 2-3 tane dağa taşa şut vurdu, 1-2 tane de neredeyse taca orta açtı. Bayağı pozisyon öldürdü, şu maçtan sonra hala Sabri'yi savunanla zaten bi daha futbol konuşmam, cahil der geçerim :) Tamam hızlı mızlı, 10 maçta 1 de iyi şeyler yapıyo ama takımda feci sırıtıyor, en fazla yedek olarak kalır acil durumlar için. Ayhan kötü günündeydi, özellikle başlarda bayağı tutuktu, saçma pas hatası yaptı 1-2 kere, oyunu yavaşlattı sonradan düzeldi ama, sonlara doğru farkın rahatlığıyla daha serbest oynadı. Aydın'ı çok beğenmedim. Yine eli belinde gezmeye başlamış. Kewell varken oynatılması hataydı zaten bence. Baskı yiyince eli ayağına dolaşıyor, anca farktan sonra toparladı o da. Bunun dışında takımın geneli gayet iyiydi. Gökhan Zan özellikle bayağı iyiydi bugün, tamam rakip zayıf falan ama sahaya 3 forvetle çıkmışlardı, hepsiyle tek başına mücadele etti resmen, özellikle bjk'lı arkadaşların çok bahsettiği pozisyon hataları bugün yoktu ileride ne olur bilinmez tabii. Mustafa Sarp yavaş yavaş takıma ısınıyor. İlk geldiğinde tam bir küçük takım topçusuydu, yan paslar ve yavaş hareketlerle taktik öldürüyordu, şimdi daha sağlam, dikine oynamaya, arada ileri çıkmaya kale yoklamaya falan başlamış, olacak bu iş. Arda pozisyon yadırgadı biraz. Baros'u çok dövdüler, o yüzden silindi bir süre sonra ortadan. Keita canavar. Hakan hatasız sayılır. Servete hiç iş düşmedi. Arada canı sıkıldı forvete çıktı o da, 5 dk forvette beleş bekledi baktı orada da pas vermiyolar sıkılıyo geri döndü. Franco çok rahattı, 2 kere kritik pozisyon oldu, biri adamların düdük beklemeden kullandığı frikik ki orada güzel savuşturdu, bir de ama sonlara doğru bi boşa çıktı bişi oldu orada. Kewell bildiğimiz Kewell, şu adamı yedek oynatmayın artık ayıp, zaten Elano monte edilince yedeğe çekilecek bari şimdi oynasın bol bol, sonra da rotasyona biner. Elano iyi gibiydi, takıma daha alışamamış belli, heyecan da vardı, ama adamın tekniği sağlam 2 hareketle gösterdi bunu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 kadıkoye gidene kadar 2 den fazla gol yemeyiz 5 atarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Rewendor said: Franco çok rahattı, 2 kere kritik pozisyon oldu, biri adamların düdük beklemeden kullandığı frikik ki orada güzel savuşturdu, bir de ama sonlara doğru bi boşa çıktı bişi oldu orada. Elano iyi gibiydi, takıma daha alışamamış belli, heyecan da vardı, ama adamın tekniği sağlam 2 hareketle gösterdi bunu zaten. o franco yerine iyi bir kalecimiz olsa çok iyi olurdu ben pek guvenemiyorum o adama abi elano sağlam adam ya fm de bile dağıtıyordu dehşet bir adam hala nasıl aldı gs inanamıyorum çok iyi oyuncu onu da gorucez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 az daha gaza gelinde, tam kıvama geleceksiniz kadıköye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Franco'dan iyi kimi alıcaktık ki? Casillas'ı falan vermezler bize :D:D Akinfeev'i alcaklardı zamanında dinlemiyorlar ki :P Edit: Fistan eninde sonunda yenicez kadıköyde hiç bir güzel şey sonsuza kadar sürmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Fistan, topic açma totemini bile denedin tutmadı. Çok üzüyor seni pro takımımız. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 topic acma totemi mi? ben acarım genelde mac topiclerini maç baslıyor topicler yok. napayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Fark atacağımız için gerek yok. 4.4 gol ortalaması ile oynuyoruz son 5 maçta. Lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 fistanin topicleri acmasi ama tum topiclerde kullandigi basarilar ibaresini GS icin kullanmamasi gozumden kacmadi degil. cok ince bir dokundurma olmus efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 sipeyskeyk said: niye sen açtın topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Sabri ; hayatımda bu kadar alakasız yerlerde gereksiz fauller yapıp, sonra bir de ellerini havaya açarak maymun gibi zıplayan bir adam görmedim. Taca yaptığı bir kaç orta haricinde kanatta faulden başka birşey de yapmadı zaten. Ayrıca bir poziyonda bomboş Keitanın önüne topu yollamak yerine geriye dönüşü vardı ki bir anda beynimden vurulmuşa döndüm Aydın ; neden sahaya çıkıyor, Reykard neden bu kadar şans tanıyor anlamış değilim, gezinip duruyor, ne pres yapıyor ne takım oyunu oynuyor, ne koşuyor ne kovalıyor. Bütün bunlar yetmiyormuş gibi çalım hevesinden vazgeçmiyor, tabi adam geçemediği için kaptırıyor. Ayhan ; En basit topları bile ayağında geveleyerek takımın vitesini 4 ten 1 e düşürüyor, hele bir de öyle pozisyonda toplar kaptırıyor ki rakip biraz kuvvetli olsa bu hataların kalemizde golle sonuçlanması işten bile değil. Yine çok kısa mesafeye atamadığı toplar, sürekli geriye veya yana oynaması, pres yapmaması, habire mustafa sarp ile birbirlerinin üstüne çıkmaları haricinde pek bir şey yaptığını söyleyemem Kewell ; bu adamı neden yedek bıraktığını anlayabilmiş değilim. Koşmuyor, pres gücü nispeten zayıf, amma ve lakin tam bir futbolcu, attığı gol ve kazandırdığı çok önemli 2 serbest vuruş ile bunu fazlasıyla ispat ediyor. Baros ; birşeyler olmuş bu çocuğa, inanılmaz şansız, en son öyle bir pozisyon oldu ki gözlerime inanamadım, kafa vurduğu top kendi ayaklarından dışarı gitti... Arda ; dün %30-40 performansla oynadı, son golde keitaya attığı pas o kadar güzeldi ki rakip dayanamadı işi kendi bitirdi. Ama bir pozisyonda bomboş kewella oynamak yerine o da geriye sabriye dönünce benden küfür nasibini aldı o anda... Keita ; çok istekliydi, taraftarı çok seviyor, her golden sonra GS armasını öpmesi de ne kadar tribüne oynayan bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Dün çok etkiliydi, eğer arkasında Sabri değilde Uğur felan olsaydı çok daha fazlasını yapardı. Serbest atıştaki vuruşu çok güzeldi. Ayrıca başta Reykard olmak üzere bütün yabancılarımız ne derece nezaketli, terbiyeli ve efendi ise Türk oyuncularımız da bir o kadar hırçın, agresif ve kavgacı. Her pozisyondan sonra hakeme itiraz, rakibe el kol, vs. vs. vs. hiç yakışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=120335049786&ref=mf özeti hala izlememiş olanlar buyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 galatasaray2'ın en önemli oyuncusu kewell'dır. (nokta) bir de adam kendi kalesine attığı gol recep'inkiyle yarışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar