viperous Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Hype yiyen diger oyunlardan ya once ya da sonra cikarmalilar kanimca.Nasil olsa yine ilk basta hucum edilecek oyuna, sonra bizim gibi core kadro yoluna devam edecek.:)
Bevier Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 GW2 iyi olur inşallah bekleyip görecez, şimdi askerde olduğum için hiçbirşey takip edemiyorum ama hele bir dönebilirsek oyun dünyasına dalacam yeniden :) Viperous sen GW2 kısmına mesaj attığına göre cemsin heralde, senle de görüşürüz artık gw2'de hadi öperim :)
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 wouw konsept video. bu konseptleri yansitsalar var ya!
walkie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 http://www.arena.net/blog/guild-wars-2-design-manifesto#more-1891 official blogda game design hakkındaki yazı...
tunch Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 her zamanki gibi çok güzel şeyler anlatmışlar.. ne yazıkki senelerdir mmolarda olan şeyler bunlar.. tek çekici yanı , daha önce söylediklerini yapabilmiş bir firmadan geliyor olması. eğer söylediklerini yapabilirse , tam da istediğim mmoyu bulmuş olucam demektir. tek derdim item shop olmasın bu oyunda :)
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yeni elementalist videoları gelmiş. spell efektleri cidden çok kral olmuş yürü be arena.net http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/473/view/news/read/16839/Guild-Wars-2-Elementalist-Spell-Videos.html
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 çok güzel hakikaten efektler. Dikkatimi çeken 1-2 şey; Phoenix büyüsü eskiden sadece damage bazlıydı. Sanırsam şimdi phoenix geri döndüğünde ya mana veriyor ya da heal veriyor. Ama muhtemelen verdiği damage'e göre mana olsa gerek. Water Trident büyülerini suyun üstünde yapıyor olmaları da dikkatimi çekti. Acaba suyun üstündeyken water büyüleri bonus mu alıyorki? yine aynı şekilde elektrik büyüsünü yağmurlu havada yapmış olmasıda bi soru işareti bıraktı kafamda. Hani belki ıslandığı için elektrik büyülerine bonus damage kazandırıyordur vs. bekliyoruz sabırla.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Çok güzel olmuş efektler, bonuslar da kesin olacak gibi, bir röportajda vardı sanki lokasyonun önemi gibi bir şeyler.
tunch Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 lokasyon + yanımızdaki elemanlarla efektleri birleştirme gayet iştah açıcı
NeroWarden Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Gelsin artık pff. Başka bişey beklemiyorum.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Daha tüm class ve ırk ların video ları çıkar, sonra cb, ob derken, 1.5 yılı bulur en az. Necro-Monk çıksın yeter bana gerçi =) off topic: Gw betayı hatırlıyorum, oyuna ilk girişimde noluyor lan demiştim, grafikler yüzünden, devamı da çok güzeldi, süper zaman geçirdik.
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 necro monk ne iki yüzlü bir classtır arkadaş :)
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Çok fenaydım sorma:) Tabi daha pve tabanlı bu, warri oynadım pvp de daha çok.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 İşte gw nin güzelliği bu. O build akar, bu build patlar yok, her şeyin counter ı var, biri yeni build bulur, hemen arkasına anti si gelir...
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 karakterlerin oyun-içi konuşmaları güzel bir ayrıntı olmuş
NeroWarden Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Kendime ait 14 tane Guild Wars accountum var. Closed Beta'da işime yarayağına inanıyorum nihehe.
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 yo offf ya bir anda sogudum gene Will there be a subscription fee for Guild Wars 2? Nope. Like the original Guild Wars, there will be no subscription fee for Guild Wars 2. You just buy the game and play it online without paying a monthly fee. ya sunu bu sekilde yapinca iti kopugu dolusuyor oyuna neden aylik ucret koymuyorlar ki. direk oyunu kademe atlatan ya da dusuren bir olay bu. hey allam..
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 hiç GW oynamadım ama phoenix ve o churning earth büyüleri çok şık olmuş tebrik ettim.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kanun ben gw de hiç etkilenmedim it kopuktan, bir kere bu oyuna becerileri yetmiyor.
Buzx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kanuni sen gw oynamadın sanırım. it kopuk olacak bi ortam yok zaten şehir dışında adam görmüyosun.
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bu oyunda öle amele tipler olmaz beceremezler yani. hem sonucta tamamen free degil oyunu almak zorundasın. ilk oyun cıktıgında her oyunda oldugu gibi bi sürü adam dolar ama sonrasında belli tarzda insanlar kalır. he bide zaten herkesin begenecegi tarzda bi oyun degil oynayan insanlar belli seviyede o yuzden cok seviyodum gw'yi inşallah gw2 de guzel olur
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 ÖF ya artık sabredemiyorum gvg diye göbeğim çatlıcak yeter artık -.-'
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Kanuni said: yo offf ya bir anda sogudum gene Will there be a subscription fee for Guild Wars 2? Nope. Like the original Guild Wars, there will be no subscription fee for Guild Wars 2. You just buy the game and play it online without paying a monthly fee. ya sunu bu sekilde yapinca iti kopugu dolusuyor oyuna neden aylik ucret koymuyorlar ki. direk oyunu kademe atlatan ya da dusuren bir olay bu. hey allam.. hakikaten oyunu hiç oynamadan konuşmuşsun bencede. Aylık ücret olan MMO'lardan çok daha az it kopuk vardı oyunda. Çünkü öyle 7/24 lifeless takılıp item'lara boğulabileceğin, pwnz0r equipmenta sahip olabileceğin bir oyun değil. Tek başına da oynayamazsın. Bunlar zaten o iti kopuğu eliyor otomatik.
Öne çıkan mesajlar