-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 baya heyecanlanıyorum ha. silah sistemi süpermiş.
mardox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 şu durumda tek rakipleri thy o yüzden kasmazlar yetiştircez diye...
tunch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bu skill combo muhabbeti , iyi oyuncu / kötü oyuncu muhabbetini de bariz belli eder. müthiş müthiş!
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bi kere cataclysm'in soğumasını beklerler direk hazır bile olsa.
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 -Deno- said: ilkini oynamayarak hata ettiğimi düşünmüştüm hep, bunu kaçırmamak lazım. ilkini oynadım kesinlikle bunu oynamak gerekiyor. Tavsiyem swtor çıkana kadar buna gir. hatta çıktığında bile oyna. Olmadı patlarsa devam edersin. :)
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 http://www.facebook.com/event.php?eid=155759734446108
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 http://www.arena.net/blog/john-and-eric-answer-your-items-and-loot-questions transmutation stonelar hakkında bilgi vermişler. bide facebook sayfasında; Guild Wars 2 Wow we have 91,000+ Facebook Friends. When we hit 100K+ we'll need to do something special to celebrate
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 tamda facebook haberini vermeye gelmiştim :)
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 http://hom.guildwars2.com/index.html#page=welcome guildwars 1 oyunculari nicklerini yazarak ne kazandiklarini gorebiliyorlmis ama ben beceremedim. ya da tam anlamadim :)
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 eski gw'yi yükleyeyim dedim, oyunu bi açtım 5 tane birthday present birikmiş dfsgk
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 PvP, GvG ya da BG şeklinde olmayacak herhalde, zone bazlı falan. Şehirler dışında herkes herkesi yiyebilmeli çünkü. Yoksa PvP ve Normal RP falan şeklinde serverları mı ayıracaklar acaba?
Raze Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 @Kanuni GW1 deki herhangi bir karakterinin ismini yazıyorsun Hall of Monuments'deki toplam(o accounta bağlı tüm karakterlerin) açtığın şeyleri listeliyor, ona göre de kazandığın item/title vs yazıyor. @Alexi_Septimus Zone bazlı olacak. Normal MMO olan, demolarda gösterdikleri yerler coop; belki aiondaki gibi duel falan vardır ama onun dışında pvp yok. Mist dedikleri yerde bir (ya da birkaç?) zone var burada 3 farklı server birbiriyle değişik kaynaklar, bölgeler vs için savaşıyor. Bir de bildiğimiz GvG, ladder vs.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Ha, yani contested territory kafası herkes birbirine hallenebilecek bahsettiğin zonelarda? Diğer her yer de safe zone. Eğer durum böyleyse fena değil gerçekten. Ama keşke PvP serverı şeklinde ayrı açıp her yer de mevzu yapılabilmesi mümkün kılınsa. E peki GvG mevzusu da bu bahsettiğimiz zonelarda dönüyorsa ne espirisi oluyor ki GvG'nin, guild kuralım mevzu çıkaralım, birbirimize savaş açalım dışında. WvW gibi bir olaydan bahsediliyor bu arada, faction cart curt yok, nasıl oluyor bu anlamadım hakkaten.
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 wvw serverlar karşılaşıyor, kaynak, kale, siege vs. ve open pvp gw ye uygun bir şey değil, amaç guild ismini duyurmak turnuvalarda başarı kazanıp.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Of çok heveslenmiştim halbuki, yazık oldu.
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Yalnız bunun instanced pvp sini wow ile karıştırmamak lazım, hiçbir şey sabit değil, her gün yeni bir taktik oluşur vsvs
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 wow'da gayet tekil oynayabiliyosun pvp'yi. bunda -en azından gw1'de- tekil oynamak gibi birşey söz konusu değil.
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Şimdi sen wow pvp sini mi övdün? Bence, sorsan herkese, 10 kişiden 7-8`i takım pvp sini seçer, solo yerine.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ne alakası var ben wow'u 7 ay oynayıp bıraktım, gw'yi 2 sene oynadım. diyorumki, wow'un pvp'sinde atıyorum 50v50 mi kaçsa artık, kimse kimsenin şeyinde değil herkes bireysel takılıyor ve bireysel takılarak kill falan alabiliyor, herhangi bi takım oyunu vs. gerektiren bi yanı yok. gw ise tam tersi diyorum, bireysel takılman mümkün değil, takımdaki bütün oyuncular birbiriyle kordineli olmak zorunda, eğer olmazsa gg. takımdan 1 kişi "aga ben şuraya bi gideyim, bi takılayım ya" falan diye gruptan ayrılırsa o grup o maçı kaybeder. sence burada wow'u övüyor olabilir miyim? :)
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bence guild wars 2 , 1 gibi olmıcak ya, yani ben oynamadım guild wars 1 i de tahminen guild wars 1 fanları sevmicek, çünkü bu oyunda baya bi PVE ye vs ye odaklanmışlar , şu ana kadar tanıttıkları herşey onun üzerine hani tabi ki pvp vs olacak da daha hani eski guild wars hakkında duyduumuz şeylerden haber yok daha. o yüzden fazla umutlanmayın derim! ama hiç oynamamış biri olarak benim sorun yok xP
Öne çıkan mesajlar