DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 D&R 117TL ye satıyor kutulu olarak en temizi ve sağlıklısı bence o. Bende iade edip buradan alabilirim. Edit: Ben GW2 official site üzerinden almıştım 130TL ye. Edit: AVEA kullananlar varsa 1 gün beklesinler benden söylemesi :)
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 GW2 official siteden aldığını hesaba register etmişsindir, onu iade alacaklarını hiç zannetmiyorum
armagan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Keriz gibi 130TL'ye aldıktan sonra pişman olup iade etmeye çalışmıştım, ArenaNet hadi len dedi..
KingV Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 D&R'da pre-order addition demiş. nasıl birşey ki acaba o? normal kutulu beta versiyon gelecek de eksik kısmını çıktığında netten yama olarak mı indireceğiz?
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 leveltr'den alanlar için, oyun çıkınca 2. bir cd key daha gönderilecekmiş bu arada.
jagd Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Leveltr 'den havale ile 79 TL ye size güvenip aldım (keyi satın alınca sitede görüyorsunuz ,register ettim ) sorun yok tabiiki .Yaklaşık beş dakikada havaleyi hesaba geçtiler buda ilk alışverişim. D&R daki fiyata bakınca 50% gibi bir fark oluyor . KingV pre-order edition dediği bir serial numarası var kutuda . Kuzey amerikada ( abd ve kanada ) daha sonra aldığın yere gidip gerçek kutuyu alabileceksin .Avrupa bölgesinde aldığın yerden gisip oyunun dvd sini barındıran kutuyu alıp alamayacağın konusu muallakta idi .
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 ayri bi satin alma topici acilsada rahatlasak.
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 leveltr'den deluxe edition almak istiyorum da kalmamış galiba ?
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 ayranın yok içmeye deno hala delux ile gidiyorsun..
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 deluxe'ün bir olayı yok ki niye deluxe istiyorsun
bemre Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 hahaha sana bir adet Y ikram ediyorum
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Avealılara 50 TL Alışverişe anında 10 TL indirim! Kampanya 20 Nisan - 20 Mayıs 2012 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya kapsamında Avea müşterilerine özel D&R mağazalarında 50 TL ve üzeri alışverişlerinde anında 10 TL indirim kazanacaklardır. Kampanyaya katılım ilk 20.000 kişi ile sınırlıdır. Kampanyadan faydalanılabilinmesi için DR yazıp 5060'a sms gönderilmesi ve indirim kodu alınması gerekmektedir.
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 bende d&r dan almıştım ilk geldiği gün böyle afilli kutulu mutulu gören ne var lan bunun içinde der.3 parça kağıt çıktı sadasd
Laskhel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ben de d&r dan aldım bugün, 3 parça kağıdı bulduğuna şükret sen, bana bi parça kartonu layık görmüşler.
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Bu avea indirimi d&r internet sitesinde geçerli değil sanırım.Ben promo kodu girince hata veriyor sitesinde.Yapan var mı ?
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Herkese Merhaba, D&R'a gidip oyunu almam mı mantıklı oksa kredi kartı ile sitesinden mi? Şimdi pre-purchase yap haftaya haftasonu açılaak betaya katıl diye mail atmışlar bana. Zaten alacaktım ama Cuma'ya kadar alıp yüklemem farz oldu böylece. Var mı öneriniz? Sitesinde normali 54.99 Euro, deluxe edition çok mantıklı gelmedi zira güzel birşey sunmuyor o nedenle normalini almayı düşünüyorum. Şimdiden çok teşekkürler.
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 deluxe edition'in hiçbir olayı yok. D&R'dan alabilirsin rahatça. Ayrıca internet üzerinden key satan başka siteler de var. Bu sitelerden key alanlar register yaptı. Ancak daha sonra oyun için yeni key falan gelmesi gerekiyor, bazı aksiliklerin çıkma ihtimali olabilir. Direk basayım parayı kafam rahat olsun diyorsan gidip D&R'dan al bence.
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Peki D&R fiyatını biliyor musun? Aşağıdaki linkteki fiyat doğru mu? Bir de İstanbul Anadolu yakasında nerede bulabilirim? Dün Bağdat Caddesindeki iki mağazasına da baktım ama göremedim. D&R GW2 Teşekkürler.
interperez Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 bu ne lan The next Guild Wars 2 Beta Weekend Event is on 27-30 April 2012 and we want you to join us! The only way to guarantee an invitation to this three-day event is by pre-purchasing your copy of Guild Wars 2. By pre-purchasing the Digital, Digital Deluxe, or Collector's Edition of Guild Wars 2 you'll play in the Beta Weekend Event, get three days of Headstart Access to the final game, and receive the exclusive Hero's Band in-game item. random mu gönderiyolar bu maili ben prepurchase edeli 2 hafta oldu.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 bazı keyler geçersizmiş, preorderları saymamış bazıları için beta evente
interperez Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 doğruyu söyleyin yorganın altına girip ağlıcam yeminle.
Öne çıkan mesajlar