Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 tankin icindeki hemen silsin oyunu. ruh sagligi icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 AHASHfghasfhahahhashfahshf gerçek olamaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Ahahaha o ne ya. Denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 aha 4x zum la red dot acildi.. k/d 2x oldu bi anda asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 geçen gün yeniden bakayım dedim allahdan bilgisayar bok yeme otur dedi desktop a döndü de kurtuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 medicte red dot li silah yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 var abi hepsine red dot koyabiliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 m60'tı sanırım, medic'le aldığımda hile açmış gibi hissetmiştim engineerdan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mighty_THoR said: geçen gün yeniden bakayım dedim allahdan bilgisayar bok yeme otur dedi desktop a döndü de kurtuldum ASahahaha aynısı banada oldu gene bağlantı problemi çıktıydı yuh dedim kaç yıl oldu hala aynı sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 http://steamcommunity.com/profiles/76561198018496952/screenshot/540637749935340317/?tab=public az önce hayatımın hayat kurtarışını yaptım 9 tane medical ops madalyası ve üstüne 7k puan yaptım öyle güzel aksiyon döndü ki öldürdügüm adamın puanı 3 dk sonra geliyodu heallardan dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 medic baya opmu$ zaten. gecen oyun sonunda madalyalara tiklamaktan oyun coktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 4/30 görmedik sanma asdfs şaka bi yana medic direk k/d düşürmeye yarıyor bende de. dayanamıyorum atlıyorum her ölene aynen bu şekil ben de asdafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 degi$ik bi baski yaratiyo olen adam, 8 saniyede adama yeti$meye cali$iyosun felan. gecen biri team kill yapti silahimi caldi sonra revive etti beni canin saolsun istesen verirdim dedim asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 medic cidden çok zevkli ya 4/30 olur tabi hem çok lag var bende her zaman hem de adamlar 10 kişi bi kanattan geliyo ölenleri resliyim diye koşturuyorum ölüyorum dogal olarak da en az 45 tane res var orda ona say :D bi de bişey sorucam bende lag hep çok fazla oluyo almanyadayım anasını satıyım 11 ms görünen alman serverına giriyorum 200+ ms oluyo her zaman 10 sn önce 400le download edebilirken o şekilde lag olması çok koyuyo dfg son olarak friend listinize eklerseniz oynarız birlikte giriyorum sık sık bu aralar mulgear nickim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 bi ara gordum seni bi sunucuda ama fazla kalamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 hala oynayan varsa, guncel nikleri yazin da ekleyelim. Eshreff benimki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Medic oynarken çok küfür yiyorum ben alman serverlarında, ana avrat gidiyo şerefsizler. Neymiş karı gibi hemşirelik yapmicakmışım, biraz savaşıcakmışım bilmemne. Terbiyesizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ahaha bana hiç laf etmediler öyle paso 1. oldugum için ama ben de tam o şekilde oynuyorum 6-7 killim oluyo normal bi oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 İşte ben de birinci oluyorum puanda da, kd düşük yerlerde olunca sövüyolar ficken mutter şayze frau diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ahaha gel oyun atalım ressler dururuz birbirimizi :D bi de yeni bi buğu çıktı galiba adamın biri ölmüş mesela silahı ayrı bi yerde kendisi ayrı bi yerde adamı ressliyorum puanı alıyorum anında düşüyo tekrar yere bunu 4 kere yapabiliyorum adam resslenmiyo ama 200-240 puan alıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 benim oyunla ilgili sorunum var ya bissürü mesela çok uzun sürede yükleniyo ve ping hep yüksek pb açık kapalı farketmiyo server girişinde 11 görünüyo 200 oluyo oyunda nefret tiksinç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Almanya'dan ping şikayeti yapıyorsun, ben İstanbul'dan QQ'ya bir başlarsam 3 sayfa ilerler bu topik safsafsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 abi cidden çok kötü ama ya hep 200+ ve böyle adamlar speed hack açmış gibi uo'da yürüyolar genelde bi de aşırı uzun sürede yükleniyo bazen yüklenene kadar 2. base e geçilmiş oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Valla ben taaa buradan 160-180 ping falan işte. Biri çalıyor senin bandwithi herhalde ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ya böyle yapılması gereken ayarlar filan bi hedeler vardı burda biri yazmıştı bulamadım şimdi 23423 sayfa var hatırında olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar