niggaknow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 serverlar mıçtı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Beyler ps3 de bu kitupgradeleri nasıl alacağını bilen var mı? http://www.battlefieldbadcompany2.com/kitupgrade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ps store ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Bulamadım ya ps storeda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 us storeda yoktu galiba.ukye bak us ye geldimi bilmiyorum ama ben bi ara baktıgımda yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 pcye gelsenize ekleyin hep oynuorum aktif olarak BioBoostedArmor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Bu oyuna yeni harita lazım, neredeyse ağacına kadar ezberledik :P Mevcut x haritasının Y modu da değil yani, sıfırdan harita yapsınlar. DLC falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam http://www.youtube.com/watch?v=d9elaydua6E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 3 aydan fazladır oynamıyordum neredeyse, 2-3 gündür dönüş yaptım da ne olmuş bu oyuna ya ne kadar puştluk, çakallık, afedersiniz ama götlük varsa hepsini çözülmüş. 3 kill kalmıştı Laguna Presa'nın ilk baselerini savunuyorduk işte, UAV geldi az canlı base'in yanına yattı. Bende mal gibi ateş etmeye başladım ama niye buraya indi diye de bir yandan düşünürken jeton o an düştü, ateş etmeyi kestim ama çok geçti sdfdsfds UAV patlamasıyla base uçurmalar, pompalıların bu kadar çok kullanımı, c4'cülerin baselere ölümüne girip sürekli puan toplaması hatta patlatması off off Oyunu en saf döneminde oynamışız biz ya :D Gerçi C4'cülük bayağı eğlenceli birşeymiş, arada yapıyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 vietnama para verilmez hiç.moh cıkıyor ztn surda 1 ay sonra e cok istiyen bf43 alsın 9 pound oyalar adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 bedava olacak diye biliyorum vietnamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Red said: vietnama para verilmez hiç.moh cıkıyor ztn surda 1 ay sonra e cok istiyen bf43 alsın 9 pound oyalar adamı abi adamlar 9 pound verin bf43 alın oyalar sizi diyor. biz pc'ciler çıksa da sabah akşam fapfapfap diye hayaller kuruyoruz adam oyalar diyor ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 bedava olacaksa güzel :) valla bf43 geçenlerde aldım ben 9 pounda :). bfc2den sıkıldım biraz degişiklik olsun diye.moh ve fifa 11 cıkana kadar .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 İyi C4 kullanan adama saygım sonsuz. Korkudan denemiyorum bile, az teamkill yapmadım eheh. Vietnam güzel duruyor, iron sight kapışmaları. Atmosfer de iyi. 4 harita var dedi, bence çok az. Customization olarak ne yapmışlar onu görmek lazım. Eğer o da yarım yamalak ise mod gibi birşey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 bc2 nin bokluğu şu: ya ezilen takımdasınız ya ezen. Ezilen takımdaysan bi bok zevk alamazsın öyle lanet bişey takımın ne attack yapar ne adam gibi teamwork olur öyle gelir ezerler seni. Oyuna harcadığım sürenin 3te1 ini düzgün takımlar olan server aramakla arıyorum. Lanet olsun bıktırdı artık ya ezim ezim ezilen salakların takımındasın ya da ezen.Ezen takımda olursan da direk bayrakları alıyorlar sonra ordan baserape yapıyolar bazen.zevksiz oluyo yine yani. Çok nadir dengeli oyunlar oynadım cidden çok nadir. Halbuki bf2de böyle bişey yoktu. harbiden yoktu yani herkes akıyodu bi şekilde. Bok gibi bişey bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Yeni patch gelmiş. http://www.eurogamer.net/articles/2010-10-28-battlefield-bc2-pc-patch-incoming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 vietnamı bekliyorum hala cıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 stingbull said: bc2 nin bokluğu şu: ya ezilen takımdasınız ya ezen. Ezilen takımdaysan bi bok zevk alamazsın öyle lanet bişey takımın ne attack yapar ne adam gibi teamwork olur öyle gelir ezerler seni. Oyuna harcadığım sürenin 3te1 ini düzgün takımlar olan server aramakla arıyorum. Lanet olsun bıktırdı artık ya ezim ezim ezilen salakların takımındasın ya da ezen.Ezen takımda olursan da direk bayrakları alıyorlar sonra ordan baserape yapıyolar bazen.zevksiz oluyo yine yani... QFT Bikaç aydır oynamıyorum, sebebi çok güzel özetlenmiş. Bu yazıya bi de her patchte oyunun performansının düşmesini ekledim mi tam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 valla biz 4 kişi teamspeak ile hayvanlar gibi konuşa konuşa oynuyoruz, ezilsek te ezsek de eğleniyoruz yani. Bence CoD MW2'yi döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 evet, mikrofonlu ve düzgün squad'la oynandı mı BC2 MW2'yi bencede döver, ama tek başına bayılıyor inasn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 abi yok ne etrafımda bunu oynayan arkadaş var, e şimdi bu hon gibi dota gibi de bişey değil ki oyunda friend yapıp aynı oyunlara girelim ne biliim olmuyo yani. Keşke şöyle 3 tane arkadaşım olsaydı pcleri güzel, oyunu oynamayı bilen.. Tsden akardık sonra mis gibi Tek basıma giriyorum şansıma güzel takımdaysam bazen zevkli oluyo, değilsem direk sövüp çıkıyorum. Bu arada +1 elemana ihtiyacımız var gel koçum akarız tsden diyen olursa gelirim, iyi oyuncuyum yani hehe^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Denge değişiklikleri süper (tu) ÖZellikle silahın işlevine göre yapmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 stingbull said: bc2 nin bokluğu şu: ya ezilen takımdasınız ya ezen. Ezilen takımdaysan bi bok zevk alamazsın öyle lanet bişey takımın ne attack yapar ne adam gibi teamwork olur öyle gelir ezerler seni. Oyuna harcadığım sürenin 3te1 ini düzgün takımlar olan server aramakla arıyorum. Lanet olsun bıktırdı artık ya ezim ezim ezilen salakların takımındasın ya da ezen.Ezen takımda olursan da direk bayrakları alıyorlar sonra ordan baserape yapıyolar bazen.zevksiz oluyo yine yani. Çok nadir dengeli oyunlar oynadım cidden çok nadir. Halbuki bf2de böyle bişey yoktu. harbiden yoktu yani herkes akıyodu bi şekilde. Bok gibi bişey bu olay onda da adam gibi teamplay yapan takımlar eziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 genelde teamplay vardı ama, herkes öyle oynuyodu.Bunda herkes kendi başına takılıyo kimi pusmuş bi yerde oyun boyu kıpırdamıyo, kimi tankla takılıyo kimi bilmemne..Nadiren squad player lara rastlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ben tek tabanca oynuyorum.maksat eglence.kazanma gibi bi şeyim yok yani.squadları spawn olmak için kullanıyorum güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar