yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 son girdiğimde bende baya sorunsuzdu bu 300 - 500 mb patch geldikten sonra baya iyiydi. gerçi baydım ben biraz ama, reskill olayını bende anlamadım :) Sanırım ctf gibi mod da adamlar tüm base leri alıp, son kalan base de reskill fln çekiyor yoksa pek kolay değil yauw
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Bazı salak bebeler takımları yenilmeye başlayınca karşı takıma geçip, medic olup reskill yapıyordu.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Şu şekilde hani rush haritada ortadaki adadaki mconları yok etmeye çalıştığımız harita var hatırlarsanız.Heh şimdi takım noob karşı takım organize olmuş sniperlar adadan yağmur gibi mortar yağdırıyor medicler arkada adamlarını resliyorlar bu şekilde reskill oluyor gayet.
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 spawner ı deli ediyor beni. spawn-kill yememek için basede doğuyorum ona rağmen gidip adamın önünde doğuyorum yada öyle ortalık biryerde doğuyorum ki adam haritanın ortasından vuruyor. çok mu zor düşman askerinin olmadığı yerde spawnlamak yada kuytu biryerde, of
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 baya güzel silahlar varmış: http://www.joinaclan.com/bfbc2-weapon-and-gadget-unlocks-by-class/medic-class-unlocks/
stingbull Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Ya kimse salak salak bağlanamama ya da disconnect sorunlarıyla karşılaşmıyo mu.. Bi bende mi oluyo bu salaklıklar. Gel de çek abicim o kadar para bayıp aldık tadını çıkaramıyoruz allah belanızı versin.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Karşı takımın deploymentı sınır dışı yapmaları lazım. Bir rush haritasında öyle birşeyle karşılaştım. Bütün haritalar o şekilde olursa spawn kill çok azalır, takımının araçlarını da çaldırmazsın.
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 said: VIP Map Pack 4 has been released for the PlayStation 3, Xbox 360, and PC! It includes Rush mode for Atacama Desert and Conquest mode for Port Valdez. (tu)
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 arcane said: Karşı takımın deploymentı sınır dışı yapmaları lazım. Bir rush haritasında öyle birşeyle karşılaştım. Bütün haritalar o şekilde olursa spawn kill çok azalır, takımının araçlarını da çaldırmazsın. sonra adamlar base'e giremiyorlar diye sniperla baselerinde pusuyorlar
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Oyunun ortasında atıldım serverdan sebep "VIP" oyuncunun gelmesiymiş.VIP oyunculuk ne yahu ne ara çıkarttılar?
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Chemical said: arcane said: Karşı takımın deploymentı sınır dışı yapmaları lazım. Bir rush haritasında öyle birşeyle karşılaştım. Bütün haritalar o şekilde olursa spawn kill çok azalır, takımının araçlarını da çaldırmazsın. sonra adamlar base'e giremiyorlar diye sniperla baselerinde pusuyorlar Oyunda olmayan bir fonksiyon için bile sniper QQsu iyiymiş.
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 nasıl yok yahu? bc2 pc beta, karlı rush haritası, saldıran tarafın yarısı tepeye base'e pusardı genelde defans kazanırdı. şimdi pusulan yeri defansın girebileceği hale getirdiler ama hala base'de pusan adamlar var iyice gerilerde duran.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Söylediğin şeyin benim dediğimle zerre kadar alakası yok. Rakip deploymentına girilip pusulup spawn kill yapılmasından veya daha da beteri araçları çalmaktan bahsediyorum. Attacker olup da deploymentına pusan kaybeder zaten, pusarsa pussun yani.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 attackerlarda pusanlardan nefret ediyorum 10 kişiyiz 5-6 kişi basede recon 2-3 kişi saldırıyoruz yetemiyoruz tabi
felfecir Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 niggaknow said: bi de level olayında bi problemim var. her oyundan çıkışımda statlarım 0 lanıyor neden? sadece dog taglerim duruyor yani bugün aldım oynuyorum, ama aynı sorun bende de oldu. oyun da unlocku gösterdi, ama menüye dönünce hepisi sıffır
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Ort. 200 ping oluyor hep. Sizlerde kaç bu sayı? ve kullandığınız net nedir ?
felfecir Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 100 kbps 160-140 falan oluyor. yanlış hatırlamıyosam birisi, bu pingin gidiş geliş olduğunu söylemişti, yani asıl pingim 80
stingbull Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Aynen bende de 1mb var ve oyunda tab a basıp baktığımda 140-160 görüyorum ben de.Ve gayet oynanabilir, lagsız.Bi de eskiden 6mb falan vardı yine aynıydı ping.1mbde de değişmedi güzel hala.
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 felfecir said: 100 kbps 160-140 falan oluyor. yanlış hatırlamıyosam birisi, bu pingin gidiş geliş olduğunu söylemişti, yani asıl pingim 80 iyi de oyunu gidiş geliş oynuyosun zaten abi
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 o değil de mg36 ne biçim silah olmuş arkadaş. recon'nın sniyperska(yazım hatası olabilir) mı nedir o silahlarını kullanıyorum ofensif takılmak için. uzaktan zaten tırt, çok yakında olmadığın sürece yine tırt. Adam mg36 ile haritanın öteki ucundan zort diye indiriyor. Çok şikayetçiyim çok...
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 pusma bilader beyzine git adam akıllı ekşına katıl o zmn cık cık :)
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Baran abi sen ne içiyorsun ya da okuduğunu mu anlamıyorsun? haha ne yazmışım ben oraya? ha canım bir kez daha oku sonra cevap ver.
Öne çıkan mesajlar