Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield: Bad Company 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
he söyliyim onlarıda unutmadan. dikkat

usercp den dx diagınızı mutlaka yollayın (solda aşşada Manage DxDiags)

Edit Profile den tümünü eksiksiz doldurun.

Your CT Player Name e CTnikiniz i yazın. ör. CTMoriq

başkada bişey yok sanırım. en azından benim bildiğim.
Mesaj tarihi:
Bir istedikleri sey de, teamspeak 2 kurup zamani geldiginde her seyiyle hazir olmak iste. Siteden user, pass veriyorlar. Bunun disinda bekliyorsun iste. Birebir baglanti kuruyorlar zamani geldiginde.
Mesaj tarihi:
small reminder for all!! an correct user profile is a must or no Access to the Test server
(DxDiag,CT Game Name and Your CPU type ) need help ? i am in TS

Teamspeak olayıda mic. falan olduğunı doğrulamak için.
Mesaj tarihi:
teamspeak için bi "you must introduce yourself" gibi bişey yazmışlarda dedim girip HAAY AM FAYN TENKS WATSAP falanmı dememiz gerekiyor, yokmuş ama sanırım öyle bi şey. fakat ts serverında olsak iyi olurmuş.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

CT Game name ne? CT ne?

Combat Testing'teki beta testerlar için oyunda isminin başına CT koymanı istiyorlar. Sitede üyelik bilgileri arasında CT Game Name gibi bişey var normal ismin Lathspell mesela CT Game Name kısmına CTLathspell yazıcaksın. CT Lathspell veya CT-Lathspell değil boşluksuz, işaretsiz.

aynı şeyi oyunda da istiyorlar. Beta başladığında oyuna girdiğinde Nickin CTLathspell olmalı. ayrıca CT'yi clan tag'ı olarakta değil, direk Soldier Name olarak istiyorlar.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar sanırım beta konularının public alana taşınmasıyla ilgili sorunlar varmış, moriQ'in isteğiyle kendi mesajlarını sildim, arada diğerleriniz de alakalı mesajları vardı onları da budadım, kusura bakmazsınız umarım.
  • Yeni Oluştur...