draedan Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ping i dusuk , KILLCAM in kapali oldugu server isimleri bi not duselim mi, biktim aramaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onaykartal Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 valla web browserda ping düşük olsa bile oyunun içinde serverların nerdeyse hepsi aynı 150 ping, 30 die giriyorum hop içerde firlio... 100+ pingi olana giriyorum içerde gene 150 anlamış değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 DarKRideR said: o nelson bay sanırım son dönemlerde yapılmış en kötü map ... karanlıktan ne adam seçebiliyorsun ne de adam gibi siper alabileceğin bir yer var. Attackers'in komple mal olmadığı bir durum haricinde defenders'in kazanma ihtimali yok o mapte ... nasıl yani, yok artık. Defender inanılmaz avantajlı tam tersine o map'de bana kalırsa, tüm binalar gl e vs. çok açık, c4 kurmak dert kurduktan sonra korumak ayrı bi dert, hele bi de son base de b sanırım büyük olan mekanı alabilmek için inanılmaz sabır ve iyi oyun gerekli. Medic assault ları doluştur içeri girebilmeleri çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Valla bence de orda atak yapmak zor, özellikle ilk phase. Etrafta çok fazla engel var, illa ki yakın savaşa zorlanıyosun. Öyle olunca da 3x grenade ya da 2x explosive perkini almış assault ve medicleri dolduruyosun, tamam. Hele bi de karşıdaki adam ne zaman spawn olacağını bilemiyosa, gangrape yaptığın adamın dibinde spawn oluyosa direk farma bağlıyosun adamları. Hayır öyle bi defansa karşı atak yaptım da ordan biliyorum. 3 kişinin arasında öldüğüm halde sürekli beni resliyodu bizden bi medic mesela sdfkjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 eh bir taraf atak yapmak bir taraf defans yapmak zor diyorsa harita balanslı demektir. /closed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 BC2nin korsanını çektim netten, sp'ini denemek için. İmaj dosyasını yüklüyorum daemon'a, açıyorum F sürücüsü olarak, setup diyorum insert cd/dvd disc in drive f diyor kalıyor. nedir ula bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bilemeyiz burda orjinalciyiz biz sp nin hikayesi güzel de kötü mp oynadıktan sonra cod gibi aynen havanı bulamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Abi ben oyuna giriyorum böyle, normal insanlardan ÇOK daha uzun sürüyor loading ekranı, var mıdır bunun bir çözümü? Betada da böyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 QQ /Anelor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 şu an girilmiyor galiba? lan f2p mmo'lardan beter bir durum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 olm şükredin halinize, oyun çıkalı ne kadar zaman oldu, hala donma sorununu çözemediler, en azından oyunu oynayabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Xaenin said: Abi ben oyuna giriyorum böyle, normal insanlardan ÇOK daha uzun sürüyor loading ekranı, var mıdır bunun bir çözümü? Betada da böyleydi. ayni olay bende de var, lan oyuna giriyorum, herkes mcomlari patlatmis bile. Sanirsam directx9 yapiyorduk bi config dosyasindan o hizlandiriyordu da, bulmam lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 dx9 yapmak için belgeler/bfbc2 den yapılıyor, ama düzeliyor mu öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 abi betada oyuna girmek o kadar kolaydı ki... oyunu aldım kaç gündür giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bende hiç bir sorun yoksa oyun oynanışında... loadinglerde 6-7sn sürüyor donanımsal bir probleminiz olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Forumlara baktım, dx9'a çekince düzelmiş çoğu insanın. Deneyeceğim birazdan, donanımsal olabileceğini düşünmüyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bugün arkadaşım avucunu sıkarak "dünyanın en iyi senaryosuna ve oynanışına sahip yeaaahhssffh" dedi. inanmadım tabi de xbox da da varmış sanırım, ilerde atarım makinaya belkim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Yok senaryoyu abartmış birazcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bende acaip yavas load ediyorum, millet ilk mcom u patlatmis oluyor. donanimdan olamaz, i920 ve ati 5850 kullaniyorum, hersey full iken. Sorun baska bir sey olmali, ya da sadece ping den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 dx 9 üstü desteklemeyen kartlar daha hızlı load ediyor, bu yüzden de ilk tankları alanlar genelde nooblar oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 nvidia kartlar daha hızlı load ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 dx 10 kartım ve oyun dx 10 çalışıyor. gayet hızlı yüklüyor. nvidia farkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Radeon 4850 var, dx10, Win 7 64 bit falan. Öyle aşırı, felaket yavaş yüklüyo diyemem ama oyuna en son giren adamım sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ATI yeni sürücüyle düzeltir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bende de 4890 var ve yavaş yüklüyor. oyun başladığında etrafta ne araç kalmış oluyor ne insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar