Anelor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 PS3 exclusive closed betasi. Varsa ben ps3 de deli fps oynarim diyen 4 kisiyi alabiliriz betaya squad olayini acaip on plana cikarmislar zaten hem deli puan topluyosun hemde aldigin zevki 10 a katliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Panama Canal http://www.youtube.com/watch?v=bJ9fTM-bC9Y&feature=player_embedded# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Anelor said: dun girdim bende betaya oyun cok iyi merak ettiklerinizi sorun bende elimden geldigince cevap vermeye calisayim beyler bayanlar merak ettiğim; 1942'de ve 2. oyunda atıyorum ana üste spawn oldun, tüm araçlar kapıldı bişeye binemedin. öyle kalıyosun odun gibi araç çıkmasını bekliyosun. 2142'de buna ana gemideki kapsül fırlatıcılarıyla bi çözüm bulmuşlardı. bc2'de bunu çözen bişey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 mw 2 olayına girmeden bad companyi beklicem onu alırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 beta iyimiş hakkaten.bina çökmesi konusulmuş yukarda.öyle kagıt gibi cokmuyor hakkaten gerçek bina gibi cokuyor.hatta dün göçük altında kalıp öldüm.tanklardan dolayı binadan cıkamamıştım.2 tank pata küte binayı pert ettiler.üstüme çöktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Xenocide said: Anelor said: dun girdim bende betaya oyun cok iyi merak ettiklerinizi sorun bende elimden geldigince cevap vermeye calisayim beyler bayanlar merak ettiğim; 1942'de ve 2. oyunda atıyorum ana üste spawn oldun, tüm araçlar kapıldı bişeye binemedin. öyle kalıyosun odun gibi araç çıkmasını bekliyosun. 2142'de buna ana gemideki kapsül fırlatıcılarıyla bi çözüm bulmuşlardı. bc2'de bunu çözen bişey var mı? betada tek map var ona gore konusayim betada bunun icin herhangi bisey yok zaten tek map var o mapte ole cok buyuk bi map degil sorun olmuyor o dedigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 attack defend oldugu için base degişiyor ztn saldırcagın base i aldıgın zaman ve birbirlerine yakın olduguundan bi sprintte çatışmaya giriosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 taze http://www.youtube.com/watch?v=iLNBZDpZRbc&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 İngilizcesi aldı beni benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Yahu mw2 ye cok mu alıştım nedir, grafikler bir acaip geldi, elemanların hepsinde quick reload perk i var gibi. Araçlar şahane olmuş tabii, map ler de gayet büyük olacaktır araç oldugu için. Closed beta ya her psn account u olan katılabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 sanki biraz daha hizli oynanabilir hale gelmi$ oyun? ya da bana mi oyle geldi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Gladmir said: Yahu mw2 ye cok mu alıştım nedir, grafikler bir acaip geldi, elemanların hepsinde quick reload perk i var gibi. Araçlar şahane olmuş tabii, map ler de gayet büyük olacaktır araç oldugu için. Closed beta ya her psn account u olan katılabiliyor mu? preorder yapinca geliyor betakey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Esh said: sanki biraz daha hizli oynanabilir hale gelmi$ oyun? ya da bana mi oyle geldi acaba? bad company 1 de gayet hizliydi o konuda bi degisiklik yok arcade shooter iste yanliz unlocklari actirmak insanin omrunden omur goturuyo haberiniz olsun M16 icin iyi bi oyuncu isen her oyunda en az ilk ucteysen falan puan olarak rahat bi 60-70 arasi bi oyun suresi alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ben en son bf 1942 de kaldiim icindir belki =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bf 1942 den modern warfare 1 e atladim ben. orda takildim. benden kotuleri de varmis.cok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bu betada açtıgımız silahlar oyunu alınca duruyor dimi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Marty said: bf 1942 den modern warfare 1 e atladim ben. orda takildim. benden kotuleri de varmis.cok mutluyum esh e kötü diyenin dili düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 pc için betası varmı bu oyunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Yok henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Red said: bu betada açtıgımız silahlar oyunu alınca duruyor dimi ahaha muhtemelen hayir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bf heroes beta dakiler kaldıydı bende ya.belki bunlarda kalır. hevesim kaçar vallahi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bf heroes basit ve bedava, bu çok fazla insan tarafından beklenen bir oyun, Direk mmo mantığıyla wipe gelecek kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=mAkV0iDidgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 atv çok iyi ama.ben betada çok egleniyorum onla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Atmosfer süper gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar